• POLAQUA Autor: ~2norbert2 [46.112.247.*]
    Spółka strasznie zapomniana,od kilku tygodni akcje cały czas spadają,wiem że obroty są tutaj niskie i w każdej chwili może być wielki wystrzał ale jak długo można czekać.Na początku roku trochę odbiła a póżniej kicha!!!!
    Napisałem do tvn cnbc-może poruszą wątek poli,i będe pisał codziennie po kilka maeili,może się w końcu coś ruszy i dostaniemy jakieś informację!!!!
    Pozdrawiam akcjonariuszy poli:):):):)
  • Re: POLAQUA Autor: ~średniak [164.127.77.*]
    Ja tutaj widzę masochistyczny związek akcjonariuszy większościowych ( 97 ,5 % )
    akcji którzy czerpią satysfakcje z upadku Poli .
  • Re: POLAQUA Autor: ~2norbert2 [46.112.247.*]
    Średniak a może zamiast dobijać wszystkich takimi wpisami ,pomożesz mi coś ruszyć w tej spółce?
  • Re: POLAQUA Autor: ~leszczu [89.79.95.*]
    Jestem ostro w plecy na tej spólce ale Panowie, bez desperacji to tylko pieniadze, nic nie zmienicie trzeba sie po prostu pogodzic z zamrożeniem pieniedzy na tym g.... na długi długi czas. Norbercie im szybciej to zrobisz tym szybciej poczujesz ulge i nie bedziesz sie wk... tzn denerwowal
  • POLAQUA Autor: ~2norbert2 [164.126.72.*]
    No i co chłopaki jak sie chce to mozna coś zrobic ,napisac nawet do redakcji tvn cbnc,Na moją wiadomość o polaqua odpisali mi a nawet dzisiaj w programie na koniec sesji g.17.44 zadano pytanie i to moje .Co sie dzieje z POLAQUĄ dlaczego tak spada chociaz wyniki były dobre????
  • Re: POLAQUA Autor: ~średniak [164.126.73.*]
    Jeśli grubasy zwalają kurs to się kupi na dołku
    Grubasy muszą pracować abyśmy mogli z Nich żyć ..
  • Re: POLAQUA Autor: ~średniak [164.127.251.*]
    Ciekawe czy Polaqua będzie miała wyniki jak Budimex ?
[x]
POLAQUA 0,26% 3,89 2013-10-17 14:16:19
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.