Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: zarząd wake up!

Re: zarząd wake up!
Autor: ~Szad [78.88.204.*], 2012-06-12 18:16

Transakcje giełdowe odbywają się poprzez system Warset http://www.gpw.pl/system_notujacy do SSI nie trafiają te pienądze tylko do GPW S.A. To tą spółką sponsorujesz a nie SSI
----------------------------------------------------

ktoś ma problem ze zrozumieniem rynku kapitałowego, może ja więc wyjaśniam co mam na myśli jeśli sie mylę niech jakiś miszcz mnie poprawi:

kupując akcje jakiejkolwiek spółki robię to z założeniem że ich kurs wzrośnie. Rosną kursy akcji spółek które się rozwijają i zarabiają albo przynajmniej zarabiają albo chociaż rozwijają aczkolwiek nie wlicza się w to "rozwijają i ogłaszają niewypłacalność" jak np. PBG. jeśli te warunki będą spełnione mogę ryzykować własnymi ciężko zarobionymi pieniędzmi ALE MUSZĘ MIEĆ ZAUFANIE do tego co spółka podaje w raportach i tego co mi prezes mówi osobiście np na targach "akcjonariat". Czas pokazał że w przypadku SSI prawda nie jest taka oczywista jak by sie wydawało ani jak bym tego oczekiwał. skutek tego jest taki że mimo atrakcyjnych poziomów ja NIE WŁOŻĘ W SSI JUŻ ANI ZŁOTÓWKI. nie ma znaczenia czy te pieniądze daję fizycznie spółce czy odkupuję papiery od anonimowego gościa i istnieją tylko jako zapis w kpwig. no może jak zarząd wyłoży porządne pieniądze i zakupi co najmniej za bańkę zmienię zdanie, te łzy co to prezesowa ostatnio wydała mnie mnie przekonują. ilu jest takich jak ja?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SSI 0,00% 0,01 2014-02-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.