Absolutnie, odkupiłem część wysypanych po 24, ale to drobny zysk na "obiad" Pogrywać - pogrywam, jak wszyscy. Parę stówek do przodu, żaden rarytas, chodzi o to by papier nie umarł. Moje ponad 200 K akcji już nie wróci w tej chwili do gry. Od okolic 30 gr. pewnie i tak :)
Pozdr - JAcek
P.S ten gniot nie jest taki zły przy tych cenach, łapią klientelę i przy niskich kosztach taką spółkę warto mieć w portfelu, ot choćby nawet w ilościach symbolicznych.
a ja se zbieram dzis ciagle po 22gr i wystawiam na sprzedarz po 35gr batonik rosnie juz 60kilo sie uzbieralo :) do 250kilo mozna zbierac bo to ponizej 5%wszystkich akcji co nie? wiec nie trzeba sie ujawniac, nawet nie wiem jak sie to robi bo jeszcze nie przekroczylem 5% w zadnej spolce :P
jasne ze tak, z tym ze ja narazie stoje zaznacze slowo "tylko" na 35gr tak chce sprzedac jak zadne dobre info nie dojdzie, a jak wyjdzie jakies super info to sprzedam gdzies w granicach 0,80 - 1,00zl :) i to nie bedzie nic nadzwyczajnego bo czesto po +400% spolki z NC rosna! zwlaszcza te male o malutkiej kapitalizacji ok 1-2mln a ta ma zaledwie 1mln kapitalizacji to mozna nawet juz teraz spekulacyjnie wybic na 1 - 2zl drugi smokeshop czy teliani bedzie z tej perly :)
Poza tym fundamentalnie to tu bedzie i tak kurs latal kiedys(najwyzej za pare lat) w zlotowkach bo c/z ok 2 wyjdzie za zysk 2012r czyli +1000% mozliwe do c/z 20(srednie w hossie) czyli z 20gr 1000% w gore to bedzie 2zl - po tyle za max. pare lat ta spolka bedzie latac, albo duzo szybciej(mozliwy wzrost spekulacyjny-pompka po przez niska kapitalizacje i maly FF) :)
rozmarzyłeś się bardzo i przestałeś panować nad swoimi emocjami.
Cisza jest niezbędna przy inwestowaniu na giełdzie a nie chlapanie na lewo i prawo ile się ma i po ile się sprzeda tak jakby Ci co mieliby kupić po 35 maja na czole napisane frajer.
Żadnych wzrostów tutaj nie będzie - zaraz zjazd poniżej 20 groszy.
Ci co kupia po 35gr to jeszcze duzo zarobia bo to nie bedzie gorka jak juz lokalna gorka potem korekta i dalej w gore, patrz na wskazniki zwlaszcza na c/z im nizsze tym wiekszy wzrost nastapi ktory jest zawsze kwestia czasu..
Fajnie by bylo jak by zlecial jeszcze ponizej 20gr to bym sobie dokupil jeszcze wiecej i taniej a tym samym wiecej w przyszlosci zarobil bo spolka i tak mocno urosnie, zeby nie urosla musieliby nie wykazac zysku a strate w nastepnym raporcie kwartalnym ;)
ty inwestor lepiej przyznaj się w jakiej spółdzielni naganiasz, bo co cie widze to na kazdym śmieciuchu te bzdury, pseudo-analizy a potem opychacie biednym leszczykom
Dnia 2012-04-16 o godz. 16:27 ~Inwestor napisał(a):
> novainv c/wk ponizej 0,20 fundamentalnie conajmniej +500% w
> ciagu max. kilku lat :)
Po co czekać na conajmniej +500 % wciągu max . w ciągu kilku lat skoro można mieć nawet i więcej w kilkanście dni na Xsystemie . Akcji jak na lekarstwo nowa emisja po 1,50 akcje imienne w obrocie tylko 400 000 z czego 2/3 w mocnych rękach ..