"Dzięki przejęciom i rozwojowi kluczowych obszarów działalności Spółki, zyski powinny wzrosnąć minimum 2-3 razy".
"Naszą obecność na rynku NewConnect traktujemy jak przystanek w drodze na główny parkiet warszawskiej giełdy. Aby się na nim znaleźć, wartość rynkowa akcji Spółki musi wynieść co najmniej 12 mln euro. Liczę, że dzięki dokonanym przejęciom oraz rosnącym zyskom, szybko uda nam się osiągnąć ten próg kapitalizacji".
Kto zebrał akcje jak polecałem? Kto się wysypał? Kto trzyma dalej? Zakopcie, a przed Wami inwestycja życia !!!
Mi zależało na upłynnieniu waloru, co niewątpliwie mi się udało... Teraz można trochę dokupić, choć liczyłem, że spadnie jeszcze poniżej 70gr, a tu ktoś skubie :/
Nic trzeba jutro zamknąć kilka pozycji i spróbować dobrać tanio PNR
Łohoho, nieźle, jak widać nikogo już tu nie ma, daliście się wyleszczyć, czy jak?
Pare dni tu nic nie pisałem, bo naroiło się nowych inwestorków, ale dziś patrzę informacja bardzo pozytywna wpływa, a na forum cisza, hmmm sobie myślę, co jest?
A tak swoją drogą ~vulture proponuję wskoczyć do bystrzycy, to może troszkę bystrzejszy się zrobić, kto wie, może w końcu coś zarobisz (np. kupując PNR), a nie tylko strata, strata, strata, a potem nagonka cały dzień - jaka ta spółka jest zła, bankrut, itd...
I jeszcze te ponad 100 % im mało . Teraz przez 5 lat skupią im 480000 szt. po 0,50 ( na szczęście nie mogą poniżej wartości nominalnej ) . Potem przekażą skupione akcje menadżerom. Następnie wywindują kurs ( żaden problem ) i wcisną swoje darmowe akcje leszczykom ( leszcz się szbko rozmnaża , więc ich nie braknie ) .I Historia zacznie się powtarzać od początku. TO JEST INTERES !
Dlatego masz rację z tym tytułem TEGO NIE BYŁO NA ŻADNEJ SPÓŁCE
UP_man gdzie Ty jesteś , wymyśl chłopie jakiś skecz i rozwesel to toważystwo. Bo wszyscy płaczą ,a rodzinka się cieszy.WRACAJ CHŁOPIE WRACAJ I POCIESZAJ !
Majstersztyk. Kupić za nasze pieniadze, własną Spółkę płacąc prawie 14x wiecej za każdą złotówkę udziału ( w tym za udziały objete za aport). Ciekawe kto robił wycene.
Wychodzę ze stratą. Żegnam . Moim zdaniem kolejny Novian. Sprawdzcie sobie w KRS
do jpk: kiepski z Ciebie byl Akcjonariusz i dobrze ze juz nim nie jestes. kapital zakladowy i majatek spolki przejmowanej to dwie rozne rzeczy. kapital zakladowy mogl byc nawet 5 tys. zl a majtek np 20 mln zlotych wart. liczy sie ile spolka bedzie zarabiac przejmowana i tylko tyle a sprzedajacym to mogl byc nawe sam Premier. a