Kolego dobrze zdajesz sobie sprawę że MDE jest mocno niedowartościowane, to tacy jak ty czekają na 9-10 żeby się wysypać na 14. Moim zdaniem w tym przypadku przeliczysz się
ja podam swoj typ 13 gr :) roznica miedzy nami jest taka drogi hermanie ze ja zarabiam w czasie gdy Ty obserwujesz jak kurs rosnie i zaraz spada zamiast sypnac troche i potem znowu dokupic i znowu sypnac ale nie Ty czekasz na 30, 50, 70 gr a moze 1 zl??
no calkiem mozliwe nie mowie ze nie ale narazie jest za wczesnie na taki zryw ciesze sie z zysku kupione po 12 opchniete po 14 niewielki pakiet ale zysk to zysk darowanemu koniowi nie zagląda sie w zeby
to widze ze z Ciebie jest kawal inwestora ja mam pulap nie wiecej niz 10k na nc to i tak duzo reszta jest na glownym wieksza plynnosc nie stac mnie na zamrozenie grubszej kasy na nc
Kolego ja również większość trzymam na głównym, kupę kasy mam na KOV, mogę to sprzedać w każdej chwili z 10% zysku, ale tam będzie dużo wyżej. Ja inwestuję średnioterminowo, a z ty prowizjami finansujesz GPW
Kolego jarząbek ja "pracuję" do 15, potem w takie upalne dni trzeba się trochę ochłodzić...
A ten frajer co wysypał się po 13 to nie ja. Pisałem, inwestuję średnioterminowo, a tu jeszcze nie czas na opylanie za grosze, wszystko wskazuje na to że czeka nas trzecia dzida:)
Nuży mnie granie groszami, jak to robi nasz super as