Witam środa 4.04.2012
Chciałem najserdeczniej PODZIĘKOWAĆ familii karkosików ,słupom i afe
analom Krezusa za mocne spuszczenie kursu.Dzięki temu mogłem dzisiaj na
DT zarobić sporo pieniędzy i jeszcze dokupić akcje przed zamknięciem sesji.
szanowni Państwo SERDECZNIE DZIĘKUJĘ Proszę tak trzymać.Pogramy.
Patrząc kolejny dzien na notowania to robicie to coraz śmieszniej. To są
wasze powtarzalne zagrywki.To już było i to całkiem niedawno.To powtórka z rozrywki
Wtedy też najpierw poważnie podniesiono kurs ,Następnie go spuszczono by podciągnąć ostro w górę.Wasza sprawa,ale może warto zastanowić sie nad tym co napisałem i pamiętać,że TAK DŁUGO NIE MASZ STRAT dopóki
nie sprzedaż poniżej kupna.ale Wasze pieniądze.Wasz zysk i Wasza strata i
nic nikomu do tego ,tym bardziej siemowi.Mnie cieszy,że powoli pozostaje twardy akcjonariat.i zaczyna szanować posiadane swoje akcje.Ludzie przecież karki nie są Caritasem.Oni nie chcą tracić,ani rozdawać pieniędzy.
Kurs musi być podciągnięty NAWET GDYBY TERAZ POTRZEBOWALI
SKOTANA JAKO DAWCY STRAT.Zwyżka kursu powinna wrócić.
Pozdrawiam siem11
PS teraz zrobimy przegląd obór i chlewni.Zwierzęta są mądre mądrością
ludzi,a bywa ,że i odwrotnie.Ukłony od RADY SOŁECKIEJ.
Cześć Siem, trochę się już pogubiłem, czy jesteś zwolennikiem czy przeciwnikiem skotana. A tak od siebie, to nie mam pojęcia co może pomóc tej Spółce, Krezus trochę kupił, Karkosik trochę kupił, Wanda Grażyna również, zmniejszył się FF o parę procent a to g...o jak było podatne na spadki, tak jest dalej.
Siem sie zapakowal to lagodzi obyczaje ale zrobil to niestety za wczesnie.Jak soltys odda papier ponizej 2zl. i zacznie opluwac familie wtedy kurs ruszy na polnoc.Nosil wilk razy kilka i pniesli wilka.
Witaj v4
Wiesz mam jedną i tylko jedną spółkę,którą zawsze będę szanował.
Na pewno nie jest i nie będzie Skotan.
Co do Skotana wiesz v4 lubię go i to cholernie go lubię gdy zarabiam na nim
pieniądze, co wcale nie musi oznaczać wzrostów kursu.Wiesz myślę,że jesteśmy
niecierpliwi.To badziewie to typowy kręciołek i moim zdaniem /tylko do użytku
wewnętrznego / Skotan spada bo familia tego teraz [potrzebuje.Oby nie okazało
się że instytucje współfinansujące śmieszniutkie badania powiedzą dość i
zarządają zwrotu finansów.Taka możliwość zawsze niestety może istnieć.
a produkcja drożdży,to brzmi jak poezja.
Wtedy Pane Pomiłuj.
Pozdrawiam siem11
PS Pytasz dlaczego skotan jest podatny na spadki.Dlaczego nie ma być
skoro nic nie produkuje tylko wymyślają idiotyczne projekty badawcze
które generują tylko straty.Jak można istnieć mając straty na działalności
operacyjnej?
Spada głąby bo żeby był ostateczny odjazd to familia musi mieć przynajmniej 65% akcji a jak wiemy tyle jeszcze niema. Narazie oficjalnie ale skoro spada to najwidoczniej muszą jeszcze dobrać a jak widać chcą i wolą zbierać do dołu bo taniej. Z drugiej strony nie jest prostą sprawą zebrać kilka baniek papiera w ustalonym przedziale cenowym w czasie gdy akcjonariat coraz twardszy i zawodnicy coraz lepsi. Moich akcji kark już nie dostanie a mam ich sporo a takich jak ja jest dużo więcej. Stąd takie jazdy, podobnie było na Krezusie. Tutaj zberanie jest również w góre bo do 3.95 ulica nie brała tak grubych pakietów. Uwalanie kursu na siłe na żenującym obrocie a w góre zawsze ze 4 razy większy obrót.
Dobra mówisz że zbiera góra a pamiętasz jak było we wrześniu 2009, tego dnia co kurs osiągnął w maksie 3.65? Tego dnia obroty wyniosły ok 80 baniek, to kto wtedy kupował. Ja teżtrzymam akcje, bo dałem się nabrać na piątkowe zagrywki, które miały miejsce w drugiej części sesji, też myślałem, że ktoś zbierał.
do xx ...mam pytanie dlaczego mylisz ze odpal moze byc po 65% zebranej makulatury? czy ewentualny koniec czerwca nie bedzie magicznym przelomem? wiadomo ze do czerwca nie zbiora tyle towaru
Witam czwartek 5.04.2012
dziwni są ci inwestorzy na Skotanie.Jak papier spada cisza.Jak papier rośnie cisza.Wiem,wiem wzrost skromny.Obroty jeszcze skromniejsze.Mnie jedno i
drugie cieszy.Myślę,że wreszcie dacie spokój z tym wirtualnym podnoszeniem kursu.Stawiam czapkę moich wiejskich gruszek -cukrówek przeciwko czapce
gruszek miodówek Przewodniczącej Gieni Rozpierduchowskiej,że jutro
nie będzie powtórki z dnia dzisiejszego.Na tym papierze cuda są dozwolone
jak pozwoli na to familia.Że ma rosnąć kurs.To jest nasze chciejstwo i nic tu
po nas.Najlepszy inwestor na Skotanie to inwestor przegrany.Wiem,wiem na innych papierach też,ale skotan to wybitna spółka nic nie produkująca.Że co,że
drożdże.A tam przyjedżcie do nas na wieś tam was uraczą prawdziwymi drożdżami i bimberkiem,a nie pseudo przemysłowym badziewiem.
Pozdrawiam siem11
Dnia 2012-04-05 o godz. 19:01 siem11 napisał(a):
> Witam czwartek 5.04.2012
.Myślę,że wreszcie
> dacie spokój z tym wirtualnym podnoszeniem kursu.Stawiam
> czapkę moich wiejskich gruszek -cukrówek przeciwko czapce
> gruszek miodówek Przewodniczącej Gieni
> Rozpierduchowskiej,że jutro
nie będzie powtórki z dnia
> dzisiejszego
Tak Kumie macie rację jutro nie będzie tak jak dziś , jutro nawet nic nie będzie , no to Wesołego Alleluja i won wszystkim od Krusu. amen
Krus powinien zostać zamknięty a składki rolnicy powinni płacić tak jak inni Polacy w ZUS
biadolenie wam dobrze wychodzi a to mało deszczu, a to susza,a to za duże plony i cena mała ciągle coś.Bez dopłat bida z dopłatami bida jak dalej żyć.
Witam
JAX dzieki za dobre rolniczo-chłopskie słowo.
Tym wszystkim od wychwalania słynnej p.Grażyny i jej męża polecam ich dobroć
dla ludzi z HUTY BATORY.Dla familii wywalenie na bruk 500 ludzi to tak jak
splunąć.Że co,że przemawia za tym zysk z huty,a jest strata.Przecież
wielmoże kupiły po to by zarabiać.Gdzie dotychczas byli,że doprowadzili do strat.Żenada i pomiatanie robolami,bo przecież hutnicy z Batorego to tylko
nic nie znacząca dla nich masa ludzka. Tam wywalają na bruk 500 ludzi,a wy
pompujecie swoje pieniądze w badziewie Skotan.W spółkę która oprócz urzędasów nie zatrudnia ludzi i NIC nie produkuje uprzejmie informując,że
produkuje stęchłe powietrze,
Gdzie jesteście wychwalacze? pogadajcie z hutnikami i powiedzcie im dobre słowo o familii to macie pewny pobyt na OIOM-ie.Myślcie bo myślenie nie boli.Wstydżcie się,że podłączacie się do ludzi bez skrupułów .
Pozdrawiam siem11
PS RADA SOŁECKA MA PONIŻEJ PLECÓW KLAKIERÓW KARKOWYCH.
Dnia 2012-04-04 o godz. 19:34 siem11 napisał(a):
> Witam środa 4.04.2012
Chciałem najserdeczniej PODZIĘKOWAĆ
> familii karkosików ,słupom i afe
analom Krezusa za mocne
> spuszczenie kursu.Dzięki temu mogłem dzisiaj na
DT zarobić
> sporo pieniędzy i jeszcze dokupić akcje przed zamknięciem
> sesji.
szanowni Państwo SERDECZNIE DZIĘKUJĘ Proszę tak
> trzymać.Pogramy.
Patrząc kolejny dzien na notowania to
> robicie to coraz śmieszniej. To są
wasze powtarzalne
> zagrywki.To już było i to całkiem niedawno.To powtórka z
> rozrywki
Wtedy też najpierw poważnie podniesiono kurs
> ,Następnie go spuszczono by podciągnąć ostro w górę.Wasza
> sprawa,ale może warto zastanowić sie nad tym co napisałem i
> pamiętać,że TAK DŁUGO NIE MASZ STRAT dopóki
nie sprzedaż
> poniżej kupna.ale Wasze pieniądze.Wasz zysk i Wasza strata
> i
nic nikomu do tego ,tym bardziej siemowi.Mnie cieszy,że
> powoli pozostaje twardy akcjonariat.i zaczyna szanować
> posiadane swoje akcje.Ludzie przecież karki nie są
> Caritasem.Oni nie chcą tracić,ani rozdawać pieniędzy.
Kurs
> musi być podciągnięty NAWET GDYBY TERAZ POTRZEBOWALI
> SKOTANA JAKO DAWCY STRAT.Zwyżka kursu powinna wrócić.
> Pozdrawiam siem11
PS teraz zrobimy przegląd obór i
> chlewni.Zwierzęta są mądre mądrością
ludzi,a bywa ,że
> i odwrotnie.Ukłony od RADY SOŁECKIEJ.
pompujecie swoje pieniadze w skt????? przeciez sam ladujesz kase w skotana!nie rozumiem jak mozna czynic zarzuty samemu sobie .... a po za tym co ci do tego jak kto i w co inwestuje? kupuje za twoje ?
Do bbx
Ale przywaliłeś z grubej rury.
Masz kłopot z logiką,ale to się zdarza.Jakie moje ładowanie pieniędzy w Skotana.Ten papier parzy.NIGDY nie trzymam i nie trzymałem dłużej niż parę
dni.To jest spekulacyjna spółka,która pozwala grać na DT i tak też w miarę
czasu do bieżącej obserwacji poszczególnych sesji czynię.Jesteś mało
obiektywny,bo ja bardzo często pisze,że inwestujecie za własne pieniądze i Wasze są zyski i straty i nic siemowi do tego.Trzeba być złośliwcem by tego
nie doczytać,ale i tacy tu się znajdują.
siem11
PS swoją droga tylko kamień udaje,że jest nieomylny.Ja jako prosty sołtys
i rolnik popełniam sporo błędów,boć to ludzkie.Tyś pewnie miastowy to i
pewnie zawsze masz rację.Tyś jedyny sprawiedliwy.wśród kamieni.
witam 12.04.2012
Gdzie są te pierdoły od wzrostów do 5.00zł i więcej.Dostaliście pomroczności jasnej.Skotan to spółka nie dla chłopców od wróżenia z fusów,ani od gloryfikacji karkosikowej.To spółka na której grają ci,którzy ogrywają drobnicę
i przerzucają papiery między sobą.Od paru dni kurs ma przez nich wyznaczony
spadek i wzrost w czasie sesji.Reszta to typowa kiszonka.Oni nie pozwalają na większy spadek,ani na większy wzrost.Jutro znów będzie powtórka z rozrywki.
i tak na okrągło.Można od tego dostać wymiotów.zagrywki są banalnie proste jak budowa cepa.Ten papier jest klasycznym przykładem zarobku przez wybrańców i nie liczcie,że oni dopuszczą Was do profitów.Wy najwyżej możecie
być dostawcą tanich akcji.Tu większość obrotów odbywa się w trakcie jednej sesji.
siem11
PS RADA SOŁECKA ma lepszy papier toaletowy niżeli te pseudo akcje.
Do 12345
Od mojego inwestowania wara.Jak nie potrafisz rozumnie tekstu to dukaj
go po jednej literce jak w szkole powszechnej. Może wtedy cokolwiek
do ciebie dotrze.Myślenie nie boli.
siem11
do 12345
Kończę ta jałową dyskusję.Nie ty będziesz mi nakazywał co mam czynić na giełdzie.Nie można dyskutować z kimś kto nie potrafi zrozumieć prostych
pisanych pojęć.
siem11
PS Mojej odpowiedzi więcej nie będzie boś ty przecież mądry ,a siem nie
wie co pisze o DT i potrafi się tylko żalić.
nie wiem dlaczego siem nazywa innych ktorzy zakupili papier pierdolami -to jest obrazliwe....niektorzy zaladowali sie na niezla kase...i trzymaja dlugoterminowo ...nie przejmuja sie trendem bocznym lub wachaniami,,,kazdy ma swoja strategie....nie pzrepadam za twoim tokiem myslenia panie siemie i wiem ze czytalem wpisy twoje kiedy skt byl grubo nizej ,ale nie obrazam cie...widac dzis z perspektywy,ze to co wowczas pisales nie sprawdzilo sie..
Do hhhf
Witaj
Nie nazywam pierdołami tych,którzy kupili papier.Ja tak pisze o przemądrzalcach,którzy wypisują bzdury o wzroście w kwietniu do 5.00zł,a
byli też tacy ,którym było tego mało bo wymyślili 20zł.Jeżeli czujesz się tym co napisałem obrażony to przepraszam.Proszę pomyśl spokojnie,papier spadł
do niziutkiego kursu.Wybacz,ale to nie jest papier długoterminowy,Nie zawraca się rzeki kijem.Choć i ja piszę bardzo często,że wasze pieniądze wasz zysk i wasza strata i nic nikomu do tego zwłaszcza siemowi.Prawda.Prawda.
Piszesz,ze skotan był dużo niżej.Myślisz,że po wzrostach??? długoterminowi
sprzedali.NIe bo oni są w amoku i liczą ,że odrobią straty.Odrobią .Nie.na
takim badziewiu jak spekulacyjna nic nie produkująca spółka.
siem11
Ps Ja wiem co pisałem i pozwolę się z twoim tokiem myślenia nie zgodzić.
Piszę o sprawach mało popularnie,ale może tak trzeba.
Witam sesja 16.04.2012
suche fakty ; dzisiaj 89 transakcji = 91.920 akcji = - 0.91%
Kurs max. 3.31, minimalny 3.22 zł. Na dogrywce 2062 akcje i nic więcej.
Dziwny ten papier.Trudno tą spółke uznać za cudo FUNDAMENTALNE, tak
fundamenty w tym czcigodne władze Skotana mogą doprowadzić do stanu
szoku mniemanego.Władze spółki i familia są niebotycznie uczciwi.
Widać to po dzisiejszym zachowaniu się kursu i obrotów.Ten papier albo się
zachowuje jak kręciołek, albo delikatnie spada.Śmieszne.Nie.Boleściwe.
Tu zawsze oni mogą zrobić co zechcą - według potrzeb.
Serdecznie zapraszam do dyskusji posiadaczy akcji,którzy twierdzili,ze w
najbliższym czasie papier pójdzie w górę najpierw to było 5.00zł ,póżniej 20zł
teraz zniżyli swoje chciejstwo do 4.00zł
Pozdrawiam siem11 - w tym szczególnie sympatycznego człowieka od nicka 12345.Tak trzymać.
12345 chyba sie obrazil na ciebie ,mnie nie raz obraziles ale jakos mam dziwna slabosc do ciebie siemie......jak myslisz im blizej wyborow w grecji tym bardziej nerwowo?
jestem jednym z nich... cały czas wierzę że takie poziomy będą i to niebawem... z niepokojem jednak patrzę na szeroki i naszą bananową giełdę... bo wystarczy spojrzeć na wykres S&P i porównać go z naszym wigusiem i widzimy dokąd janki dotarli i że maja z czego wyprzedawać... a my mielimy nadal na tych samych poziomach... Karki (jeśli będzie zwała na szerokim) zapewne wykorzystają ją do dobrania papiera dopiero potem puszczą jakieś wspaniałe info i wyjazd po czym powolne wyprzedanie...
no i pozostaje jeszcze ambicja i twarz pana Romana... 3zł na Skotanie podejrzewam że dla niego to zdecydowanie za mało... ale musi nadejść odpowiedni moment na wyjazd... tak więc czekam cierpliwie trzymając rękę na pulsie... Pozostaje też kwestia awbudu (przynajmniej ja na ich miejscu chciałbym wcześniej zamknąć temat drożdży i wziąć kasę) i majowej rozprawy...
Do fff
Witaj
Z wyborami w Grecji dałbym spokój.
bardziej mnie niepokoi opóżniony wylot z Egiptu bocianów oraz słaba
rozrodczość żab w Gabonie.
Pozdrawiam siem11
Witam 17.04,2012
Przestańcie się wreszcie podniecać p. Karkosikową bo to żle wpływa na wasze szare komórki.Pani ta kupowała akcje bo tak uzgodniono w familii i po ptokach
Ona i oni mają nas poniżej pleców więc nie chcę więcej czytać idiotyzmów
jaka to szlachetna pani i co ona zrobi dla zwyżki kursu.Wiecie co zrobi? ano
wpiszcie sobie tu ...........................................................Wasze idiotyzmy.
Dzisiaj od rana znów pokaz kretyństwa z kursem Skotana.Na K 3.23 na S3.30 zł
i bez kretynków NIE BYŁO TRANSAKCJI do 9:42 i łaskawcy straszyli
spadkiem kursu,a jakże do 3.23zł.Poszły "AŻ " 1363 akcje w 8 transakcjach. Tu najlepiej widać " moc " tego toaletten papier.Zobaczcie jacy oni są łaskawi
dokręcili kurs do 3.31zł i nawet nie wysilali się / JESZCZE NIE / by zbić mocno
kurs.Nie cieszcie się oni jeszcze pokażą co potrafią.Oni mają czas.Im się nie
śpieszy.JUZ PRZECIEŻ ZROBILI ZE sKOTANA PADLINĘ.Ale to żadna
rewelacja.Spójrzcie na obroty.Nie martw się.Ty możesz być i JESTEŚ
mądrzejszy od nich.MYŚL ,MYŚLENIE NIE BOLI
Pozdrawiam siem11
PS RADA SOŁECKA upomina 1237 raz swojego sołtysa.Siem miej to w oborze i w chlewni.Oni i tak nie wiedzą co to lemiesz.
Do 12345
chłopak starasz sie być dowcipny.Powtarzasz się jakby cię ktoś nakręcił.
Zmień już tą płytę bo zaczynasz być nudny,a już cię zaczynałem lubić.
Ty nie jesteś wesołek,a szkoda.Skąd taki młody człowiek taki zgorzkniały?
siem11
Ps co do mojego zarobku.Życzę abyś również zarabiał na tym badziewiu.
widzisz nie trzeba być dowcipaskiem by komuś dobrze życzyć.
Wiem,wiem zaraz będzie twoja odpowiedż,bo przecież ty jesteś młody smutasek.Śmiało chłopie popłacz sobie na siema.To przecież w twoim
stylu.
Mojej odpowiedzi nie będzie.Dobrej nocy.
podsumowując:
/ nastroje nie dopisują
- sam roman musi być również z was nie zadowolony
w stadium plemnika docenialiście żeromskiego! nie doceniacie karkosika! pieprzoty pierwszego nie dorownują pieprzotą drugiego (przy czym o zgrozo! - ten drugi podobno ma prawdziwych sponsorów-?!, a z wami qrwa co!?)
Welcome to Poland, lody gonią lody jak kolwiek to wygląda ortograficznie kazdy wie o co "kaman" chociaz ogladajac tVn wszystko jest "under control" aż dziw bierze że siem sie utrzymuje z pensji "sołtysa" biorąc pod uwage obecną sytuacje w PL, wiec bądz nie bądz doszukujemy sie lewego chodowanie "niosek" -blew bla bla lub nie, pzdr siema przedsiębiorce lub tylko biorce, ahhhhh to tylko "joke" lub aż.... patrząc na sytuacje narazie wstyrzymuje sie od głosu, tzw zielona karta, po jutrzejszej zagrywce,,,, bo ciekwaie to wygląda...bede mogł stwierdzic....jaja (wielkonoc była) czy coś extra....pzdr
Witam 18.04.2012
PRZED MECZEM;
Mój typ wygrywa Chelsa 3:1
Stawiam czapkę kasztanów przeciwka czapce żołędzi,ze tak będzie po
zakończonym meczu.
pozdrawiam siem11
Siem11 ma racje - ubierają nas jak trzeba i to bardzo sprytnie i powoli. Po drodze zbierają naszą kase, rzeczywiście mają czas i pieniądze mogą poczekać. Idealnie by było wstrzymać się i nie oddawać im akcji ale przy takich emocjach i tylu ,, graczach " jest to niemożliwe- niestety. Wydaje mi się że zbieranie akcji przez nich ma jakiś cel a więc przy tej cenie NIE ODDAWAĆ IM AKCJI .
Ps. siem 11 masz ciekawe wnioski i spostrzeżenia - nie daj się tym krytykom , trzymaj tak dalej ( lubię czytać Twoje posty ). Pozdrawiam.
Witam 19.04.2012
Dzięki Toni za dobre słowo,boć tu trzeba miec odwagę by zgadzać się ze siemem.Zobacz jak zamilki krzykacze i opluwacze.No cwaniaczkowie do boju
Zydek twoje wypowiedzi jak zawsze na super poziomie.
A teraz z innej beczki.Cholera wymarzły ozime.Oj będzie krucho z cenami
mięsiwa,a może też to odbić się na chlebie naszym powszednim.
Jakby była komuna / a szkoda jej,ale wy tych cyków nie pamiętacie /.to bym
napisał,że chłop się sam wyżywi, a teraz to bieda dla 98% naszych rodaków,
a rząd i oligarchowie się sami wyżywią badziewiem z Chin.Żrą tą padlinę
chińską i zachodnią w której jest więcej chemii i polepszaczy niżeli polskiego
PRAWDZIWEGO jadła.
RADA SOŁECKA oświadcza,że w całej rosciągłości popiera sołtysa siema i ma poniżej pleców żer od chinoli i z zachodu.A fe badziewie,a nie jadło.
No to sołtysie zaiwaniaj do chlewni i obór.Chłop" siłom" jest i basta.
Pozdrawiam siem11
Siemie, żrą chemiczną padline bo tania i nie ma się co dziwić.Miastowy nie odróżni wiejskiego kurczaka chownego na naturalnej karmie czy wiepszka.Wiepszowinke wola chudziutką to maja chudziutką na suchej chemicznej paszy.Wołowinkę tez wola chudziutką o jasnym kolorze to mają ją uchowaną na mączce z odpadów poubojowych -że co że niby zlikwidowali źródła które doprowadziły do choroby niby wściekłych krów(to była ściema żeby uwalić małe ubojnie w polsce) Dalej karmią na zachodzie czym popadnie żeby było jak najtaniej wysyłaja mięso do polski bo frajer polaczek kupi jak jest taniej a naszą wołowinkę sami odbieraja bo jest najlepszej jakości.To tak jak ze stalą. Kupują w polsce wysyłają do niemiec podbijaja pieczatki i wraca do polski tylko,że niby jest lepsza jakość ale za to cena kilkukrotnie wyzsza.
Witam sesja 19.04.2012
szkolenie z rolnictwa już było.To teraz trochę o dzisiejszej sesji.
Ano od rana podciągnięto kurs pod 3.46 i 3.47 i od cholery pobawili się z
ukrytego.Oj poszło tego,a poszło.Wiecie- podziwiać? tych którzy ponoć kupują
papier w tej cenie.przecież nie można powiedzieć,że oni się bawią papierem miedzy sobą.Cudów nie ma skromna część,ale jednak kupowana jest przez
cudaczków,którzy liczą na szybki zysk.Czym to się kończy ,ano zjazdem poniżej 3.40.Nie trzeba być Einsteinem by zrozumieć,ze to zagrywka pod nerwusów i
pseudo " enwestorów "i ,ze papier musi spaść niżej.Można dostać wymiotów gdy na zakończenie sesji poszło " AŻ " 15 / słownie piętnaście / akcji.
I tu znów kolejny cud mniemany.Te 15 akcji spowodowało wzrost kursu z
3.37 na 3.39zł.Tak przecież zachowują się spółki śmieciowe,aby nie powiedzieć bankrutujące.Można też inaczej: familia,słupy i a fe anale z Krezusa mają nie poniżej pleców,ale konkretnie w dupie drobnych inwestorów.Oni zachowują się jak słonie w składzie porcelany.Przepraszam
słonie boć to rozumne zwierzęta
Pozdrawiam siem 11
PS Gdzie jesteście mądrale od Waszych wymyślanych poważnych wzrostów tego szajs papiera?
/ cóż?!
- odkąd kiełbasa coraz mniej kiełbasiana, okrągły stół okrąglejszy, niezmiennie idziemy w stronę słońca - i! wyrabiają się na zakrętach dick, zygi, romi, & others... i! competitions: zdrowa rywalizacja -kto?, kogo?, i! nie w ten hole 3-wymiarowo ładuje (forever young!) jest bez znaczenia
// jutro nigdy nie umiera
- z szacunkiem pozdrawiam ojców narodu
Witam 23.04.2012.
KOMUNIKAT NR1427 RADY SOŁECKIEJ
Szczególnie nisko się kłaniamy INWESTOROM OD ZWYZKI KURSU
I tak miano DEBILA KOMPLETNEGO dla LOGIKA,który już dawno przewidywał
wzrost kursu do 100zł i więcej.Zaszczytne miano VICE PIERDOŁY należy się
człowiekowi o nicku GRUBY.który to przewidywał 20zł ,i dalej skromne 5zł.
Wszystkim od 4zł i więcej nadajemy TYTUŁ PURCHAWEK POSPOLITYCH.
W nagrode przewidujemy po 100 uderzeń sztachetą na gołą dupę.
Logik jako niekwestionowany zwycięzca otrzyma dodatkowo porcję rycynusu.
PRZEWODNICZĄCA RADY SOŁECKIEJ Gienia Rozpierduchowska patrząc
na dzisiejsze spuszczenie stop LOSSÓW do 3.11zł serdecznie prosi tych
kretynów o przybycie do naszego felczera weterynarii pana Józefa celem
pobrania po 3szt super bolesnych zastrzyków / delbeta /.
Za RADĘ SOŁECKĄ G.Rozpierduchowska i sołtys siem11
PS Patrzcie dupki ile razy grano dzisiaj SŁYNNE1000 w pomocy z300akcjami
Cielaczki do rzeżni.
Dzisiaj spadki i to spore więc WAS WYMIOTŁO.
Tak ,tak słoneczka jak są spadki to dławicie się swoim językiem i zapominacie
o co chodzi na giełdzie.Wtedy Wasz głos jest dla was cenniejszy niż złoto bo
nagle stajecie się MILCZKAMI. .Nieszczęścia wy moje.
siem11
/ nie do wiary!
skotan ma podpisane (dwustronnie!) kolejne dofinansowanie na szkloane domy
// tym razem umowa pt. "zastosowanie metod kawitacyjnych w produkcji unikalnego białka paszowego" w kwocie 2,5 mln [nie donoszą czego] stanowi 73% kosztów kwalifikacji projektu.
/// niezaprzeczalnie (który raz z rzędu?) karkosik obala narodowy kompleks braku środków na geniusz podstawny z pełnym ubezpieczeniem tzw ryzyk pochodnych...