Z dniem dzisiejszym po pół roku zakończyłem romans z tą spółeczką - niestety ze znaczną stratą ;/ W każdym razie wiara, że w średnim terminie może tu być dobrze uleciała w obłoki więc ratowałem to co zostało...i zamierzam położyć to na newconnekcie na kilka lat w perspektywiczną,zdrową spółeczkę, która mam nadzieje za 1-2 lata znajdzie się na głównym parkiecie.
Dziękuje wszystkim, którzy tu pisali - szczególnie IRENEUSZOWI, którego wątki dały mi chyba najbardziej do myślenia no i przy okazji też kupę śmiechu :))) Trzymajcie się i mam nadzieję, że się pomyliłem........
BRAWO!!!!BRAWO!!! SZKODA ZE TAK POZNO .......
PS
ZAL ZE TYLE KŁAMCY I OSZUSIC WYCIAGELI Z RYNKU KASY....
CHETNIE DORADZIŁ BYM CO KUPIC ALE NIE MOGE JAK NIE MOGŁM TEGO KUPOWA OD 068GR PZDR!!!!
AKCJE NALEZY MIEC JEDYNIE UWAZAC NA DRUKARNIE I BANKRóTW SZUKAC SPOŁEK Z NIKIM FF Z DUZYM UDZIAŁEM WASCICIELSKIM W MIARE MAŁA ILOSICA AKCJI WMIARE PŁYNNE ZE SKUPEM W REALIZACJI I NIE GRANE Z PERSPEKTYWA ROZWOJU!!!!!!!!! Z REALNYM BIZNESEM NAWET W KRYZYSIE !!!!
A NIE Z DZIURA W ZIEM
ten człowiek nie ma honoru i wstydu przez lata oszukiwał inwestorów a teraz schował się jak szczur i uważa że nie ma potrzeby wyjaśnić inwestorom którzy zaufali jego zapewnieniom co do inwestora