czas na umowę, która tylko formalnie potwierdziłaby i tak stan obecny, czyli współpracę z Kanzem. Powtórzę się, ale warto: ile spółek z New Connect prowadzi na tyle interesującą i przejrzystą działalność, by zainteresować sobą europejskiego potentata w swojej branży? W ilu spółkach z NC widać REGULARNĄ PRACĘ nad kosztami, rozwojem sieci sprzedaży?
i tak pomału .....................malutką łyżeczką..............zjemy cały torcik..........................a wisienka będzie gratis........................już chyba wszyscy wiemy jak to będzie wygladało........tylko pocichutku bo sie zlecą .........i zostaną okruchy...........do końca miesiąca będzie szał...........
byłoby pięknie, ale zwykle jak są teksty na forum: będzie dzida, wkrótce odpał to później ...
Ale byłoby mile widziane, gdyby faktycznie tak się stało:-))))))))))
informacyjnie nie zalecam zakupu Hurtimexu........gdyż nie chce być posądzony o naganianie.....lecz wszyscy mamy oczy............Ogólnie życzę dobrego humoru i do przodu..............pełen RELAX...
Witam ...posiadam pakiet akcji HRT , na forum nie udzielam się z uwagi na małe doświadczenie , zaglądam na forum od czasu do czasu - ale i tak nie ma co poczytać oprócz " b. merytorycznych" stwierdzeń - będzie dzida czy, "ale będzie się działo ". Nie chce mi się wierzyć - czy akcjonariat HRT "wymarł"- twu ! , twu! - wypluwam , czy jest na " "wysokim poziomie "i nie podejmuje merytorycznej dyskusji na niemerytoryczne zaczepki , wcześniej myślałem że do tego jest forum - czyli do merytorycznej wymiany poglądów , tak jest przynajmniej na innych spółkach ( oczywiście naganiaczy nigdzie nie brakuje ), trzeba ich tylko przepuścić przez odpowiednie sito .... ale do rzeczy - od kilku sesji mamy wzrosty , nie wspomnę o "obrotach" , mnie niedoświadczonemu nasuwa się wiele pytań : czy na pokładzie mamy sternika ? ( na mój gust kiepskiego lub wyrafinowanego ), czy kursem bawi się para leszczyków ? , czy kursem manipuluje i prowokuje moder ? , a może wnuczek/wnuczka z domu Kopeć ?... Jestem też ciekawy ilu akcjonariuszy z jajami wybiera się na WZA (MAM NA MYŚLI TEŻ KURZE JAJA ).... , reasumując - jeżeli ma się wydarzyć to na co wszyscy czekają - niektórzy od kilku lat ( zawieszeni na haku hrt ) to chyba najwyższy czas na zakupy z prawej , bo jak wystartują to mało kto załapie się poniżej 1 zł , a akcji jak widać jest mało , myślę że kurs do ZWA powinien być na poziomie 0.80 +_ , jednocześnie apeluję do wybierających się na ZWA - jeżeli będą przesłanki do oczekiwanych wzrostów akcji to kurze jaja zabierzcie z powrotem do domów .....
.... nie naganiam to są jedynie moje prywatne spostrzeżenia , półżartem- półserio , niemniej proszę doświadczonych inwestorów o ustosunkowanie się do moich pytań - wątpliwości .
Pozdrawiam wytrwały akcjonariat ...........z góry dziękuję .
Zarząd Hurtimex S.A. informuje, iż w dniu 03 października 2012 roku, w wykonaniu listu intencyjnego, podpisanego 12 stycznia 2012 roku z firmą Kanz Financial Holding GmbH z siedzibą w Republice Federalnej Niemiec, uzgodnił i zawarł umowę, której przedmiotem jest określenie zasad wzajemnej współpracy Stron, w ramach której Kanz Financial Holding GmbH będzie dostarczać Spółce Hurtimex odzież dziecięcą, znajdującą się w jej aktualnej ofercie, zgodnie z zamówieniami składanymi przez Hurtimex, a Hurtimex będzie sprzedawać tą odzież w ramach własnej sieci dystrybucji, w celu rozszerzenia i uatrakcyjnienia oferty Hurtimex.
Zarówno firma Kanz Financial Holding jak i Hurtimex S.A. dokonały swoistego podziału zadań, specjalizując się w konkretnych obszarach i kierunkach działań, celem uzyskania jak najefektywniejszych rezultatów oraz efektu synergii.
Angażując się we wspólny projekt konsolidacji wszystkich marek będących własnością Hurtimex S.A. oraz KFH GmbH, Strony sukcesywnie realizują założenia zawarte w liście intencyjnym, zmierzając do ujednolicenia źródeł pozyskania towaru, zabezpieczenia odpowiedniego finansowania oraz udoskonalenia międzynarodowej dystrybucji, z wykorzystaniem doświadczeń, umiejętności i zasobów obu Stron.
Spółka Kanz Financial Holding GmbH, jako Holding Zarządzający markami odzieży dziecięcej Kanz, Pampolina, Döll, Sons & Daughters, Whoopi posiada niezbędne doświadczenie, know how oraz środki do pozyskania i produkcji oraz dystrybucji odzieży dziecięcej w Europie i poza jaj granicami.
Hurtimex S.A. jest właścicielem marek odzieży dziecięcej Tup-Tup i Hoop. Dysponuje niezbędną wiedzą i doświadczeniem w pozyskiwaniu i dystrybucji odzieży dziecięcej na terenie Europy środkowo-wschodniej.
Podpisana umowa współpracy została zawarta na czas nieokreślony.
Osoby reprezentujące spółkę:
Jarosław Kopeć - Prezes Zarządu
W końcu pierwszy znaczący krok został zrobiony , do tego potrzebna jeszcze pieczęć w postaci dobrego raportu za III Q , i do końca listopada mamy 500% na plusie !!!
Możliwy atak DT - radze wycofać akcje na wyższe poziomy - pow . 70 gr.