...........to prawda, ale zawsze trzeba się z tym liczyć ,że jak bedą mogli to w kazdej chwili mogą sypać, liczyłam ,że w tym tygodniu będzie chociaż 0,30
tez mam taka nadzieje bo za bardzo nie ma juz gdzie spadac wiec albo sie pokisi jeszcze troche albo ruszy sie cos chociazby do tych 15 gr mogliby lyknac juz dzis to zaczal by sie ruch bynajmniej
Jezu.. "przynajmniej" a nie "bynajmniej" .. jak mnie to irytuje, jak traktować wasze wpisy poważnie, skoro własnego języka nie znacie? Giełda wymaga fachowej wiedzy, a ta z kolei podstaw.. a podstawą jest różnica znaczeń tych dwóch wyrazów, litości..
wydaliłem... z żalem i złością ten papier, bo nie do końca wierzę w kontrolę i animację....aha zapomniałem chyba animatora to już nie ma a w idiotycznym komunikacie dla udziałowców podali, że nowej umowy nie będzie (kretyni lub podstępne człeki).... żałuję, że nie póściłem po 18ście i żałuję, że nie doczekam pomysłu na 0,80 co byłoby z powodzeniem możliwe. Dla innych sukcesu życzę cześć
ja tez dzisiaj troche upuscilem wiec powoli zaczynam takze rozstanie ze spoleczka innym ktorzy sa a zostalo ich juz chyba niewielu takze zycze zyskow:)