http://mojeinwestycje.interia.pl/news?inf=1778004
umowy ,rozwoj firmy ,skup akcji przez zarzad,wartosc ksiegowa rosnie i zysk rowniez ................a tu taka cisza ..........
No tak..........sa lepsze firmy np bankruty........
Na tych forach jesli ktos zapyta o firme to od razu jedno slowo SYF...............
Szkoda gadac.............
a ja uwazam ,ze to dobra Firma.....
Jeśli firma zarobiła w 4 lata 90-100mln ,a akcjonariusze zobaczyli z tego 6-7 mln w postaci dywidendy to dobra firma?
Rozumiem kryzys ,bagaż zadłuzenia też nie jest pożadany, ale wejdz na stronę relacji inwestorskich i zobacz kontakt z inwestorami (nie ma go).
Jesli ktoś chce miec dobre relacje z inwestorami to powinien coś z tym zrobic,
chyba ze ktos ma w dupie zaufanie i cele statutowe.
Trzymam akcje ponad 2 lata i dzisiaj wiem ze popełniłem bład
piszę syf bo widze budowę...:), można by rzec--,,rosnie na mych oczach,, i powiem wam że juz przesunęli termin oddania a będą też ( raczej na pewno) poprawki...sporo poprawek,no i te firemki -UDUŚ-
Instalkrk to moja najgorsza inwestycja na GPW...., zredukowałem pozycję po 2,5 roku
czekania, bo trzymanie papieru ku chwale ojczyzny (firmy) mi nie odpowiada.
Zatrzymane 90 parę mln zysku z czterech lat proponuję przelać na konto prezesa lub rodziny, bo przecież nikt nie da rady go przegłosować ze względów statutowych...
niestety ichwi... ma racje.trzymanie akcjii ink to gorzej niz obligacja chociaz to najzdrowsza budowlana spolka na gpw z b.atrakcyjnymi wskaznikami cwk 0.55 c/z 5.7 a parzac na raporty roczne to zarabiaja sr.20 mln zl rocznie a za rok-dwa przychody pewnie podejda pod pol-miliarda zl./rekordy historyczne przy mega krachu w budowlance./.z roku na rok rosnie wartosc firmy.ale nic to nie przeklada sie na wartosc akcjii na gpw.i to od lat a wokol hossa.dlaczego wiec te akcja sa chronicznie niedowartosciowane.wg mnie wladze spolki olewaja akcjonariuszy od lat.przy takich zyskach nie ma dywidendy albo jej ochlapy.zobaczcie na novite-tam tez ciezko pracuja spolka ma zyski sr.pow.5 mln zl ale co roku dzieli sie hojnie ze swoimi akcjonariuszami sr.2-3 zl na akcje corocznie.wiec kosztuje 30 zl.a ink chomikuje gotowke zeby przynajmniej kogos przejeli bo okazjii w brod.nie mowie juz o fatalnej polityce informacyjnej i zerowej obecnosci w mediach.nikogo od lat.nikomu wiec nie zalezy.tym niemniej ze jestem fundamentalista zakupilem ink w piatek i mam nadzieje ze zachowa sie lepiej niz obligacja
witaj re widze ze i ty dostrzegles duzo wczesniej ink.ale niestety obecna polityka wladz firmy nie sprzyja wizerunkowi na gpw.jakies szmaty bytom.monarri jada a to stoi .a wladze ink caly czas mowia ze najwazniejsze jest budowanie wartosci firmy.no wlasnie to widac na gpw.no ale moze bedzie lepiej bo hossa na misiach ladnie sie rozkreca
wlodarze ink mysla pewnie ze dobry klimat inwestycyjny na gieldach bedzie trwal wiecznie.nic bardziej blednego.kiszacy sie miesiacami kurs zniecheca kazdego.a rodzynkow nielicznych w dudownictwie nie brakuje.od kilku lat polecam energoinstal i tam w koncu doszlo do wybicia.potezny budimex z wynikami i dywidenda juz po 100 zl.a ink spi sobie zimowym snem przesypiajac swoja szanse
widac ze ink konsekwetnie rozwija noge diweloperska a nowe grunty kupuje za wlasne srodki nie na kredyt.w koncu widac ozywienie na tych zapomnianych akcjach.legg mason pociagnal malo zyskowny prochem wiec czas na dociaganie ink.a podaz to pewnie pzu tfi ktore w styczniu br.zeszlo z akcjami ponizej 5 pr.ale znalezli sobie ofiare.ktora za ostatnie 5-6 lat zarobila na czysto prawie 100 mln zl
NO prosze znowu dobre wiadomosci z firmy:)
nastepna umowa:)
http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/index/news/info/522545,instal-krakow-sa-zawarcie-znaczacej-umowy