• info Autor: ~xxx [188.33.217.*]
    Millennium DM rekomenduje "kupuj" Zetkamę, cena docelowa 40 zł
    Co o tym sądzicie? Zastanawiam się czy poprzez tą rekomendacje coś zyskamy czy ewentualnie stacimy?
  • Re: info Autor: ~Timofey [79.185.175.*]
    Zyskamy i to mocno ?? Akcji nikt nie ma, kurs cisnie w górę DM WBK ta rekomendacja to pretekst do dalszej górki ...
  • Re: info Autor: lb20001 [77.79.203.*]
    Wedlug mnie ich rekomendacja jest bardzo ostrozna. W 2012 roku zakladaja wprawdzie takie same prognozy zyskow jak zarzad Zetkamy, ale na 2013 r. nie zakladaja zadnych wzrostow, a przeciez jest to spolka ktora notuje ostatnio silne wzrosty zyskow po 20-30% rocznie, wiec nie mozna jej wycenic jako spolke w stagnacji. Poza tym licze ze wysoki kurs EUR/PLN podbije zyski z eksportu w II kwartale no i bedziemy mieli mila niespodzinke w wynikach za i polrocze. Do tego jakies info o kolejnym przejeciu no i spokojnie przebijemy 40 zlotych.
  • Re: info Autor: ~Timofey [79.185.169.*]
    Na dzień dzisiejszy z przebiciem 40 to nie widzę problemu ::))) ,można zrobić dużo wyżej. Problem jest tylko,że tu nikt nie podłącza się ,wszystkim steruje i tasuje automat z BM, 98-99% obrotu :))).
  • Re: info Autor: ~Bacazgor [213.25.98.*]
    Spółka OK, ale tło niebardzo, trzeba się zastanowić nie czy, ale kiedy nastąpi spadek, bo to że firma się rozwija i będzie, OK, powiedzmy, że tez w to wierzę, problem w tym, że inne firmy, które to robią, dziś są o kilkadziesiąt procent tańsze niż kilka miesięcy temu i w najbliżym czasie jeszcze nie podrożeją;)

Zatem 40 zł, pewnie tak, ale czy w tym miesiącu, czy za jakiś czas, tu już nie byłbym taki pewny...
  • Re: info Autor: ~xxx [109.243.201.*]
    co sądzicie o dzisiejszej sesji na walorze?
  • Re: info Autor: ~MG [37.30.47.*]
    co sądzicie o dzisiejszej sesji na walorze?

Ja byłem zarobiony, a dzięki "koledze" z początku sesji zrealizował się głupio STOP.
    Jednak uważam, że decyzja tego "kolegi" była dobra - SELL.

Czy ktoś ma jakieś inne przemyślenia?
[x]
MANGATA -2,03% 58,00 2025-10-10 15:16:20
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.