Czekam jeszcze na wybicie się Intakusa i komplet przepowiedni giełdowych znowu się sprawdził...
Jedyne, co mi nie wyszło, to Sarkozy... Ale byłem blisko. Zmieściłem się w błędzie statystycznym, mimo, że mówiono, iż Hollende wygra z Sarkozy'm 10%... Ale to w końcu nie giełda była, więc nie ma sie co dołować. :)))
Wyglada na to ze kasa musi sie wykazac jeszcze cierpliwoscia, bo na szerokim robi sie "ciekawie" ;)
Mysle ze na pronku mozliwe jest teraz wybicie spekulacyjne, ale jednak bardziej naturalne sa dalsze spadki.
Dobrze ze Zbychowi uroslo, bo jakby zaliczyl taka wtope jak na pronku to moglo by go to zlamac do reszty. Niezly z niego zaklinacz. Kryzys szaleje a jemu uroslo :)))
A wlasnie jak tam to Twoje AT. Rozpopznajesz juz frakcje ?
Bo mi ta ksiazka przepadla. Mialem awarie dysku i od tamtej pory zatrzymalem sie w rozwoju jesli chodzi o AT. Chociaz nawet bez ksiazki mialem dobre trafienia. Pamietasz jak okreslilem na pronku frakcje golej dupy :))) I co ? kto mial racje ? :)))))) A eksperci tak sie bulwersowali :))))) Ale jak bys mi przypomnial tytul tej Twojej ksiazki to byloby milo. Moze znowu ja odnajde i doczytam jeszcze pare kartek.
Analiza techniczna rynków finansowych - Johna Murphy'ego.
Co do Pronka, może zahaczyć o 5 groni, ale wybicie do 8-10 groszy jest bliskie. Myślę, że jeszcze w tym półroczu będziemy oglądali kolor zielony na tym walorku...
Intakus już nie urośnie , chyba że 1-2 gr..na szerokim kiszonkę przewiduje na najbliższy tydzień ..od minus 5 % do plus 5 % , to tak ogólnie..muszę przyznać że dziwnie mi kreski pokazują , tak jakby miały by być wszystkie notowania na GPW zawieszone..czy taki scenariusz jest możliwy..??
Pisałeś że PBG będzie po 2x.xx jest po x.xx, zwała na szrokim była do przewidzenia , Intakus grzęźnie, a co do Proncia gdybyś nie pisał że spadnie do 0.06 i potem będziesz skupował żeby wywalić po 0.09 to już dawno byłoby 0.03. Niektórzy twoi wielbiciele dlatego nie chcą sprzedawać
Pisałem, że dobra cena za PBG to 1X,XX. Pod warunkiem, ze nie pojawią się wnioski o upadłość. Poczytaj dokładniej. Spadek i przebicie minima które wskazywałem (około 18-19 PLN), nastąpiło 2 dni przed informacją o złożeniu wniosku o upadłość przez Zarząd PBG. Więc sam sobie odpowiedz na pytanie, dlaczego przebiliśmy dno.
"Zwała na szerokim była do przewidzenia." No oczywiście, że była. Co w tym dziwnego...?
"Intakus grzęźnie." Nie pisałem, że zmieni się trend na Intakusie. Napisałem, że będzie wystrzał w górę. I był, o 50% lub nawet więcej, zależy, jak liczyć.
Najciekawszą rzecz napisałeś na sam koniec swojego posta. Rozumiem, że ja stoję za tym, iż REG obecnie nie spada...??!! Stary, zapiszę sobie link to Twojego postu, bo co niektórzy moi "wielbiciele", już nieobecni na tym forum, ze śmiechu by pękli na samą myśl o tym, iż posty chłopa z mazur mogą mieć POZYTYWNY wpływ na kurs akcji REG... :)))
Nic nie stoi na przeszkodzie, abyś i Ty się ustawił na 5 i 6 groszach. Może też uda Ci się zarobić...
Powodzenia życzę w inwestycjach. I troszkę więcej optymizmu.