Tyle reklam wokoł euro -Tyskie-Warka - Wedel- itp A intersportu brak , czy to dobrze czy zle?, na Gpw tez sie nie wyroznia, czy tak ma byc? to pomoze sprzedarzy? Euro jest tylko jedno i szybko drugiego nie bedzie u nas , wiec pytam sie gdzie zarząd i ludzie odpowiedzialni za to spią jeszczcze, chyba juz czas najwyzszy łapac byka za rogi.
zarzad nie jest od kursu! Spotykają sie z milewskimi dla dobra kursu, a nie by go ustawiać. Czemu zarządu nie widać? Bo pracuje!!! Wyobrazcie sobie 100 dodatkowych sklepów. Musza to przygotować, raz a dobrze
Dodatkowych stoisko-sklepów na czas euro ma być 28,co nie znaczy że nie jest to spore przedsięwzięcie logistyczne.Sam miałem pare razy przyjemność być na kilku dużych imprezach sportowych i z tego co pamiętam takie stoiska zawsze były oblegane przez kibiców.Trzeba się uzbroić w cierpliwość,a wraz z pierwszym gwizdkiem kurs powędruje na północ.Pozdrawiam akcjonariuszy.
OprUcz stadionow jeszcze cala Polska kibicuje i do nich trzeba dotrzec bo jest ich wiecej niz kibicow na stadionach ,o to mi chodzi nie o stadiony.Mitek nie chodzi mi o kurs tylko czy robia wszystko by sprzedarz byla jak najwieksza, bo jesli bedzie duzy zysk kurs bedzie tez wysoko.
zacytuje treść korespondencji z intersport: INTERSPORT, jako „Oficjalny Sklep Sportowy z Licencjonowanymi produktami UEFA EURO 2012TM” planuje podczas tegorocznych mistrzostw uruchomienie ponad 150 stanowisk kasowych w 25 dodatkowych (poza sklepami) punktach sprzedaży zlokalizowanych na stadionach i w strefach dla kibiców.
Dnia 2012-05-03 o godz. 16:12 ~Mitek napisał(a):
> zacytuje treść korespondencji z intersport: INTERSPORT,
> jako „Oficjalny Sklep Sportowy z
> Licencjonowanymi produktami UEFA EURO 2012TM”
> planuje podczas tegorocznych mistrzostw uruchomienie ponad
> 150 stanowisk kasowych w 25 dodatkowych (poza sklepami)
> punktach sprzedaży zlokalizowanych na stadionach i w
> strefach dla kibiców.