dokaldnie!! PARANOJA kisimy sie na tym poziomie od lutego.. brawa dla sternikow...o duzych zyskach mozna chyba zapomniec.. Naganianie na dokupienie mozna miedzy bajki wlozyc.. jak tak dalej pojdzie to i we wrzesniu bedzie mozna kupic po tej cenie..dramat:(
Dnia 2012-05-07 o godz. 17:53 ~csi napisał(a):
> dokaldnie!! PARANOJA kisimy sie na tym poziomie od lutego..
> brawa dla sternikow...o duzych zyskach mozna chyba
> zapomniec.. Naganianie na dokupienie mozna miedzy bajki
> wlozyc.. jak tak dalej pojdzie to i we wrzesniu bedzie
> mozna kupic po tej cenie..dramat:(
jaki dramat...to właśnie jest dobre....ile razy mogę pisać o tym samym, ten kto chce trzymac do euro, sierpnia, wrzesnia, grudnia...cieszy się...krok po kroku :) dale obstawiam czerwiec przed euro 8 pln, po euro 12, potem lekki spadek z przebitkami do 15, wrzesien 18....koniec roku 20....
Mieszkowiec.. Bardzo ale to bardzo chcialbym aby Twoje prognozy sie sprawdzaly :) ale w tej chwili wyglada na to ze racje mial spekulant:/ do euro zostalo kilka tygodni.. zeby doszlo do 8 zl juz powinny sie zaczac wzrosty:( a tu lipa ciagle..trzymam i trzymal bede ale coraz bardziej mnie to irytuje.pozdr
ja wskoczylem w lutym z zamiarem trzymania do wrzesnia ewentualnie stycznia ale trafia mnie jak sobie pomysle ze moglem rownie dobrze wejsc teraz.... bez sensu teraz to wyrzucac ale ile mozna raz do gory o 3% potem w dol oo 3,5 itd.. chyba jeden dzien mielismy tylko konkretny