• co dalej? Autor: ~atc_trader [89.77.1.*]
    co się stało ze spółką i jaki jest kurs akcji - każdy widzi. jednym słowem totalne dno.
    coś się dzieje, przynajmniej możemy tak domniemywać po ostatnim liście prezesa... czy to co napisał jest prawdą czy tylko pożywką dla łudzących się głupców - tego nie wiem. nie wiem również czy scalenie cokolwiek pomoże. gdyby miało iść ku lepszemu moim zdaniem scalenie nie jest konieczne. jak będzie widać że sytuacja się poprawia - akcje szybko znikną po 2, 3, 4...10 gr... płynność też się poprawi. żeby to się tak nie skończyło., że po scaleniu 1/100 akcje będą dalej spadać z 1 zł do 0,01 zł...teraz nie spada bo nie ma już z czego a po scaleniu będzie mogło lecieć dalej w dół...
    zmiana działalności? ok nie mam nic przeciwko, jeżeli chcą i mogą inaczej zarabiać - proszę bardzo. tylko to scalenie bardzo mnie niepokoi...
    jednym słowem coś mi się wydaje że kokosów tu nie będzie a jeżeli już to najwcześniej za 2-3 lata, pod warunkiem, że im się uda...
    pozdr
  • Re: co dalej? Autor: ~olo [79.110.4.*]
    scalenie robią po to jak piszą żeby przeprowadzić emisje po nominale bo inaczej nie mogą t
  • Re: co dalej? Autor: redaktor [83.14.170.*]

Tak dla przypomnienia mój wpis z początku października 2011 roku, żeby nie było, że nie ostrzegałem:
    "Autor: redaktor [83.14.170.*], 2011-10-07 15:42
    Jeżeli tak lubicie uśredniać straty, to poczekajcie na 1 grosz - po co znów przepłacać.
    Chyba, że przyzwyczailiście się do drogich zakupów i ciągłych strat.
    A wzrostów na tym walorze już nie będzie - NIGDY.
    Niestety".
    Jeżeli będzie resplit na tym papierku, to tylko dlatego, że nie ma już jak Was ubrać.
    A przy resplicie na pewno zaczniecie uśredniać. I o to chodzi.
    Tu już strat nie odrobicie. NIGDY.
  • Re: co dalej? Autor: ~olo [79.110.4.*]
    wcale mnie tym wpisem nie przekonałeś gdybyś był taki dobry analityk to byś zarabiał grubą kasę a nie udzielał się na beznadziejnym forum
  • Re: co dalej? Autor: ~redaktor [83.14.170.*]
    Gdybym był "dobry analityk" to nie udzielałbym żadnych rad. Ale ja jestem bardzo dobry analityk i dlatego mogę sobie pozwolić na ocenę konkretnych akcji. A rad żadnych nie udzielam, chyba, że jesteś w gronie moich inwestorów.
  • Re: co dalej? Autor: ~Jansoik [109.95.150.*]
    Ale Ty redaktor jesteś prawie jak nasz trener Smuda - tempy i prosty
  • Re: co dalej? Autor: ~Messerschmitt [89.69.136.*]
    skoro jest na forum-sam siedzi na papierze i też chce zarobić ...proste ;)
  • Re: co dalej? Autor: ~znawca [178.36.65.*]
    Zatwierdzili resplit czy kurs spadnie do pół grosza po tej operacji Radze wywalic przed resplitwm jeszcze po 1gr bo bedziecie potraktowani podobnie jak na Veno i atsenergy
[x]
CERABUD -20,00% 0,18 2014-12-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.