• leci na ryj Autor: ~kisiarz [79.184.213.*]
    trzymać sie panowie bo lecimy na 5 zł.nic więcej sesownego nie mogę tu napisac,bo poco. to gówno i tak rządzi sie swoimi prawami.wysmarować dupy wazelina i czekac.moze w.l kiedyś przestanie nas dymać....sprzedać też nie ma komu.gnój w h....j.
  • Re: leci na ryj Autor: ~karsyk1980 [88.156.204.*]
    to akurat wiadomo nie od dzisiaj podpłaceni naganioczo przydupasy prezesa w postaci werta, kris b. doktora i aa nabrali wody w usta i poszli do kąta banda pe...... .Nikt mnie wcześniej nie słuchał. przy zjeździe do 5,5zł zaczynam kupować ta padake. Dziwie sie ze Knabe nic z tym gnojem nie robi najwidoczniej jego tez opuściła nadzieje i czeka az będzie taniej. Lipka rozsprzedał majątek przejętych zakładów a kasa dalej pusta, zamówień brak przychodów brak, a zaraz bedzie brak spółki i lipka w Izraelu będzie kolejny biznes otwierał. jestem ciekawy co ten pseudo prezes powie na walnym czym bedzie karmił tych biednych i głupich udziałowców masakra.
  • Re: leci na ryj Autor: ~kris b [83.21.212.*]
    naczelna placzka-karsyk znow poplakuje na forum.wez sie w garsc i zacisnij.zaladowal sie sam w malo plynny kompap z sobie znanych powodow i pewnie pod korek.nie postawil stopa jak lecialo z 11.4 zl-a teraz jak jest ogolny marazm i osuwanie na gpw-to teraz szuka winnych-a to prezesa lipke.ktory ma juz ok.30 pr.i nie placze a ijego zawodowych naganiaczy-werow .krisow b.itd.itd.wg mnie dla karsyka po prostu siadaja bezpieczniki i cierpliwosc.ktora jest cnota na rynku akcjii.z tego ze mam np.relpol czy eneroinstal i pisze tam czasami na forum wcale nie wynika ze jestem naganiaczem ich prezesow.przy takim marazmie i masakrze trzeba miec jaja i przynajmniej cicho siedziec a nie rozdzierac szaty i szukac wokol winnych z wyjatkiem siebie.amen
  • Re: leci na ryj Autor: ~aaa [31.60.228.*]
    Zaraz ladujemy na 5zl.....pozdrawiamy kibicow prezesa
  • Re: leci na ryj Autor: ~kisiarz [79.184.228.*]
    ciekawe czy to kupują leszcze czy waldi?godz.13 00 a obrót 70 tysi.jak na kompap to rewelacja!!!!
  • Re: leci na ryj Autor: ~andre [83.23.65.*]
    mam nadzieje że waldi ,a nie znów jakieś znajdy co kupią i zara bedą oddawać taniej niż kupiły
  • Re: leci na ryj Autor: ~karsyk1980 [88.156.204.*]
    spadki na sporych obrotach niestety nie wróża niczego dobrego...
  • Re: leci na ryj Autor: ~Kamila [164.127.220.*]
    Waldi nie szalej tak z tymi zakupami bo na waciki ci zabraknie ty rekinie z bałtyku ;-)
  • Re: leci na ryj Autor: ~kisiarz [79.184.209.*]
    lekka podbitka ,tylko po to, żeby znowu kursik pomalutku sie osuwał do 6zł.wyłapujac przy tym akcje(za szybko spadło)waldi chytrusek jest....
  • Re: leci na ryj Autor: ~koko.loko [88.156.35.*]
    Chytrusek , lovelasek
  • Re: leci na ryj Autor: ~wert [95.40.247.*]
    dokładnie z 6,10 na 7 00 w tydzień poleciało!!
  • Re: leci na ryj Autor: ~kisiarz [79.184.234.*]
    zaraz poleci w 1 dzień z 7 na 5
  • Re: leci na ryj Autor: ~-wiem [193.33.175.*]
    rewelacja pakietem za 66zł ktoś uwala kur o ponad 6%

to tylko świadczy o tym że nie ma chętnych na ścierwopapiery
  • Re: leci na ryj Autor: ~kisiarz [79.184.223.*]
    no zobacz wert z 7 na 6,33 w dwa dni.
  • Re: leci na ryj Autor: ~aaaa [164.127.202.*]
    Takie cuda to norma u Waldzia.
  • Re: leci na ryj Autor: ~Pro [46.113.15.*]
    Gniot sie kisi a Waldzio sobie baluje na promie :-)
  • Re: leci na ryj Autor: ~FRANIOSMUDA [83.20.221.*]
    CZY BYŁ KTOŚ NA WALNYM TEGO GNIOTA??
[x]
KOMPAP 4,35% 24,00 2025-10-27 14:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.