• forza hurtimex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~ross [178.181.17.*]
    czas na umowę, która tylko formalnie potwierdziłaby i tak stan obecny, czyli współpracę z Kanzem. Powtórzę się, ale warto: ile spółek z New Connect prowadzi na tyle interesującą i przejrzystą działalność, by zainteresować sobą europejskiego potentata w swojej branży? W ilu spółkach z NC widać REGULARNĄ PRACĘ nad kosztami, rozwojem sieci sprzedaży?
  • Re: forza hurtimex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~ross [46.204.120.*]
    37 gr, czyżbyśmy powoli ruszali?
  • Re: forza hurtimex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~myśliciel [80.48.180.*]
    Moim zdaniem tak, już czas najwyższy ruszyć, przed końcem lipca prawdziwy odpał.
    Zobaczycie
  • Re: forza hurtimex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~portos22 [83.19.11.*]
    Wcale bym sie nie zdziwił jak II kwartał bedzie na plusie...
  • Re: forza hurtimex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~ross [46.205.20.*]
    39 groszy, a podobno 13 piątek:-))))))))))))). Forza Hurtimex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: forza hurtimex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~ktos [217.153.6.*]
    juz 37 :)
  • Re: forza hurtimex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~ja [80.48.180.*]
    jest takie powiedzenie:
    grosz do grosza i będzie kokosza ;-)
  • Re: forza hurtimex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~Romanoo [212.59.224.*]
    i tak pomału .....................malutką łyżeczką..............zjemy cały torcik..........................a wisienka będzie gratis........................już chyba wszyscy wiemy jak to będzie wygladało........tylko pocichutku bo sie zlecą .........i zostaną okruchy...........do końca miesiąca będzie szał...........
  • Re: forza hurtimex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~ross [37.31.27.*]
    byłoby pięknie, ale zwykle jak są teksty na forum: będzie dzida, wkrótce odpał to później ...
    Ale byłoby mile widziane, gdyby faktycznie tak się stało:-))))))))))
  • bedzie dzida hehehehe Autor: ~portos [83.19.11.*]
    jw
  • Re: bedzie dzida hehehehe Autor: ~ross [46.205.84.*]
    a na jakie poziomy i dlaczego akurat tam?
  • Re: bedzie dzida hehehehe Autor: ~Romanoo [212.59.224.*]
    informacyjnie nie zalecam zakupu Hurtimexu........gdyż nie chce być posądzony o naganianie.....lecz wszyscy mamy oczy............Ogólnie życzę dobrego humoru i do przodu..............pełen RELAX...
  • ...do poważnych inwestorów .... Autor: ~NIEDŚWIADCZONY [77.115.111.*]
    Witam ...posiadam pakiet akcji HRT , na forum nie udzielam się z uwagi na małe doświadczenie , zaglądam na forum od czasu do czasu - ale i tak nie ma co poczytać oprócz " b. merytorycznych" stwierdzeń - będzie dzida czy, "ale będzie się działo ". Nie chce mi się wierzyć - czy akcjonariat HRT "wymarł"- twu ! , twu! - wypluwam , czy jest na " "wysokim poziomie "i nie podejmuje merytorycznej dyskusji na niemerytoryczne zaczepki , wcześniej myślałem że do tego jest forum - czyli do merytorycznej wymiany poglądów , tak jest przynajmniej na innych spółkach ( oczywiście naganiaczy nigdzie nie brakuje ), trzeba ich tylko przepuścić przez odpowiednie sito .... ale do rzeczy - od kilku sesji mamy wzrosty , nie wspomnę o "obrotach" , mnie niedoświadczonemu nasuwa się wiele pytań : czy na pokładzie mamy sternika ? ( na mój gust kiepskiego lub wyrafinowanego ), czy kursem bawi się para leszczyków ? , czy kursem manipuluje i prowokuje moder ? , a może wnuczek/wnuczka z domu Kopeć ?... Jestem też ciekawy ilu akcjonariuszy z jajami wybiera się na WZA (MAM NA MYŚLI TEŻ KURZE JAJA ).... , reasumując - jeżeli ma się wydarzyć to na co wszyscy czekają - niektórzy od kilku lat ( zawieszeni na haku hrt ) to chyba najwyższy czas na zakupy z prawej , bo jak wystartują to mało kto załapie się poniżej 1 zł , a akcji jak widać jest mało , myślę że kurs do ZWA powinien być na poziomie 0.80 +_ , jednocześnie apeluję do wybierających się na ZWA - jeżeli będą przesłanki do oczekiwanych wzrostów akcji to kurze jaja zabierzcie z powrotem do domów .....
    .... nie naganiam to są jedynie moje prywatne spostrzeżenia , półżartem- półserio , niemniej proszę doświadczonych inwestorów o ustosunkowanie się do moich pytań - wątpliwości .
    Pozdrawiam wytrwały akcjonariat ...........z góry dziękuję .
  • Re: ...forza na hurtimex ....info , czytać ........ Autor: ~pewniak ... [95.41.72.*]
    Podpisanie umowy o współpracy

Zarząd Hurtimex S.A. informuje, iż w dniu 03 października 2012 roku, w wykonaniu listu intencyjnego, podpisanego 12 stycznia 2012 roku z firmą Kanz Financial Holding GmbH z siedzibą w Republice Federalnej Niemiec, uzgodnił i zawarł umowę, której przedmiotem jest określenie zasad wzajemnej współpracy Stron, w ramach której Kanz Financial Holding GmbH będzie dostarczać Spółce Hurtimex odzież dziecięcą, znajdującą się w jej aktualnej ofercie, zgodnie z zamówieniami składanymi przez Hurtimex, a Hurtimex będzie sprzedawać tą odzież w ramach własnej sieci dystrybucji, w celu rozszerzenia i uatrakcyjnienia oferty Hurtimex.

Zarówno firma Kanz Financial Holding jak i Hurtimex S.A. dokonały swoistego podziału zadań, specjalizując się w konkretnych obszarach i kierunkach działań, celem uzyskania jak najefektywniejszych rezultatów oraz efektu synergii.

Angażując się we wspólny projekt konsolidacji wszystkich marek będących własnością Hurtimex S.A. oraz KFH GmbH, Strony sukcesywnie realizują założenia zawarte w liście intencyjnym, zmierzając do ujednolicenia źródeł pozyskania towaru, zabezpieczenia odpowiedniego finansowania oraz udoskonalenia międzynarodowej dystrybucji, z wykorzystaniem doświadczeń, umiejętności i zasobów obu Stron.

Spółka Kanz Financial Holding GmbH, jako Holding Zarządzający markami odzieży dziecięcej Kanz, Pampolina, Döll, Sons & Daughters, Whoopi posiada niezbędne doświadczenie, know how oraz środki do pozyskania i produkcji oraz dystrybucji odzieży dziecięcej w Europie i poza jaj granicami.

Hurtimex S.A. jest właścicielem marek odzieży dziecięcej Tup-Tup i Hoop. Dysponuje niezbędną wiedzą i doświadczeniem w pozyskiwaniu i dystrybucji odzieży dziecięcej na terenie Europy środkowo-wschodniej.

Podpisana umowa współpracy została zawarta na czas nieokreślony.

Osoby reprezentujące spółkę:

Jarosław Kopeć - Prezes Zarządu

W końcu pierwszy znaczący krok został zrobiony , do tego potrzebna jeszcze pieczęć w postaci dobrego raportu za III Q , i do końca listopada mamy 500% na plusie !!!

Możliwy atak DT - radze wycofać akcje na wyższe poziomy - pow . 70 gr.

Pozdrawiam wytrwałych .......
[x]
HURTIMEX 0,00% 0,18 2026-04-02 12:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.