Ale cisza na forum gdzie się wszyscy podziali ! Wszyscy już sprzedali? Jak tak to kto ma te wszystkie akcje! ! Ze społki też zero informacji ! Mam nadzieje że nie będe żałował że mi dzisiaj po 6groszy do koszyczka wpadło !
Wszyscy sprzedali i czekają aż będzie po 3 gr ;)))
Też chciałem kupić po 6 ale jak patrzę na tą beznadzieję to nie mam siły złożyć zlecenia ;))
Może jak będzie po 5 to sie zmuszę:)
ale trzeba wziąść pod uwagę że na rynku ciekawsze spółki idą w dużą promocje więc ...można to olać ...za przeproszeniem.....królik niech sam zeżre swój ogonek
Noo dokładnie. Tymi emisjami odebrał wszystkim apetyt. A jeszcze ile tego ma ten krętacz.
Aż chce się wyjść :/ Zresztą sytuacja na szerokim też ma swoje znaczenie.
Wiem, że to dziwnie zabrzmi w moich postach, ale wydaję mi się, że poziom 5/6 groszy jest w tej chwili bezpiecznym poziomem na tankowanie. Podbicie do 9 groszy powinno nastąpić w czerwcu. Ale może się mylę, kto wie... :)))
To wcale nie brzmi dziwnie. W końcu od dawna zapowiadałeś że tak właśnie zrobisz.
I pewnie tak właśnie trzeba zrobić.
Ja zresztą też tak pewnie zrobię tylko się do tego długo zbieram :)
Piszę tylko że składając zlecenie, czuję się jak bym wyciągał puszki ze śmietnika, taki to śmieć z tego Proncia :))) co nie zmienia postaci rzeczy że na śmieciach też można zarobić :)) To dopiero pewnie dziwnie zabrzmiało :)))