• Wygląda na to Autor: ~Znany [83.15.252.*]
    .... że w powietrzu wisi jakieś dobre info ..... może jakiś partner w miejsce Repsola ????? :-)
  • Re: Wygląda na to Autor: ~xxx [81.210.63.*]
    Chyba bardzo chcesz wyjsc ze spolki hihihi

Po czym wnioskujesz ze dobre info w drodze?
    Po zerowym obrocie?
    Zerowym zainteresowaniu?
    Czy moze dzwoniles do prezesa gdze uslyszales kolejny epizod opowiadania
    pt. "Broad gate perla NC" ? ;>
  • Ależ trzykrotny iksie Autor: ~Znany [83.15.252.*]
    ..... po co te złosliwości hihihihihi
  • Re: Wygląda na to Autor: ~Niki [83.24.72.*]
    Oj Znany, Znany. Znowu jakieś brednie. O ile pamiętam to ostatnio pisałeś, że Repsol nie miał znaczenia i nikogo nie szukają na jego miejsce bo koncentrują się na wschodzie. Podobno tak ci powiedział prawnik spółki.... hahaha, to była dobra historyjka dla głupków tak jak twoje wcześniejsze telefony to prezia. Najwyraźniej zwieracze nie wytrzymują to leć po pieluchy bo tu może być Niagara po wynikach. A dobre info to i owszem będzie, że .... jeszcze się jakoś kręci.
  • jak powiedziałem Autor: ~Znany [83.15.252.*]
    nabyłem papier i jestem zainteresowany jego wzrostem wartości ..... a Ciebie Niki nie rozumiem ... niby masz akcje a straszysz niagara o co Tobie chłopie chodzi ... możesz wierzyć lub nie ale to proste jest jak drut zadzwoń do prezesa i porozmawiaj = nikt nie mówi że masz mu wierzyc lub nie .......... jeżeli mówi że odejscie repsola ich nie zrujnuje to nie mam (jak na razie) podstaw abz twierdzić inaczej ,,,, robia interesy na wschodzie i jakieś wyniki już są ale mamy zbyt mało danych na dzisiaj i tyle .... ale zaraz nigara ........ no chyba że nie masz papiera i naganiasz na spadki to jestem w stanie zrozumieć .... naganiaj dalej stoje cały czas z lewej :-)
  • Re: jak powiedziałem Autor: ~Fafik [217.153.146.*]
    Znany po ile stoisz? Bo ja też się czaję, zeby coś dobrać, ale nikt nie chce zrzucić paczki.
    Niki, może ty się wypstrykasz z ostatnich akcji. W końcu odkupisz po 1zł lub niżej.
  • Re: jak powiedziałem Autor: ~xxx [81.210.63.*]
    Fafik jak to jest z Toba ze przez caly rok dobierasz perle a masz 4 tys? ;>
  • Re: jak powiedziałem Autor: ~Fafik [217.153.146.*]
    Bo dobieram, ale kto powiedział, że za całość i w jednym rzucie.
    a po drugie, jak pisałem o tym, ze chętnie dobiorę po 2 to też tak zrobiłem, ale dobrałem za "grosze" i znów czekam niżej. Głód zakupu zaspokojony i piętro niżej. Dlatego dopiero uzbierałem 4k BDG. A, że płynność mała to nie mam zamiaru mieć tego powyżej 10k.szt.
    Jak dobierasz małymi pakiecikami po 200-400szt to czego ty oczekujesz?
    A inne spółki też mam, więc spokojnie. Często zyski z innych przerzucam tutaj i tym sposobem uśredniam. Jak gdzieś indziej w danym momencie nie zarobię to też nie dobieram. Ja mam czas. Spokojnie.
    Oczywiście może być tak, że wszyscy zostaniemy z papierem, ale to jest ryzyko NC. Wtedy przyznam się, że zostałem zrobiony w jajo przez Zarząd.
    Sam nie wiem czym to się skończy za rok i w jakim będziemy miejscu. Liczę jednak na to, że spółka jeszcze da mi nieźle zarobić. Gdyby tak nie było, to nie miał bym ich papierów, albo bym już więcej nie dobierał. Pozdrawiam.
  • Re: jak powiedziałem Autor: ~Niki [83.24.72.*]
    Jak będzie 1 zł i zdecyduję się kupić to kupię i nie muszę po to sprzedawać tego co mam. A o ile pamiętam to chyba ty chciałeś robić ze mną pakietówki po 2 zł. No to teraz nie pękaj i weź te 650 po 1,91 zł. Śmiało, do ataku. Jak wynik będzie + 500 tys. zł to już takiej okazji możesz nie mieć. Jest ryzyko jest zabawa. A ten zakup i tak obniży ci średnią. No to wal, czekamy.
  • Re: jak powiedziałem Autor: ~Niki [83.24.72.*]
    Ja tam nikogo nie zamierzam na nic naganiać. Może i masz rację, że trochę przesadziłem. Jeżeli czujesz się urażony to przepraszam ale alergicznie reaguje na wpisy "tanio brać". Zwróć proszę uwagę, że ja pisze (a przynajmniej staram się) co sądzę o wynikach, transakcjach i zdarzenia w spółce i, owszem, też próbuję przewidzieć kurs ale nie piszę "jest za drogo sprzedawać". Ale doceniam, żeś uczciwie postawił sprawę, że masz akcje i chcesz (czysto życzeniowo), żeby rosło. Ja też mam akcje.
  • Re: jak powiedziałem Autor: ~ufo [109.107.24.*]
    niki a chcesz zeby roslo? jak nei zyczeniowo to na jakiej podstawie?
  • Re: jak powiedziałem Autor: ~Niki [77.253.111.*]
    Chcieć to sobie mogę. Tylko od tego to co najwyżej wacek urośnie i to przy fajnej lasce. Problem w tym, że nie widzę niczego pod co ta spółka miałaby rosnąć i co więcej obawiam się, że wyniki po Q1 też wzrostów nie spowodują. Zatem po przeanalizowaniu sytuacji chęci to można sobie odłożyć na bok.
    to z jakiego powodu kisisz sie z akcjami?
  • Re: jak powiedziałem Autor: ~Niki [79.185.161.*]
    Bo na wynikach za Q1 2012 świat się nie kończy.
    czyli jednak wierzysz? :)
  • Re: jak powiedziałem Autor: ~re [194.117.241.*]
    Dnia 2012-04-23 o godz. 22:20 ~ufo napisał(a):
    > czyli jednak wierzysz? :)

Wierzy w U.F.O.

buahahahaha
  • Re: jak powiedziałem Autor: ~Niki [79.185.166.*]
    Wiara to tu nie ma nic do rzeczy.
[x]
BROADGATE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »