• Do nowych na ABM solid. Autor: ~ru [31.60.174.*]
    Pamiętam jak też podniecałem się kiedyś, że nowa umowa za tyle i tyle złotych ale super i tak dalej. ABM podpisuje sporo umów - to fakt ALE ABM ma kiepskie marże, rentowność i po prostu na tych umowach wychodzi słabiutko. Po wykonaniu prac okazuje się, że kasa pusta. Jak ONI to robią - qr.va nie wiem - mają taki dar. Ta firma jest do d..... Dajcie sobie spokój z tą spółką - jest mnóstwo innych na GPW - tylko nie ruszajcie tego. Dobrze radzę.
  • Re: Do nowych na ABM solid. Autor: ~Tolek [77.255.251.*]
    Ja w to wchodzę jak jeszcze spadnie- było ponad 25 zeta za akcje i rekomendacje kupna nawet wyżej to jeszcze pewnie będzie.
  • Re: Do nowych na ABM solid. Autor: ~rty [178.235.25.*]
    ja tu cos nie łapie.... żeby zarobić trzeba wpierw włożyć - proste i niezaprzeczalne. ABM ma ok 47mln straty + dwadzieścia pare mln do spłacenia, a mimo to chce realizować swój portfel zamówień na setki milionów.... ale za co ? na garbie podwykonawców? z czego sfinansują materiały i siłę roboczą ???
  • Re: Do nowych na ABM solid. Autor: ~ru [91.94.186.*]
    Słuszna uwaga. Może jak wydymają kilku podwykonawców to jeszcze przez chwilę utrzymają się na powierzchni. Sporo tutaj marzycieli i spekulantów podnieconych Resbudem. Co rusz ktoś rozpuszcza plotki o Patrowiczu żeby znaleźć jeleni do kupna na górce. Zabawa trwa a głupich nie brakuje.
[x]
ABMSOLID 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.