• dokupuje dziennie kilkaset akcji Autor: ~rwpae [93.174.93.*]
    od takich debili jak wy którzy sprzedają
  • Re: dokupuje dziennie kilkaset akcji Autor: ~czarna [46.76.249.*]
    dzisiaj dokupisz sobie po promocyjnej cenie 1,08 debilu.A do końca tygodnia po 0,98 Palcem Robiony....
    Umiesz czytać między wierszami raport za marzec ?Cyt."Kapitał właścicielski pozyskany w ramach oferty prywatnej, przeprowadzonej we wrześniu 2008 r. został już całkowicie zainwestowany. Obecnie, do finansowania działalności operacyjnej, spółka wykorzystuje środki własne oraz finansowanie dłużne"
  • Re: dokupuje dziennie kilkaset akcji Autor: ~andrzej [83.5.115.*]
    Czarna zapomniała że elektronie dają prąd za który dostają pieniążki.Raz zainwestowany kapitał przynosi zysk przez 20 lat.No i to słownictwo Czarnej.(((-:.
  • Re: dokupuje dziennie kilkaset akcji Autor: ~czarna [46.76.165.*]
    przystosowuję się do poziomu rwpae.Bo ten cały bankier to jedynie okładanie sie nawzajem czym tylko popadnie.:x
  • Re: dokupuje dziennie kilkaset akcji Autor: ~TakoRzeczePupaTlusta [83.8.67.*]
    przypominam ci Czarna, że niedawno twierdziłaś, iż Photon ma C/wk 0,07. Dlatego nie wypowiadaj się lepiej w temacie...
    Dużo osób oddało. Odreagowanie winno być...
  • Re: dokupuje dziennie kilkaset akcji Autor: ~czarna [46.76.27.*]
    0,07 według giełda.,onet
    http://gielda.onet.pl/photon,42690,301,0,7285,profile-spolka
    Zostałam wprowadzona w błąd.I co ?Mam z tego powodu kupować sznurek ?
    Nie zmienia to faktu ,że kursik jedzie na 0.87-0.9 ..... wtedy będzie odreagowanie.Gdyby jeszcze ktoś chciał zauważyć ,że na 1.68-1.7 jest opór byłoby całkiem nieźle i nie pisałby o odreagowaniu

I bez "TakoRzeczePupaTlusta" bo też potrafię się odwinąć
  • Re: dokupuje dziennie kilkaset akcji Autor: ~Ziel [194.28.48.*]
    Duzo wiosen nie mam ale pierwszy raz slysze, ze bledem kompletnym jest inwestowanie srodkow pozyskanych. Powinni dywidendy wyplacac z tego?! Zeby nie bylo komentarzy zbyt wielu, to siedze tu od 2.20. Nie milo patrzec jak kurs opada, ale co teraz robic?! Tylko czekac na wybicie. Lato idzie wielkimi krokami a slonca mamy pod dostatkiem kazdego dnia. A tutaj slonce=pieniadze, pieniadze=wiecej pieniedzy i tak w kolko.

Pozdrawiam
  • Re: dokupuje dziennie kilkaset akcji Autor: ~pisdmesmen [83.23.145.*]
    JEDZIETA NA RAZIE DZIECIOKI NA 20 GROCHA TAM ZROBIE WSPARCIE JAK PHOTON NIE ZBANKRUTUJE ,JAK WYZIONIE DUCHA 20 GROCHA NIC NIE DA BO NIE BEDZIE MIAL KTO ODBIERAC
  • Re: dokupuje dziennie kilkaset akcji Autor: ~doscTanio [83.8.88.*]
    Droga pisdesmenko, dobrze wiesz, że Photon ma podpisane kontrakty, na dofinansowanie owej energii, więc pieniądz jest i będzie spływał.
    W najgorszym razie grozi marazm, który zaobserwować można obecnie.
    Pytanie jak długo potrwa
  • Re: dokupuje dziennie kilkaset akcji Autor: ~bernie [89.231.109.*]
    jaki marazm...???
    Tu jest ostra jazda,jazda w DÓŁ...-buahaha
    Nikt nie wierzył w 1zl, a już jest, teraz następny cel: 0,50zl, a potem 1grosik.
    Ale piszcie sobie bajeczki o sloncu i trzymajcie taniejące akcyjki,będzie weselej...:)))

gratulacje i pozdrawiam serdecznie...:))
  • Re: dokupuje dziennie kilkaset akcji Autor: ~JestRyzyko [83.23.99.*]
    sam jesteś następny cel. Być może i spadnie, kwestia rynku i opinii o spółce. Fakt jest jeden, spółka ma podpisane kontrakty na dopłaty do energii, które gwarantują jej dopływ gotówki, przez kilka/kilkanaście następnych lat.
    Sytuacja księgowo nie jest najlepsza, ale to bardziej zasługa nieszczęsnego podatku w Czechach (od którego zostało złożone odwołanie).
    Osobiście czekam na przeniesienie całości majątku do Holandii i wymiany akcji (zgodzę się, że jest tu kwestia zaufania do zarządu, ale w razie czego e-maile oraz raporty na espi są).
    Niektórzy też wspominają o tym, że energia coraz droższa, ze względu na surowce, więc istnieje prawdopodobieństwo powrotu do energii odnawialnej. Nadal też nie odwołano planu na 2020 rok, gdzie 20% energii ma pochodzić ze źródeł odnawialnych. Wygląda na to, że jest sporo do zrobienia.
  • Re: dokupuje dziennie kilkaset akcji Autor: ~Obserwator [77.255.251.*]
    Kariera spółek na NC jes wzasadzie podobna : zaczynają z wysokiego pułapu by po jakimś czasie skończyć na groszach...Kto to wogóle wymyślił???? Jaki to interes to kupować skoro nigdy nie dostanie się od tych spółek nawet grosza...Ogrywają się naiwni nawzajem a tak maprawdę to jedynymi wygranymi są emitenci bo dostają kasę za nic i nie muszą jej zwracać oraz ci co zarabiają na obrotach...Ja dziękuję za taki biznes- to jakiś absurd...
  • Re: dokupuje dziennie kilkaset akcji Autor: ~pho [83.6.243.*]
    nikt nikogo nie zmusza do kupowania akcji, zarowno na rynku pierwotnym jak i w normalnym obrocie sesyjnym. kupuje sie po odpowiedniej cenie albo wogole. cierpliwi tylko zarabiaja.

dorzucę moze do dyskusji dwa slowa, choc zazwyczaj sie nie udzielam. mimo duzego zadluzenia i mizernych przychodow sprzedawanie teraz PHO, po tej cenie, to wedlug mnie przejaw albo glupoty albo zniecierpliwienia. OK kazdy ma inny horyzont inwestycyjny. Jezeli ktos inwestuje na miesiac, dwa, to moze sprzedajac teraz uda mu sie jeszcze odkupic taniej, moze. Ale czym dluzszy czas tym ryzyko sprzedazy w samym dolku wieksze. Jestesmy naprawde nisko, i jak stare basnie pouczaja, teraz jest wlasnie czas na powolne zakupy, kiedy spolki ledwo ciagną. Tez skupuje ale od 1,5zl i do 70 groszy (okolo 0,2 C/WK) mam obliczony kapital na docelowy zakup łacznie 20k akcji. Oddaja coraz nizej z podobnym wolumenem wiec swoj skromny udzial zbiore bez problemu. Mam juz polowe. Potrzymam kilka lat... moze uda sie zarobic :)

Jestem na gieldzie od 2004 roku i obecne ceny to wedlug mnie okazja. Skupuje m.in akcje spolek z OZE, bo jak surowce pierdykną 100% w góre, a to kwestia czasu, to szczegolnie w europie to bedzie bardzo porządany biznes. Europa odcieta od surowcow ponosi i bedzie ponosic duze koszty rozwoju, jezeli wogole jakis bedzie przy tej demografii. Nie bez powodu jest to jeden z mocniej dofinansowywanych biznesów w UE. Kto umie myslec z wyprzedzeniem, ten zarobi. Przy oszczednym i ostroznym funkcjonowaniu PHO powinien przetrwac, dlatego obecna cena rynkowa zaczyna byc coraz bardziej atrakcyjna dla "fundamentalistów".

ot troche faktow i argumentow... pozdr
  • Re: dokupuje dziennie kilkaset akcji Autor: ~bernie [89.231.109.*]
    Dnia 2012-04-22 o godz. 22:00 ~pho napisał(a):
    dorzucę moze do dyskusji dwa slowa, choc
    > zazwyczaj sie nie udzielam. mimo duzego zadluzenia i
    > mizernych przychodow sprzedawanie teraz PHO, po tej cenie,
    > to wedlug mnie przejaw albo glupoty albo zniecierpliwienia.
    > OK kazdy ma inny horyzont inwestycyjny. Jezeli ktos
    > inwestuje na miesiac, dwa, to moze sprzedajac teraz uda mu
    > sie jeszcze odkupic taniej, moze. Ale czym dluzszy czas tym
    > ryzyko sprzedazy w samym dolku wieksze.

Zapomniałes dodać,że dołek tutaj wynosi:
    1 grosik...:)))
[x]
PHOENIX -6,67% 0,14 2014-01-13 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.