Po 0,12 zł to i ja ostatnio wziąłem, tak jak napisałem przy 0,20 zł, że odkupię po 0,12 zł - 0,13 zł. I wtedy nikt nie wierzył, że mi się uda. Sprzedane po 0,14 zł. Teraz ustawiam się na 0,09 zł - 0,10 zł i liczę, że uda mi się znów kupić :-) Oddam po 0,12 zł. Pozdrawiam :-)
,,Ło Matko ! jak się patrzy,,,, to się płakać chce , ,,,,,,a taka padlina - Maximus na czternaście groszy pedałuje , a tutaj co ? ,,,,,jakaś dżuma czy co ? ,nieszczęście biedne toczy się siłą natury .....ło Matko ,ale wstyd ! ,,,,
Z jednej strony wyglada to na dystrybucje, ale z drugiej strony po co wysypywac papier nisko, jak mozna malym kosztem go pdpompowac i sypnac wysoko ? Po mojemu to sprezyna sie napina.
Fajne te Wasze teksty:) dystrybucja, baton, etc. i wszyscy tu sa powaznymi inwestorami/graczami:) ha ha!
a ile krzyku o rzekomą blokadę 185 tys na 0,13 - tyle ze to wychodzi raptem 24tys z groszami, ha ha!
to jaką Wy obracacie kasą jak to jest blokada:))
a jakies własne obserwacje i przemyslenia? cena nominalna akcji 0,10, to po co ma byc niżej dla głównych inwestorów, a czy Wy w ogole wiecie jak wyglada praca w spolce akcyjnej? myslicie ze glowni akcjonariusze nic nie robia tylko siedza przy komputerach i chca sie zabawic Waszym kosztem, ha ha!
studenci - uczcie sie, za 5-10 lat usmiejecie sie na wspomnienie jak zaczynaliscie:))
pozdrowienia
Ola
hermanie gdzie Twoje 15 czy 17 gr gdzie te widły o których tak niedawno sie rozpisywales z tego co pamietam mialy byc nawet podwojne a tu lipa i jest moje 12 gr. Pozdrawiam Was misiaczki :)