• zarząd wake up! Autor: ~o_z_kreską [46.148.170.*]
    jeśli nie ma ukrytych zleceń to wygląda na to że jest jeden desperat a poza tym podaż się kończy, więc skoro jest tak dobrze to niech zarząd zdejmie ten nawis co to wisi przy 0,17 i 0,19....
  • Re: zarząd wake up! Autor: ~kkk [79.186.69.*]
    pisałem o tym do społki. jasnej odpowiedzi nie dostałem.
  • Re: zarząd wake up! Autor: ~o_z_kreską [46.148.170.*]
    Re: zarząd wake up!
    Autor: ~kkk [79.186.69.*], 2012-06-11 11:36

"pisałem o tym do spółki "

jak uczy historia nie są nieskazitelni w tym co mówią, powiedziałbym że łżą ale mogę się mylić więc nie powiem ;) wykres nie kłamie czyli pożyjemy zobaczymy...
  • Re: zarząd wake up! Autor: ~Szad [88.156.94.*]
    niby wiesz coś, ale tak naprawdę nie wiesz nic. Urojenie nie jest dobrym źródłem informacji
  • Re: zarząd wake up! Autor: ~KOPEX [95.48.241.*]
    ciekawe na ile te info o przekroczeniu progu 5 % było podbitką pod wywalanie
  • Re: zarząd wake up! Autor: ~Szad [88.156.94.*]
    Poczytaj komunikaty zanim coś napiszesz!
    Akcje były kupowane po 18 gr., więc nie wiem jaką podbitkę widziałeś.
  • Re: zarząd wake up! Autor: ~KOPEX [91.193.208.*]
    inną koncepcje miałem, informacja o przekroczeniu mogła spowodować wzrost popytu.
    Dlaczego teraz nie kupuje jak jest taniej
  • Re: zarząd wake up! Autor: ~bacha [83.29.107.*]
    koncepcja jest taka ze zarzad skupuje tylko ze w minimalnych ilosciach. pewne jest to ze kupowali wszystko wyzej niz jest teraz. wasko brało po 40 gr. nikt z zarejestrowanych akcjonariuszy nie sypie. z tego co wiem nie sypia tez akcjami pracowniczymi. najprawdopodobniej jest tak ze sypie ktoś kto miał duzo akcji ale ponizej 5%. wczoraj wychodził juz na chama wiec i kurs zachowuje sie słabo. zastanawia mnie dlaczego wciaz nie ma popytu a jezeli sie pojawia to jest to zarząd.
    nie przepadam za teoriami spiskowymi ale mam nadzieje ze nas tutaj nie wy...... na czymś dziwnym. jestem w kontakcjie ze spółka i zadnych złych wiadomości nie dostałem. sa jaednak takie czasy ze czasmi sam sobie nie ufam......
  • Re: zarząd wake up! Autor: ~hossa [37.47.159.*]
    Dnia 2012-06-11 o godz. 22:26 ~KOPEX napisał(a):
    > inną koncepcje miałem, informacja o przekroczeniu mogła
    > spowodować wzrost popytu.
    Dlaczego teraz nie kupuje jak
    > jest taniej

bo to jest realna kasa nie sądzę żeby zarząd, RN trzymał kasę w skarpecie i mógł kupować niezliczone ilości na zawołania inwestorów z forum

Autor: ~bacha [83.29.107.*], 2012-06-12 10:45
    "(...)
    zastanawia mnie dlaczego wciaz nie ma popytu?"

------------------

może dlatego że bawią się w chowanego ze stratamii? ten smród dłuugoo będzie się ciągnął za nim ciągnął jak za wasko czyli dawna hoga za wyrzucanie akcji w rynek za ile kto da ;) ktoś jeszcze pamięta? kiedyś wylewali na nich pomyje a teraz "dobra spółka" ;). czas leczy rany ale tu jeszcze dużo wody w wiśle...
  • Re: zarząd wake up! Autor: ~kkk [79.186.78.*]
    może dlatego że bawią się w chowanego ze stratamii? ten smród dłuugoo będzie się ciągnął za nim ciągnął jak za wasko czyli dawna hoga za wyrzucanie akcji w rynek za ile kto da ;) ktoś jeszcze pamięta? kiedyś wylewali na nich pomyje a teraz "dobra spółka" ;). czas leczy rany ale tu jeszcze dużo wody w wiśle..

ta strata to 2008 rok. nie demonizuj. do tego jest na to rezerwa ktora maja rozwiazac.
    Autor: ~kkk [79.186.78.*], 2012-06-12 15:58

ta strata to 2008 rok. nie demonizuj. do tego jest na to rezerwa ktora maja rozwiazac."

nie chodzi o stratę a o wiarygodność. jak mam komuś dać pieniądze jak ój wie czy mówi prawdę czy nie do końca?
  • Re: zarząd wake up! Autor: ~kkk [79.186.78.*]
    mysle ze jest mnóstwo gorszych spółek
  • Re: zarząd wake up! Autor: ~Szad [78.88.204.*]
    Transakcje giełdowe odbywają się poprzez system Warset http://www.gpw.pl/system_notujacy

do SSI nie trafiają te pienądze tylko do GPW S.A. To tą spółką sponsorujesz a nie SSI
    Autor: ~Szad [78.88.204.*], 2012-06-12 18:16

Transakcje giełdowe odbywają się poprzez system Warset http://www.gpw.pl/system_notujacy do SSI nie trafiają te pienądze tylko do GPW S.A. To tą spółką sponsorujesz a nie SSI
    ----------------------------------------------------

ktoś ma problem ze zrozumieniem rynku kapitałowego, może ja więc wyjaśniam co mam na myśli jeśli sie mylę niech jakiś miszcz mnie poprawi:

kupując akcje jakiejkolwiek spółki robię to z założeniem że ich kurs wzrośnie. Rosną kursy akcji spółek które się rozwijają i zarabiają albo przynajmniej zarabiają albo chociaż rozwijają aczkolwiek nie wlicza się w to "rozwijają i ogłaszają niewypłacalność" jak np. PBG. jeśli te warunki będą spełnione mogę ryzykować własnymi ciężko zarobionymi pieniędzmi ALE MUSZĘ MIEĆ ZAUFANIE do tego co spółka podaje w raportach i tego co mi prezes mówi osobiście np na targach "akcjonariat". Czas pokazał że w przypadku SSI prawda nie jest taka oczywista jak by sie wydawało ani jak bym tego oczekiwał. skutek tego jest taki że mimo atrakcyjnych poziomów ja NIE WŁOŻĘ W SSI JUŻ ANI ZŁOTÓWKI. nie ma znaczenia czy te pieniądze daję fizycznie spółce czy odkupuję papiery od anonimowego gościa i istnieją tylko jako zapis w kpwig. no może jak zarząd wyłoży porządne pieniądze i zakupi co najmniej za bańkę zmienię zdanie, te łzy co to prezesowa ostatnio wydała mnie mnie przekonują. ilu jest takich jak ja?
  • Re: zarząd wake up! Autor: ~kkk [79.186.80.*]
    zapewne masz racje. tylkonapisz prosze zarzuty jakiemasz do spółki. pominmy ta strate za 2008 r bo to juz oklepane. co do zakupu przez zarzad to masz moje 100% poparcie.
  • Re: zarząd wake up! Autor: ~Szad [78.88.204.*]
    Miałem na myśli tylko i wyłącznie kwesie techniczne, a nie Twoje indywidualne podejście do spółki, a to zasadnicza różnica.
    Twoje poglądy przeczytałem z zainteresowaniem. Dużo lepiej się taką wypowiedź czyta jak nie ma w nim rynsztokowego języka.
    drobnostka - jak już ktoś zalicza jakąkolwiek stratę to powinien powiedzieć "straciłem, podjąłem kroki żeby sytuacja się nie powtórzyła". wtedy wiem że gość (firma) jest dorosła i godna zaufania.. dużo? co z tego że strata jest z 2008 jak wyszła w 2012 ? co wyjdzie w 2015, upadłość układowa?
    jak mame kocham nie posadzałem Ciebie o takie myślenie. Napisane było w komunikacie od prezesa ze była to okolicznosc jednorazowa, do tego jest zawiazana rezerwa. ponadto jeszcze wasko ktore posiada znaczny pakiet nie wnosiło sprzeciwu wobec postawy prezesa. strata została ujawniona teraz bo i rok obrotowy (21 mcy) konczył sie wtedy. nie czekasz chyba na telefon od przezsa z przeprosinami?
    nie chodzi mi o to co było po podaniu w raporcie za 21(!) miesięcy a o to co przez te 21 miesięcy słyszałem i czytałem. mam teraz uwierzyć że jest zajebśicie żeby za dwa lata znów coś qrwa innego usłyszeć? chyba ich suty swędzą ;)
    proponuje zadzwonic i pogadac z czowiekiem z biura giełdy w ssi.
    z góFna bicza nie ukręcisz. enough...
    twierdzisz ze to gówniana spółka a akcje masz?
[x]
SSI 0,00% 0,01 2014-02-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.