• co to ma byc?? Autor: ~barbara77 [81.190.230.*]
    zastanwaiam sie co sie dzieje...Euro w pełni, zainteresowanie na gadzety bardzo duze...wiec co to ma byc ??
  • Re: co to ma byc?? Autor: ~Kazek [83.20.158.*]
    Dnia 2012-06-26 o godz. 14:40 ~barbara77 napisał(a):
    > zastanwaiam sie co sie dzieje...Euro w pełni,
    > zainteresowanie na gadzety bardzo duze...wiec co to ma byc
    > ??

ODLESZCZANIE

hossa jest wtedy jak posiadacze uwierzą we wzrosty
  • Re: co to ma byc?? Autor: ~re [83.29.227.*]
    sranie nie odleszczanie jedne leszcze sprzedaja drugie kupują , tylko zamiana nie wiem po co to jest to cale odleszczanie.
  • Re: co to ma byc?? Autor: ~Mirek [95.41.62.*]
    napisze ostatni raz!!!! Wszystkim! Podaż to milewscy, którzy wychodzą z akcji. Gość pokłócił sie z kolegami i sypie. Tyle
  • Re: co to ma byc?? Autor: ~re [83.29.227.*]
    ta napewno prawda gdzie komunikat? po drugie grubas jak wychodzi najpierw pompuje wysoko a nie sprzedaje po taniosci i 50 % taniej niz obejmowal no chyba ze psychol jakis , a po 3 na Intersport napewno by sie znalazl jakis fund w tej cenie wieksza ilosc wziąc.Po 4 to nie piaskownica zeby rzucac zbawkami po klotni , ALES SE WYMYSLIL MUHAHAHA. koniecznie chcesz jeszcze pare killo zebrac po taniosci.
  • Re: co to ma byc?? Autor: ~m9 [89.171.18.*]
    hmmm, myślałem że bedzie chorągiewka a tu sie rysuje flaga. Tak czy siak czekamy na wybicie
  • Re: co to ma byc?? Autor: ~barbara77 [81.190.230.*]
    tylko kiedy to wybicie będzie i czy w ogóle ....?
  • Re: co to ma byc?? Autor: ~kos [95.171.113.*]
    basia - jak długo czekałaś to poczekaj jeszcze parę dni 4 - 5 , a potem zrobisz co zechcesz, ale myslę że wtedy nie będziesz chciała oddać rosnących akcji
  • Re: co to ma byc?? Autor: ~Kazek [83.20.234.*]
    Czytam Wasze wypowiedzi

i myślę, że przekonywanie nic tu nie da.

Ja trzymam i 4-5 dni nic nie będę pisał

Pozdrawiam
  • Re: co to ma byc?? Autor: ~kos [95.171.113.*]
    kazek - przekonywanie nic nie da, ale szkoda byłoby oddać papiery tuż przed wzrostami, a po raporcie o przychodach za czerwiec (spodziewany wzrost ponad 100%) i narastająco za pół roku kurs musi ruszyć
  • Re: co to ma byc?? Autor: ~csi [89.67.175.*]
    wszystko super tylko ze o ile pamietam a mam akcje od lutego to kazde info z wynikami bylo super a reakcji nie bylo.. chyba tylko w czerwcu na poczatku po wynikach za maj bylo +10% co szybko pozniej sie skorekcilo... ja tez czekam cierpliwie ale nie chce juz mowic co bym zrobil temu co to tak trzyma pfff wg przewidywan 90% piszacych tu powinnismy byc teraz na poziomie ok 14 zl ..
    Dnia 2012-06-27 o godz. 12:23 ~kos napisał(a):
    > basia - jak długo czekałaś to poczekaj jeszcze parę dni 4 -
    > 5 , a potem zrobisz co zechcesz, ale myslę że wtedy nie
    > będziesz chciała oddać rosnących akcji

kos - dziękuję:) jestem optymistką wiec czekam....:)
  • Re: co to ma byc?? Autor: ~mieszkowiec [212.180.147.*]
    typowa sytuacja trójkąta symetrycznego, rzadko się zdarza, żeby nie wybiło do góry...
    dla początkujących więcej info tutaj http://www.forex-nawigator.biz/formacje-kontynuacji-trendu.php
    ...takie okazje cieszą jeszcze można się trochę pobawić przed wybiciem nad 4 pln....pare dni
    Witajcie,

no proszę a tu kupie : 3 tys a za chwile 5 tys , 2tys.....no ciekawe....takie dno a jednak kupują :):):)
[x]
INTERSPPL -4,42% 0,56 2025-10-03 17:04:41
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.