Podpucha... Wystawił 7kk z myślą że ktoś przebije i wystawi k po 6 lub przyłączy się po 5...
Trzeba jednak zauważyć że sytuacja się odwraca... Dotychczas wypuchy na otwarcie/zamknięcie były raczej po stronie S.
Patrząc tylko na wskaźniki można zobaczyć, że spółka szykuje się do porządnego ruchu w górę. Ze względu na małą ilość ostatnio zawieranych transakcji lepiej popatrzeć na wykres tygodniowy. MACD 6 tygodni temu dał sygnał kupna i cały czas się wspina, STS w strefie wyprzedania, wystarczy tydzień, może dwa i również da sygnał kupna. MFI 6 tygodni temu również dał sygnał kupna. RSI 6 tygodni temu dał pierwszy sygnał kupna i znów jest w strefie wyprzedania. AD od 12 tygodni pokazuje akumulację, wędrując do góry. To chyba wystarczające powody by zastanowić się nad zakupem. Większe prawdopodobieństwo wybicia górą niż zejścia jeszcze niżej. Poza tym ogromna podaż od 5 gr w górę, a rzeczywiście sprzedanych akcji jak na lekarstwo. Wniosek jeden: wydusić ostatnie akcje od drobnych.
Dzisiejsza akcja z wystawieniem 7 mln na kupno w dogrywce, to często spotykana metoda na zorientowanie się jaka jest ukryta podaż wyżej i czy są jeszcze chętni na dostawianie do sprzedaży większej ilości akcji.
Warto się przyjrzeć, co się będzie działo w najbliższym czasie.
kupa idyjotow na watku !
Leszcze nie dajcie sie omamic tym rzekomo doswiadczonym od "ssania z prawej" :))
Kupa baranow i madrali bez kasy lub roznej masci idyjotow z "ambicjami" .
Pierwsz zasada eliminacji "glosu"-sprawdzenie nicku.
Nicki jednorazowe sa niewiarygodne,a forowicz bez historii to oszolom i lub ciec.
Najwiekszym idiotą, to Ty jesteś.Naucz się pisac po polsku " idyjoto".Poza tym nie obrażaj ludzi kmiocie!!!!!!! Ps.Jesteś największym nieudacznikiem giełdowym:P
No prosze ,jaka impulsywna reakcja ,wspolczuje ci(starty bola ,a tu sa ogromne) ,ale coz nie potrafiles tym razem,moze jutro bedzie lepiej .Chociaz poziom agresji wskazywalby na osobnika ,ktory polegl na wielu polach ,nie tylko finansowym.Moze ci juz nie staje?
Tak tylko jeszcze zapytam, z ciekawosci,jak wygladal proces dedukcji , dochodzenia do tego odkrycia tj.calej prawdy o moim "kunszcie" inwestowania .
A jak w tym rankingu plasujesz sie ty sam?
P.S.
jak juz sie upierasz to dla mnie mozesz byc idiota (nie idyjota) :)))
Osobiście nie dziwię się tej reakcji... Zwymyślałeś niektóre osoby od idiotów i leszczy, a zarazem twoja pewność siebie też nie pachnie profesjonalizmem... Mam kilkaset tysięcy i to sporo wyżej niż obecne poziomy, jednak nie naganiam na wzrosty.. Ty natomiast drogi Janie z niesamowitą pewnością siebie twierdzisz że będzie spadało....Wiesz, jest taka prawda giełdowa "kto na parkiecie jest czegoś pewien na sto procent, tan albo dopiero zaczyna, albo niedługo skończy jako bankrut"
Mam propozycję.. Co byś powiedział na wystawienie opcji??? Z twoich postów wynika że będzie lecieć na ryj więc proponuję abyśmy zawarli umowę... Zapłacę za możliwość kupienia od Ciebie akcji SRT po hmm powiedzmy 7gr... Opcje w wersji amerykańskiej z terminem wygaśnięcia... powiedzmy rok. Jako specjalista od SRT i profesjonalista od giełdy jesteś w stanie mam nadzieję wyliczyć cenę godziwą za takie opcje na powiedzmy 5kkk akcji (więcej nie zaryzykuję). Oczywiście koszty ponoszę.
kolego Janie nadal liczysz??? Jeśli jesteś pewien tego że będzie spadało to przecież zarobienie na mojej propozycji nie niesie dla ciebie żadnego ryzyka.... Mam nadzieję że jeśli dogadamy co do ceny opcji obaj będziemy zadowoleni... Ty bo zarobisz bez ryzyka, Ja bo dostanę to czego chcę....