• do lerbego Autor: ~jarek [164.127.9.*]
    dlaczego cytując wypowiedź prezesa skopiowałeś tekst ze strony newconnector.pl

ale nie cały?.na samym dole tekstu jest napis:

źródło: serenity

zabrakło Ci determinacji czy źle zrobiłeś Ctrl C i Ctrl V?

ten wywiad przypomina pytania i odpowiedzi prezesa do samego siebie.

• Re: do lerbego Autor: lerby [89.191.147.*]
    Tekst skopiowalem nie z newconnectora tylko z forum parkietu a tam nie podano zrodla. Dopiero dzisiaj czytalem oryginal. Podalem zreszta tez link do tego postu na parkiecie.
    Dla mnie to co sie dzieje jest bardzo zastanawiajace i przede wszystkim uzasadniajace ostatnie ruchy na papierze. Malo tam konkretow i stwierdzenia w jaki sposob prezes odzyskal te akcje. Trzeba obserwowac rozwoj sytuacji bo moim zdaniem moze byc zarowno gora, o ile Nalepa juz posiada papier jak i dol jesli Karkosiki wraz z kabareciarzem beda chcieli dac mu po lapkach. A jaka Ty masz opinie ?
  • Re: do lerbego Autor: ~jarek [37.31.115.*]
    nalepa niczym dobrym w spółce nie popisał się , dlaczego nie otworzył drugiego ośrodka rehabilitacji?czy ktoś mu tego zabronił,zresztą on jest sprytny zawsze do tv wystawiał bylinę który chyba jest już spalony, a sam prezes był niby w cieniu.ponadto mam wątpliwości czy przychody i zysk w spółce pochodzi z działalności operacyjnej tj ze świadczonych usług.
  • Re: do lerbego Autor: lerby [89.191.147.*]
    Moze dlatego, ze brakowalo mu kapitalu i gdy zaczal poszukiwac to trafil na cwaniaczkow, ktorzy chcieli go wykolegowac z biznesu. Ale to tylko gdybanie. Za malo wiemy, polityka informacyjna lezy, a historia spolki powoli nadaje sie moze na kryminal, no a co najmniej na sensacje ;) Ja jednak czuje w kosciach, ze tutaj da sie zarobic, nie wiem od jakiego poziomu ale mysle ze bedzie dobrze, bo sam pomysl na biznes jest ok, tylko wykonawcy slabi ;)
[x]
SERENITY -25,00% 0,03 2012-07-04 16:27:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.