Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: WIDZICIE TO :D

Osobiście nie dziwię się tej reakcji... Zwymyślałeś niektóre osoby od idiotów i leszczy, a zarazem twoja pewność siebie też nie pachnie profesjonalizmem... Mam kilkaset tysięcy i to sporo wyżej niż obecne poziomy, jednak nie naganiam na wzrosty.. Ty natomiast drogi Janie z niesamowitą pewnością siebie twierdzisz że będzie spadało....Wiesz, jest taka prawda giełdowa "kto na parkiecie jest czegoś pewien na sto procent, tan albo dopiero zaczyna, albo niedługo skończy jako bankrut"
Mam propozycję.. Co byś powiedział na wystawienie opcji??? Z twoich postów wynika że będzie lecieć na ryj więc proponuję abyśmy zawarli umowę... Zapłacę za możliwość kupienia od Ciebie akcji SRT po hmm powiedzmy 7gr... Opcje w wersji amerykańskiej z terminem wygaśnięcia... powiedzmy rok. Jako specjalista od SRT i profesjonalista od giełdy jesteś w stanie mam nadzieję wyliczyć cenę godziwą za takie opcje na powiedzmy 5kkk akcji (więcej nie zaryzykuję). Oczywiście koszty ponoszę.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SERENITY -25,00% 0,03 2012-07-04 16:27:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.