• fasing skazany na wzrosty Autor: ~zolo [212.244.210.*]
    ja wam to przepowiadam wlasnie szarplem 1000 szt czekam na krytyke
  • Re: fasing skazany na wzrosty Autor: ~kk [79.185.176.*]
    Zobaczymy jutro i pojutrze,czy on będzie,nękać i stopniowo przyciskać,bo jezeli to prawda to to = (równanie) zostalo zachwiane i program będzie musiał zareagować i inaczej tasować popytem i podażą ::))) ??
  • Re: fasing skazany na wzrosty Autor: ~icm [83.30.174.*]
    analitycy oceniają spółki w podobny sposób .Jak przebije od góry to wzrostowy trend , jak od dołu to spadkowy.Podają jeszcze wsparcia. Najważniejsze , że rynek kiepski , a Fasing w blokach startowych do kolejnej wycieczki w górę.
  • Re: fasing skazany na wzrosty Autor: ~kk [79.185.172.*]
    Dnia 2012-05-30 o godz. 15:00 ~zolo napisał(a):
    > ja wam to przepowiadam wlasnie szarplem 1000 szt czekam na
    > krytyke
    I co "zolo" ::))) ?? Sternik -sponsor wszystkich optymistów sprowadził do parteru ?Ogólnie to nie jest normalna sytuacja ( przy takiej ilości akcji),gdzie jeden obstawia prawie cały arkusz sprzedaży ..Przeliczałem kilkakrotnie arkusz sprzedaży. Do 30 zł tasuje od dłuższego czasu. ok. 5 tys. akcji. Jak było 26 zł to do 30 zł ustawiał ok.5 tys. akcji i teraz jest to samo ,tylko więcej po 100 naustawiał, ale to jego prawo .
  • Re: fasing skazany na wzrosty Autor: ~toja [37.225.192.*]
    jestem szczesliwy, ze nie kupilem tego czegos-badziewia -a mialem zamiar !!ta spolka nie powinna byc notowana na GPW -bo nie ma praktycznie obrotu-albo jest symulowany-gielda do gory a tu 100 akcji poszlo heheheeh-szczerze wspolczuje tym co maja-to samo dzieje sie na MOJ-u !!!!!
  • Re: fasing skazany na wzrosty Autor: ~SHUN [94.246.150.*]
    nawet nie podchodź do zakupów, zostaw innym więcej :)))
  • Re: fasing skazany na wzrosty Autor: ~kk [79.185.176.*]
    Nikt za bardzo nie zaprasza ,żebyś kupował ,kupuj tam gdzie tobie pasuje ::))) ? Wszystko powolutku,powolutku,czas zrobi swoje !! Za kilka miesięcy to ten "maklerek na usługach""utopi i te 5 tys.akcji,którymi teraz tak z uporem miesza i tasuje w arkuszu sprzedaży !! Wystarczy jemu co 2-gi dzień 100 akcji skubnąć : ::))) ! Bez pośpiechu i bez obrotu >>>>
[x]
FASING 0,00% 12,70 2025-09-25 16:22:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.