wczoraj była propozycja INTERSPPL i po pozytywnej analizie RDO biorą do portfela naszą spółkę - oni też widzą pozytywne zmiany i rosnące przychody w spółce, a czerwiec ma być rekordowy - jak mówił redaktor; sprzedaż koszulek przeszła najśmielsze oczekiwania
Potwierdzam to ze maja być rekordowe przychody oraz ze spółka zatrudniła 5 tys pracowników.
RDO ma dziś zdecydować czy wejdzie ta spółka do portfela.
Nie widzę jej na razie w portfelu ze względu na znikome obroty
nie mam linka do tego programu, bo oglądałem wczoraj na żywo RDO w tvncnbc o godz 22.50 i tam była o tym mowa - dzisiaj Agata Biały ma powiedzieć po ile kupią - oglądaj cnbc o 22.45
Wygląda to tak, że jakiś łoś ma 100 % zysku i teraz go realizuje - ktoś tam kiedyś napisał że to Milewscy sypią - jakoś nie wierzę, bo perspektywy firma ma i to spore.
... oby to był koleś, któremu już się kończy spory zapas.
Pozdrowienia dla wytrwałych ... ja już chyba zaczynam tracic cierpliwośc
Dnia 2012-06-21 o godz. 00:10 ~as napisał(a):
> DLACZEGO?
DLATEGO !
Prezes mówi: " .... o ile mogą wzrosnąć obroty w czerwcu w porównaniu z tym samym miesiącem zeszłego roku. Przyznaje jedynie, że będzie to duży wzrost. – Dzięki mistrzostwom mamy tak naprawdę podarowany trzynasty miesiąc handlowania – mówi. Intersport na stadionach i w strefach kibica na zasadzie wyłączności uruchomił 28 stoisk, co przy posiadanych 32 placówkach oznacza niemal podwojenie sieci na czas mistrzostw."
... ja pierdziele co za pie.przo.ny gniot !! Wiem, że się powtarzam ale już normalnie nie można na to patrzec !
...wszystkim którzy nie mają w swoim portfelu tego badziewia szczerze odradzam - omijajcie spółkę szerokim łukiem tutaj tylko zarząd zarabia a my inwestorzy jesteśmy potrzebni tylko do tego żeby mogli więcej zarobic !!!
Totalna porażka
Spokojnie panowie.Jakiś czas temu pisałem, że tu odbywa się typowy ROLLER COASTER
(gór-dół-góra-dół----by leszcze ,,wyrzygały,, papier \ było to już przerabiane na kilku innych spółkach ). Na chwilę obecną GRUBY mocno trzyma za pysk kurs (a jak nie wiadomo o co chodzi??? ---TAK-dokładnie -chodzi o kasę !!!
Każdy tysiączek szt. da kilka tysiączków zł ( zawsze przyda się na waciki ;)
A jak przyjdzie czas na odpał ( a na pewno nastanie i to prędzej niż później )
TO niektórych wyrwie z kapci ;)
Prawda jest taka i trzeba się z nią pogodzić, że tu OBTŁUSZCZONY decyduje o dacie odpału.
Więc podpiąć się pod SPASIONEGO i czekać.
A jak ZAPASIONY puszcza bąki, że TU jest ,, Bida z nędzą ,, -- to przytaknoć i dokupić troszkę towaru -bo pewnie wiecie, że ,,uczciwością i pracą - ludzie się bogacą .
Po co krawaciarze mają dostać większą premię --- NAM zdecydowanie też się COŚ należy i nie muszą to być tylko resztki.
Skoro ktoś z nas się już pofatygował i znalazł tą PEREŁKĘ, troszkę prędzej niż RDO
to po co dać się oskubać na ostatniej prostej.
--- wyniki za czerwiec - coś ok. 5 lipca
--- za I kwartał - bodajże 30 sierpień
Więc spokojnie - trzymać poślady ściśnięte i nie dać się wydupczyć z akcji .