ja sie z toba nie zgadzam...pamiętam poprzednia emisje....mozna było taniej kupic stre akcje od nowych.....i pamietaj ile nowych tanich akcji wejdzie...długoterminowo....bedzie mozna zarobić
PP można kupować lub sprzedawać do 9.05, ale zgadzam się z opinią, iż to co się teraz dzieje z kursem to manipulacja. Czekać cierpliwie i nie pękać. Uważam, że na tej spółce można będzie zarobić 20%-30% w ciągu 2 -3 m-cy.
Spółka przynosi straty, drewno drogie, dodruk akcji, itd. Zobaczcie jak są wyceniane spółki, które są w podobnej sytuacji co Barlinek (mam tu na myśli wskaźniki rentowności, zadłużenia). Jedyne, co może w ciągu najbliższego roku zadziałać na kurs prowzrostowo, to plotki o przejęciu itp. Fundamentalnie niestety kicha, a szeroki rynek też nie sprzyja.
teraz Ci pozostało ... poczekac. . . mozliwe ze niezadlugo... szef pewnie cos przygotowal ... patrzac na obroty i wolumenu K / S ... pewnie paru nerwowych sprzeda ale przy minimum to juz jestesmy.
No dobra ale te PP to lipa straszna :( nie opłaca się w tym momencie skorzystać bo lepiej brać z rynku :(
Notowane będą do środy.... eh sam nie wiem czy teraz uśrednić czy czekać.... :/
juz tu kiedys pisałem...troche wyżej......i do tej pory miałem racje...ja mysle ze głowy akcjonarjusz chce nową emisje przejąc po 1 zł...bo przy obecnej cenie nie opłaca sie niby wchodzić .....ale to moze byc złudne....podtrzymuje swoja opinie ze w długim terminie bedzie mozna zarobi.....i to duzo..okres do 2 lat.....ja w tej chwili nie mam akcji ale obserwuje...pozdrawiam
Tak, po emisji, niech zrobią jeszcze split tak 1:10 i git, później jeszcze kilka kiepskich wyników, zjazd na totalne grosze i w górę. To by było. Ah, jakby tak było?
Tak tez moze byc....
Aczkowlwiek ktos wywalal na potege pp i ktos je brał i popyt nie zostal zaspokojony.
Nie zdziwie sie jak praktycznie cała emisje obejmie Sołowow.