• Upadłość likwidacyjna Autor: ostry- [95.160.231.*]
    http://www.gpwinfostrefa.pl/palio/html.run?_Instance=cms_gpw.pap.pl&_PageID=6&_EspiID=281335&_DocID=515889&_Site=ESPI&_CheckSum=-895048475
  • Re: Upadłość likwidacyjna Autor: ~Irek [109.196.145.*]
    ///////////............ŁYSY ..... NIE BRZYDOWSKI ----- KRYMINALISTO .........
    obyć udławił się jajkiem w te święta i szwedka też.........
  • Re: Upadłość likwidacyjna Autor: ~kowal [217.67.196.*]
    oj to zbyt lekko by było !

nie można tak tego zostawić

tu potrzebny jest "ostatni sprawieliwy"
  • Re: Upadłość likwidacyjna Autor: ostry- [83.27.116.*]
    To dzwoń po Chucka.!
  • liczmy głosy i jako grupa zwołajmy NWZA z programem odwołania zarządu Autor: ~glina [89.231.127.*]
    i powołania nowego. Nowy zarząd złoży wniosek o zmianę upadłości likwidacyjnej na układ. Pomysł na biznes jest i na odzyskanie większości kapitału przez wierzycieli. Mam dostęp do osób które restrukturyzowały duże spółki z sukcesem (Netia), przy której sprawa JAGO to mały pikuś. JAk będzie trzeba to poprosimy o pomoc SII. Czekam na maile z informacją o tym iloma głosami dysponują chętni. Zorganizujemy się, zsumujemy głosy, udzielimy pełnomocnictw i wyrzucimy ze spółki nieudacznika i defetystę.
    Można nic nie robić ale lepiej chyba działać. Co wy na to. Myślę, że wśród kolegów któych znam uzbiera się ponad 200 K akcji i w zaistniałej sytuacji udzielą pełnomocnictw na WZA. Wyślemy tam dobrego i skutecznego prawnika specjalizującego się w prawie upadłościowym. Ani łysy, ani żaden nowy miś (obecny prezes i spółka) nie będą niszczyć majątku reszty akcjonariuszy. Również zorganizowani powinniśmy niezwłocznie wystąpić na drogę sądową przeciwko poprzedniemu Zarządowi i RN. Myśl przez święta i szukaj ludzi, którzy mają akcje JAGO i dostali od niezdecydowanego sędziego piękny prezent świąteczny.
    Zsumujemy głosy i 10% nazbieramy. przynajmniej powalczymy
  • Re: liczmy głosy i jako grupa zwołajmy NWZA z programem odwołania zarząd Autor: ~kowal [77.114.66.*]
    ambitnie ale trzeba i konsekwentnie - mam już dużo jak spadnie to jeszcze dokupię, mam także kilku zainteresowanych odstrzeleniem łysej złodziejskiej pały
  • nie wiem jak jest w statucie, ale zazwyczaj potrzeba 10 % to jest 4,4 ml Autor: ~glina [164.126.91.*]
    akcji. Damy ogłoszenie w Parkeicie i się nazbiera. Ten sędzia wygląda na nad wyraz niezawisłego. Ale się burdel robi za Tuska II. To nie chodzi o kryzys tylko o rozpowszechnienie złodziejstwa i bezkarnosci wśród ludzi władzy. Myślą że mogą wszystko, bo publika nie reaguje. Myślę że akurat z JAGO może być sprawa precedensowa i pokazowa.
  • Re: nie wiem jak jest w statucie, ale zazwyczaj potrzeba 10 % to jest 4, Autor: ostry- [95.160.231.*]
    Będzie juz z rok , może 8 miesięcy jak jeden z tych misi gościł w TVN CNBC , wtedy własnie wyprowadzali majątek ze spółki , nazywając to przekształcaniem czy jakoś tak , spółka była juz po pierwszej fali silnych spadków , koleś ze spółki stwierdził że akcjonariat po prostu nie rozumie tego procesu naprawczego czy coś w tym guście.
    W duchu się uśmiechnąlem i pomyślałem że akcjonariat rozumie to bardzo dobrze i dlatego opuszcza tonącą łajbę.
  • Re: liczmy głosy i jako grupa zwołajmy NWZA z programem odwołania zarząd Autor: ~obi [31.175.163.*]
    Podaj kontakt
  • Re: Upadłość likwidacyjna Autor: ~qwert [83.22.38.*]
    wiele było spółek które bankrutowały, potem układ, potem znowu bankructwo, potem znowu układ :) do września jest wiele czasu, spekulacyjnie będzie się jeszcze dużo działa, jest kilka dni aby się zastanowić, możliwe że się znajdzie drugi Petrowicz a kurs poszybuje o 900% jak na Resbudzie - na giełdzie wszystko jest możliwe, najgorsza jest panika
  • Re: Upadłość likwidacyjna Autor: don_patrowicz [78.154.87.*]
    Dnia 2012-04-07 o godz. 09:33 ~qwert napisał(a):
    > wiele było spółek które bankrutowały, potem układ, potem
    > znowu bankructwo, potem znowu układ :) do września jest
    > wiele czasu, spekulacyjnie będzie się jeszcze dużo działa,
    > jest kilka dni aby się zastanowić, możliwe że się znajdzie
    > drugi Patrowicz a kurs poszybuje o 900% jak na Resbudzie -
    > na giełdzie wszystko jest możliwe, najgorsza jest panika
    PATROWICZ TU NIE WEJDZIE
  • Re: Upadłość likwidacyjna Autor: ~Marek [178.183.130.*]
    jak to jest jeden sedzia orzeka o upadlosci ukladowej, a drugi po jakims czasie neguje jego decyzje i postanawia o upadlosci likwidacyjnej, czy to sa dwa rozne sady i rozne firmy, 2 rozne widzimisie, zartyi kpiny, polskie eldorado dla przekretow, niedawne wyjscie jednego z panow, ktory zajmowal sie rowniez Monnari powinno dac mi do myslenia, moglem wychodzic smialo, nie czekajac na gruszki na wierzbie,
    tniem straty we wtorek i do widzenia, moze jakis sedzia znowu zmieni zdanie, absurd.
  • Re: Upadłość likwidacyjna Autor: ~jus [89.228.23.*]
    ubrałem ulicę i forumowe łajno !!! buahaha łykali jak pelikany i żydy z Krakowa !!!
  • Re: Upadłość likwidacyjna Autor: ~jaro [109.243.143.*]
    PATROWICZ TU
    > NIE WEJDZIE

zjeżdżaj pajacu błaźnić się na forum "FON" i "ATLANTIS" pisać te swoje "jw"

• kurs zrzucony o 40% przy wykorzystaniu 200 tys zł Autor: ~qwert [83.10.76.*]
    kapitalizacja na tym poziomie jest niska, wiec spekulacyjne odbicie jest bardzo prawdopodobne, będzie raj dla DT, nie sądzę aby dziś zrzucili poniżje 0,10, ten kurs to i tak przegięcie, gdyby kolejny sąd zmienił decyzję to wtedy znowu zacznie się wyścig, chyba nie warto sprzedawać z taką stratą
  • Re: Upadłość likwidacyjna Autor: ~ciekawy [84.38.86.*]
    kiedy ostatni dzień notowań ????????????? TOORA, KROSNO Z-DY LNIARSKIE etc.
[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 15:27:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.