Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Hmmm... Sam sie sobie dziwię, że to się tak poukładało... :)))

Pisałem, że dobra cena za PBG to 1X,XX. Pod warunkiem, ze nie pojawią się wnioski o upadłość. Poczytaj dokładniej. Spadek i przebicie minima które wskazywałem (około 18-19 PLN), nastąpiło 2 dni przed informacją o złożeniu wniosku o upadłość przez Zarząd PBG. Więc sam sobie odpowiedz na pytanie, dlaczego przebiliśmy dno.

"Zwała na szerokim była do przewidzenia." No oczywiście, że była. Co w tym dziwnego...?

"Intakus grzęźnie." Nie pisałem, że zmieni się trend na Intakusie. Napisałem, że będzie wystrzał w górę. I był, o 50% lub nawet więcej, zależy, jak liczyć.

Najciekawszą rzecz napisałeś na sam koniec swojego posta. Rozumiem, że ja stoję za tym, iż REG obecnie nie spada...??!! Stary, zapiszę sobie link to Twojego postu, bo co niektórzy moi "wielbiciele", już nieobecni na tym forum, ze śmiechu by pękli na samą myśl o tym, iż posty chłopa z mazur mogą mieć POZYTYWNY wpływ na kurs akcji REG... :)))

Nic nie stoi na przeszkodzie, abyś i Ty się ustawił na 5 i 6 groszach. Może też uda Ci się zarobić...

Powodzenia życzę w inwestycjach. I troszkę więcej optymizmu.

chłop z mazur

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
REGNON -9,66% 0,80 2020-09-30 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.