• Inwestorze kupuj !!!!!!! Autor: ~vulture [62.141.197.*]
    za chwilę będziedz miał 18 gr. na sprzedaży
    kupuj, chyba będziesz uśredniał do 1 gr. a koniec jest i tak znany - bankructwo i wycofanie z NC
  • Re: Inwestorze kupuj !!!!!!! Autor: ~byku [46.113.224.*]
    Juz teraz kazdy wie dlaczego naganiasz na spadki. Miales strate bo ubrali cie na gorce i sprzedales z 50% strata:) Wyciagasz jakies brudy na temat spolki na kazdym watku Novainvest cie pełno. Teraz probujesz sie odegrac FRUSTRACIE.
    Oto co napisal dzis na innym watku:

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-nie-wierzcie-w-brednie-tele-b,11232735.html

Nazywasz leszczy ktorzy kupuja teraz akcje a ty jak sie nazywasz jak cie ubrali na gorce i sprzedales z 50%strata?? :))))))) Frustrat z ciebie i zachowujesz sie jak dziecko co mu w piaskownicy zabrali zabawki.

• Re: Inwestorze kupuj !!!!!!! Autor: ~vulture [62.141.197.*]
    straciłem 2 gr. i ok. 2,5 tyś zł.
    ale nie to mnie boli tak bardzo jak to że dałem się nabrać w taki sam sposób jak wy teraz kupując po 19, 18, 17, i 5 gr. wkrótce
    człowieku przejrzyj na oczy, zadaj sobie pytanie dlaczego spółka jest wyceniana na c/wk = 0,17, dlaczego Zarząd nie reaguje, nie informuje, nie prostuje rzekomych kłamstw
    dlaczego ciągle nie ma informacji o "skupie" akcji????
    spróbuj stanąć z boku i odpowiedzieć sobie na powyższe pytania
  • Re: Inwestorze kupuj !!!!!!! Autor: ~dan [84.10.101.*]
    No w koncu ktos poruszyl konkretny temat spolki widmo,kolega ma calkowita racje,ci panowie i ich wiarygodnosc to wielka newiadoma,nie przystapil do skupu po 60 gr, a oddal po 23 gr? Tu jest wiecej smrodu niz sie nam wydaje,zkupilem po19gr ale na najblizszej gorce oddaje bez bolu.
    Ale to chyba nie twoja sprawa tylko inwestrow. Przelales juz gorycz porazki na forum, kazdy juz o tym wiec powinienes opuscic forum i cieszyc sie odrobiona strata na innej spolce typu petrol. Sam sobie stanij z boku i popatrz co za bzdury wypisujesz i jak sie zachowujesz. Jestes niczym sfrustrowany chlopczyk bez jaj, ktory jest bity przez kolegow z podworku i swojego srodowiska. Widac, ze nie masz nic innego do roboty tylko sledzenie forum niczym portier-pustak. Jestes przyslowiowa "rybką" jak mowia na takich inwestorow. Z ciebie zaden inwestor wrecz przeciwnie, powtorze to jeszcze raz SFRUSTROWANY CHLOPCZYK:)
  • Re: Inwestorze kupuj !!!!!!! Autor: ~nikt [195.74.50.*]
    ludzie czym wy się kierujecie przy zakupie akcji
    trzeba się upewnić przed zakupem akcji
    jaka jest sytuacja w firmie.
    Jeśli by było jak piszecie że sytuacja jest nie dobra w firmie to po co kupować
    akcje Zawsze można zadzwonić do firmy się zapytać o aktualną sytuacje
    no to poobrażałeś mnie i wyszedłeś dokładnie na takiego jakiego mnie opisujesz
    a czy ja piszę bzdury to się niedługo okaże, sądy w Polsce działają wolno ale jednak działają
    skoro tekst z wczoraj jest stary i nieprawdziwy, to dlaczego nikt nie kupuje po 19 gr.???
    moim zdaniem po tej cenie już nie uda się nikomu sprzedać przed oficjalnym ogłoszeniem upadłości!!!
    Czy ty sie slyszysz co mowisz? Wiesz co to jest upadlosc?
    Te "odgrzewane kotlety" jak to nazwala inna osoba na forum jest poprostu nieaktualne. Zadzwon do firmy zapytaj, porozmawiaj o aktualnej sytuacji w firmie a nie mow o tym, ze jest bankrutem i grozi upadlosc. To tak jakby ktos niezanjomy powiedzial do ciebie, ze jestes obojniakiem lub transwestyta. Bez urazy ale takie dajesz swiadectwo o sobie.
    po co mam dzwonić do prezesa który chamsko łamie obowiązek informacyjny, po co mam dzwonić do spółki której prezes sprzedaje akcje po 23gr. a mówi że są mocno niedoszacowane, po co mam dzwonić do spółki która nie komunikuje się rynkiem, chodzi mi o info o wirtualnym "skupie" akcji
    poza tym wątpię żeby odebrali telefon....
    Wiesz po co Pan Bartel sprzedawal akcje? Moze mial w tym interes by pomoc w inny sposob Novainvest? Nie wiesz wiec po co spekulujesz i wypisujesz rzeczy wyssane jak do tej pory z palca? Bedzie komunikat wiec bedziesz mogl pisac takie rzeczy, a te "odgrzane kotlety" sa nieaktualne. Moze napiszesz jezcze cos o Ich Rodzinach, bo malo masz juz "odgrzanych kotletow" do spozycia dla osob czytajacych forum??
    Popatrz na siebie i zastanow sie co piszesz.
  • Re: Inwestorze kupuj !!!!!!! Autor: ~xxx [82.160.18.*]
    Odbiora ja zadzwoniłem i przestan wypisywac bzdury
    Nawet pan mi odpowiedział dlaczego pan prezes sprzedał akcje ZADZWON
  • Re: Inwestorze kupuj !!!!!!! Autor: ~NOV [78.88.170.*]
    TO MOŻE PODZIELISZ SIĘ TĄ INFORMACJĄ?
  • Re: Inwestorze kupuj !!!!!!! Autor: ~largo [195.12.32.*]
    "pani nawet powiedziała dlaczego prezes sprzedał akcje..."

Ludzie o czym wy tutaj piszecie, spólka komunikuje się z akcjonariuszami przez telefom!!!
    i jaka pani to powiedziała, parodia.
    może pan Bartel na rate potrzebował:) albo ma chorobe w domu...?

przestańcie sie między sobą wyzywać, wszyscy jedziemy na tym samym wózku. Kto tu jest winny tego co się dzieje w spólce, ludzie którzy piszą na forum (jedni optymistycznie, drudzy pesymistycznie) czy jej nieudolny zarząd i akcjonariusze bez gotówki na najprostsze sprawy, które z głupoty urastają do granic możliwości?

Zamiast się opluwać to dzielcie się informacjami, a nie oczerniajcie jedni drugich..
    Tu masz tel222443979 ja akcje trzymam dalej
  • Re: Inwestorze kupuj !!!!!!! Autor: ~stefanos [77.252.99.*]
    mnie pani powiedziała ,ze sprzedał bo musiał...bo ma problemy finansowe duże...i że jeszcze sprzedać może jak mu nie starczy na rozwiązanie
  • Re: Inwestorze kupuj !!!!!!! Autor: ~Inwestor [88.199.34.*]
    stalem z kupnem rano po 18gr nie chcieli sypac to teraz zbieram perle po 19gr posypcie wiecej akcji jak mozecie? dzieki! :)
    Dnia 2012-04-20 o godz. 14:42 ~Inwestor napisał(a):
    > zbieram perle po 19gr posypcie wiecej akcji jak mozecie?
    > dzieki! :)

widzę że dalej zgrywasz ważniaka
    z nieukrywaną satysfakcją będę patrzył jak znika uśmieszek z twojej twarzy a pewność siebie zamienia się w strach i panikę kiedy kurs będzie przebijał 13 gr
    satysfakcję będę miał tylko z tego powodu, że jak dużo mądrzejsi od ciebie mówią ci nie wchodź w coś co nie ma nic, cały majątek ma zastawiony, emisja obligacji-klęska, emisja akcji-oszustwo, kilka procesów sądowych, komornik czeka na rozpoczęcie licytacji, prezes ucieka w popłochu, itd.
    a ty nie słuchasz tylko udajesz nieomylnego
    kara będzie wielka i myślę że się z niej nie otrząsniesz
  • Re: Inwestorze kupuj !!!!!!! Autor: ~spekulant 1973 [79.163.121.*]
    volture dlaczego jestes tak zaangazowany w ratowanie kapitału investora ?
    a ty co i po co wczoraj na forum wkleiłeś?
    i "dziwnym trafem" kurs upadł o 20% i nie może wstać po starym, dawno nieaktualnym infie
    nie udawaj świętego, to była zorganizowana akcja a grubi pozwalają na takie harce więc nic dobrego tu nie będzie
    gdzie info o rezultatach skupu?!?!?!?!?!?
  • Re: Inwestorze kupuj !!!!!!! Autor: ~krashan [178.42.79.*]
    vulture ty pało serowa jesteś tak obsrany że śmierdzi na odległość
    było mnie słuchać i uciekać w poniedziałek
    a teraz weź leki, masz dwa dni przerwy przed dalszą masakrą :-))))

ps. szczerze to i podziwiam że przy takim smrodzie jaki jest wokół spółki 13 groszy jeszcze trzyma
  • Re: Inwestorze kupuj !!!!!!! Autor: ~at [89.231.104.*]
    właśnie gdzie info o obligacjach - zdzwoniłem pod koniec marca do spółki i koleś mi powiedział, że będzie w ciągu dwóch tygodni :)
  • Re: Inwestorze kupuj !!!!!!! Autor: ~Inwestor [88.199.34.*]
    chcialem wziasc wam jeszcze te 50k po 19gr, ale kupilem zamiast tego pboaniola na -18% w pon gora wtorek odsprzedam z zyskiem to bedzie znow kasa na kolejne akcje novainv kto wie moze jakies leszcze sypna jeszcze po 18gr lub nizej hehe tym lepiej dla mnie. Ja zbieram gdy spolka spada i na minusach i kiedy nikt nie chce bo pozniej mozna zapomniec o tanich zakupach wogole mozna nie zdazyc kupic bo bedzie nawidlach i jak sporo spolek z Nc zrobi od +100 do +400% w ciagu 1 tygodnia! ;)
[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.