Witam ...posiadam pakiet akcji HRT , na forum nie udzielam się z uwagi na małe doświadczenie , zaglądam na forum od czasu do czasu - ale i tak nie ma co poczytać oprócz " b. merytorycznych" stwierdzeń - będzie dzida czy, "ale będzie się działo ". Nie chce mi się wierzyć - czy akcjonariat HRT "wymarł"- twu ! , twu! - wypluwam , czy jest na " "wysokim poziomie "i nie podejmuje merytorycznej dyskusji na niemerytoryczne zaczepki , wcześniej myślałem że do tego jest forum - czyli do merytorycznej wymiany poglądów , tak jest przynajmniej na innych spółkach ( oczywiście naganiaczy nigdzie nie brakuje ), trzeba ich tylko przepuścić przez odpowiednie sito .... ale do rzeczy - od kilku sesji mamy wzrosty , nie wspomnę o "obrotach" , mnie niedoświadczonemu nasuwa się wiele pytań : czy na pokładzie mamy sternika ? ( na mój gust kiepskiego lub wyrafinowanego ), czy kursem bawi się para leszczyków ? , czy kursem manipuluje i prowokuje moder ? , a może wnuczek/wnuczka z domu Kopeć ?... Jestem też ciekawy ilu akcjonariuszy z jajami wybiera się na WZA (MAM NA MYŚLI TEŻ KURZE JAJA ).... , reasumując - jeżeli ma się wydarzyć to na co wszyscy czekają - niektórzy od kilku lat ( zawieszeni na haku hrt ) to chyba najwyższy czas na zakupy z prawej , bo jak wystartują to mało kto załapie się poniżej 1 zł , a akcji jak widać jest mało , myślę że kurs do ZWA powinien być na poziomie 0.80 +_ , jednocześnie apeluję do wybierających się na ZWA - jeżeli będą przesłanki do oczekiwanych wzrostów akcji to kurze jaja zabierzcie z powrotem do domów .....
.... nie naganiam to są jedynie moje prywatne spostrzeżenia , półżartem- półserio , niemniej proszę doświadczonych inwestorów o ustosunkowanie się do moich pytań - wątpliwości .
Pozdrawiam wytrwały akcjonariat ...........z góry dziękuję .