• maja sraczke przed meczem z rosja Autor: ~as [83.18.67.*]
    i wywalaja papaier buahahahah
  • Re: maja sraczke przed meczem z rosja Autor: ~taaaa [178.43.234.*]
    Pare kilo wywalili ale pare kilo kupili , mysle ze to juz koniec wywalania od jutra po zywciestwie nan Rosja +100%.
  • Re: maja sraczke przed meczem z rosja Autor: ~kos [95.171.113.*]
    nie chcę byc malkontentem, ale dobrze będzie jak zremisujemy z rosją - to jest silny zespół co było widać w ostatnim meczu - oczywiście chciałbym żebyśmy wygrali jednak jestem realistą - wg mnie wynik meczu nie bedzie miał większego znaczenia na kurs w dłuższym terminie, bo będą się liczyły przychody IPO za czerwiec, a one po takiej imprezie muszą być bardzo dobre - proponuję poczekać co najmniej do początku lipca do wyników
  • Re: maja sraczke przed meczem z rosja Autor: ~ccc [88.156.193.*]
    a co ma piernik do wiatraka, intersport nie jest sponsorem reprezentacji ani sponsorem mistrzostw wiec wynik meczu polska-rosja nie ma tu nic wspolnego z wynikiem, tutaj chodzi o sprzedaz na stadionach i tyle, zobaczymy wszrost kursu moze po wynikach w lipcu. to tyle dziekuje bardzo. pozdrawiam i trzymam do lipca
  • Re: maja sraczke przed meczem z rosja Autor: ~EURO2012 [83.11.4.*]
    Dnia 2012-06-12 o godz. 16:11 ~ccc napisał(a):
    > a co ma piernik do wiatraka, intersport nie jest sponsorem
    > reprezentacji ani sponsorem mistrzostw wiec wynik meczu
    > polska-rosja nie ma tu nic wspolnego z wynikiem, tutaj
    > chodzi o sprzedaz na stadionach i tyle, zobaczymy wszrost
    > kursu moze po wynikach w lipcu. to tyle dziekuje bardzo.
    > pozdrawiam i trzymam do lipca

Też.

W dzisiejszym parkiecie wywiad i odp. na pytania:

W maju obroty rok do roku zwiększyły się o ponad 10 proc., a narastająco od początku roku o 15,5 proc. Jaką dynamikę powinniście pokazać w czerwcu?

Dużo lepszą. To będzie z pewnością rekordowy miesiąc w historii firmy I INTERSPORT) . Nie mówimy o 10 proc. wzrostu, tylko co najmniej 50 proc., a może nawet 100 proc.

mówi Prezes
[x]
INTERSPPL 1,46% 0,49 2025-12-05 15:12:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.