• DSS wartość rynkowa 0 zł? Autor: ~straciłam wszystko [80.48.211.*]
    to już koniec ? czy choć ktoś pójdzie za ten przekręt siedzieć
  • Re: DSS wartość rynkowa 0 zł? Autor: ~straciłam wszystko [80.48.211.*]
    ta cisza na forum mnie dobija , jest grobowa......a chciałam tylko zainwestować wakacyjne pieniądze aby dzieci miały trochę lepiej
  • Re: DSS wartość rynkowa 0 zł? Autor: ~hazardzista [80.50.134.*]
    a co Cię skłoniło do zainwestowania w bankruta?

ja też kupiłem trochę akcji licząc że tam gdzie jest duże ryzyko może być duży zysk. Ciekawi mnie czym kierowałas się Ty?
  • Re: DSS wartość rynkowa 0 zł? Autor: ~spek [77.237.20.*]
    Kilka kwestii

1. Jeszcze nie straciłaś wszystkiego bo nie wiesz po jakiej cenie będą notowane akcje po wznowieniu notowań.

2. Nikt nie pójdzie siedzieć za ten przekręt bo pierwszym który musiałby pójść jest minister transportu Sławomir Nowak który w lutym 2012 informował wszystkich że DSS nie upadnie.

3. Inwestycje w akcje są zawsze dużym ryzykiem a tym bardziej inwestycje w akcje firm z kłopotami finansowymi.

4. Nie płacz na forum bo tu Ci nikt nie pomoże.

Giełda to nie maszynka do robienia pieniędzy. Żeby ktoś zarobił ktoś inny musi stracić.
  • Re: DSS wartość rynkowa 0 zł? Autor: ~straciłam wszystko [80.48.211.*]
    jakiś kolega na forum pisał ,że na pewno będzie silne odbicie , bo tak zawsze było z b ankrutami dlatego zaryzykowałam , gdyż wartość księgowa była dużo większa, ok. 10 zł przynajmniej wtedy tak pisali...ale byłam głupia...
  • Re: DSS wartość rynkowa 0 zł? Autor: ~Matoł [89.72.9.*]
    jak wszyscy piszą że już nie masz kasy to może potrzebują twoich bez wartościowych akcji np... do tapetowania wychodka heeee... heeeeee..... a może okażą się wartościowe haaaaa... haaaaa...
  • Re: DSS wartość rynkowa 0 zł? Autor: ~BUC [77.112.219.*]
    Dnia 2012-05-24 o godz. 07:35 ~straciłam wszystko napisał(a):
    > to już koniec ? czy choć ktoś pójdzie za ten przekręt
    > siedzieć
    WARTOŚĆ RYNKOWA NIE JEST 0zł BO TA WARTOŚĆ JEST W ZIEMI TRZEBA JĄ TYLKO WYKOPAĆ !!!!!!! a tym co przekręt zrobili to miejsce na odpracowanie trzeba dać -- łopata kilof i spółka stanie na nogi - pracować mogą dzień i noc wode żródlaną mogą w miejscu pracy czerpać a chleba to im jakiś strażnik z kromke podrzuci....... PO ROKU SPÓŁKA MOŻE MIEĆ MNIEJSZY DŁÓG !!!!!
  • Re: DSS wartość rynkowa 0 zł? Autor: ~kortez [109.128.159.*]
    to jest nauczka dla pazernych
[x]
DSS 100,00% 0,04 2015-09-10 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.