jaki patro?
czlowieku
ustaw sie w kolejce i grzecznie czekaj az cie ubiora
jak myslisz kto teraz sprzedaje na widlach?
byc moze ty tez, ale sprzedaja ci co kupili na poprzednich i oni zarobia, a ci co teraz kupia to sie doczekaja nastepnych widel ale dolnych.
ooo kolega się zdenerwował? nie patrz bedziesz zdrowszy
kogo chcesz przekonać do wywalenia papiera jak tu go nikt nie ma ???
a jeżeli juz to jakies g...niane pakieciki :-)
szkoda mi cię
dziwni jestescie. tutaj nie ma zadnej podazy ze strony drobnych, wiec moga malym nakladem kosztow wywindowac kurs w kosmos. a ze sypac potem beda to pewne, ale zobaczycie ze zacznie sie to znacznie powyzej 30gr. jezeli maja troche oleju w glowie to wlasnie tak zrobia.
jak na wszystkich spolkach (poza wyjatkami ktore cos naprawde robia) najpierw dwa dni odpalu a pozniej zwala i bujanko z zakupionymi akcyjkami za cene x2
norma ktos traci ktos zarabia jak w kasynie :-)))
albo nie, napisze w stylu ~powiazania
kupujcie kupujcie przeciez to bedzie szlo do gory bez konca w kosmos nieskonczonosc
przeciez nagle spolka jest 100x wiecej warta
a co wy nie wiecie ze don patro ja wykupuje
kossssmosssss kuuupuuuujcie ja wam sprzedam bo przeciez to nigdy nie spadnie
heh
Niestety ale zgadzam się z Tobą że on powinien coś z głowa zrobić.Jak znam takie płaczki to nawet jakby to poszło do 30 gr to będzie ten sam tekst wciskał.Różnie może być 100% up i zwałka i 1000% i zwałka
o lekarzach to moze na innym forum powinienes sie wypowiadac, a tak poza tym to staly tekst z podstawowki "zmien lekarza" mnie nie bawi, bo to tak jak bym ci napisal zmien dealera bo masz za duza jazde i wkrotce zostaniesz warzywkiem z pewna iloscia akcji dla wnuczka
napisz cos konstruktywnego np. jakie sa podstawy do tak naglych i wielkich wzrostow?
i dlaczego inni mieli by kupowac a ty nie sprzedawac? albo
dlaczego inni mieli by kupowac od ciebie po takim kursie?
O CO WY CIŚNIECIE CHŁOPAKI???
GOŚĆ "powiązania" WSKAZAŁ TYLKO NA POWIĄZANIA SPÓŁKI Z PANEM INWESTOREM P.
I MA SWIĘTą RACJĘ
JAKI BEDZIE TEGO FINAŁ NIKT Z WAS NIE JEST W STANIE TEGO OCENIĆ
A COŚ KONSTRUKTYWNEGO TO MOŻESZ SOBIE SAM NAPISAĆ
NA TEMAT RESBUDU, IFCAPITAL...
KONSTRUKTYWNIE RZECZ UJMUJĄC TAM GDZIUE POJAWIA SIĘ KAPITAŁ SPÓŁEK
PANA P. (JAK I W TYM PRZYPADKU) SCENARIUSZ JEST PROSTY
KURS STARTOWY X20 A DOPIERO POTEM POWOLNE OPADANIE
TU ZACZĘLIŚMY JUZ OD ZNANEGO SPLITU, HMM...
DAJCIE SOBIE SIANA
NIE WY BĘDZIECIE DECYDOWAĆ O WYSOKOSCI KURSU
Z WYRAZAMI SZACUNKU :-)
DROBNY INWESTOR
jakbyscie uwaznie sledzili co sie dzieje na rynku to byscie wiedzieli skad te wzrosty, ale was uswiadomie
IQ Partners wychodzi z zarobkiem z inwestycji waszym kosztem
ach ten patro
zobaczcie portfel IQP (wykresy z ost. 6 m-cy)
M10 wzrost i spadek
Igoria wzrost spadek
Site wzrost spadek
Langloo wzrost ???
MBPartner bez komentarza
Acreo rosnie i czeka na leszczy
heh
naiwnosc nie zna granic
niektorzy zarobia, wiekszosc straci jak sprzeda ze strata, ale zawsze mozna zostawic akcyjki dla wnusia
legal wyglada ok. i nie jest spolka z portfela IQP. Owszem jest troche przewartosciowany, ale mysle, ze jeszcze podskoczy, ile? to trudno okreslic kiedy beda realizowac zyski ale jakis poziom osiagnal i go trzyma.
nie ty pisales o lekarzu ale zalozyciel watku i to bylo do niego.
nie naganiam na spadki tylko pisze ze rosnie bez podstaw, i zebyscie uwazali na patro bo wezmie wasze pieniadze i nie bedziecie mieli na inwestycje w powazne firmy.
ci co teraz kupuja to widocznie zostali z akcyjkami kupionymi na gorce i teraz ratuja sie usredniajac co i tak im to nic nie da, a reszta sprzedaje ze strata albo bez zysku w panice
ci co mieli zarobic to zarobili
mowilem ze kupicie akcyjki dla wnuczkow
czasami warto posluchac kogos kto patrzy na to z boku bez emocji
jesli ktos mial zarobic to mogl sprzedac gora 1 milion akcji ze srednia przebitka jakies 7-9 groni. i to chyba wygorowane obliczenia. zarobil z 80 tysi minus podatek i prowizje. czy naprawde to grubas i czy mu sie oplacalo?
To nie robił IQ podbitkę. Ktos miał z ulicy to wykręcił.Skoro tak może zrobić ulica to co dopiero zrobi grubas.Warto obserwować tą spółkę i wrazie czego brać
Panie i Panowie nie krepować się mozna sprzedawać koniec wzrostów...........teraz znowu półroczna kiszonka ,,,,,,,,,,,,,szkoda waszej kasy,możecie gdzieś indziej ładnie zarobić pozwólcie spółce wrócić na tory,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,przecież musiało spać za szybko urosło,,,,,,,,nie ma co tu tracić kasy i nerwów spokojnie odkupię koło 10 groni .............Przecież wiecie że na razie jest tu jej miejsce na 10 groniach...........................Bądźcie poważni,,,,,,
widzę nerwy puszczają nikt z kartoflem na weekend nie chce zostać dziś 10 groni ..............................i proszę nie obrażaj tylko jak masz coś sensownego do powiedzenia to pisz................za i przeciw pozdrawiam
franek powiedz tylko co zrobisz jesli nie spelnia sie twoje wrozby o 10 gr dzisiaj? mam nadzieje, ze skonczysz wrozyc i znikniesz z forum z papucha czerwona ze wstydu. czekamy na koniec sesji. co bedzie to bedzie, ale ty wiesz najlepiej.
o co wam chodzi jeden tylko wyzywa drugi sam nie wie co chce powiedzieć,jeśli jesteście tacy pewnie swego podajcie jakieś ZA,co takiego nagle sie stało w spółce że cena na walor ma podrożeć,chętnie posłucham...............................na razie wychodzi na moje ,,,,,,,,,,,,,,,,,2 dniowa podbitka i tyle ja po prostu chce odkupić mój walor za rozsądną cenę i jestem pewien że prędzej czy później to nastapi............obroty zaczynają spadać niedługo zacznie sie wywalanie ............taka prawda.................ale nikogo nie wyzywam ani obrazam i nie mam zamiaru na tej spółce tego robić ,
Wiesz teraz dlaczego jesteś pustak??? Dopiero co mówiłeś ze dzisiaj 10 gr a teraz ze we wtorek. Chłopie puknij sie wreszcie w ten łeb i zastanów sie nad tym co Ty tu wypisujesz