........głupota, szanowny panie "dejokat"???. Obstaje przy drugim. Widać guzik wiesz ( zresztą nie sam) o inwestowaniu w ogóle, a Centka w szczególności. Dałeś temu wyraz odpowiadając, popisem znajomości (sic!) ekonomii - o niebo mądrzejszemu ......"olkowi". Dawno mnie tu, na forum nie było - wyszedłem bowiem z założenia, że pisanie do takich, jak ty ( mądrzy dawno posłuchali), to tak, jak pisanie na........tzw. Berdyczów. O twoim, wtórującym przydupasie klasycznym d..... " hanysie705" nie wspomnę, który podobnie ,jak ty " panie dejokat" nic sensownego ( bo nie ma zielonego pojęcia) o Centku, nigdy, powtórzę nigdy nie napisał. Ogranicza się jedynie do personalnych wycieczek nazywając mnie i słusznie zresztą: "......... człowiekiem z KASĄ I KLASĄ" . Tak "panie" "hanys' w porównaniu z tobą i tobie podobnym........JESTEM ( dlatego, gdyż więcej wiem) i z jedną i drugą, bo nie siedzę w ....gównie. Teraz ,żeby trochę o Centku, to kto wie dlaczego Krętacz tak ochoczo ma zrzec się prezesowaniu Centrozapu i całą swoją energie zamierza skierować, do już zarządzanego przez siebie Pronoxa? Nie wiecie? A czy wiecie, że podobno już na rzecz Pronoxa, aportem przenosi aktywa firmy zależnej jeszcze od Centka....... ZGODY i nie tylko? Nie wiecie? A wiecie czym, oprócz bycia właścicielem spółki w KOMI zajmuje się spółka zależna w 100% od Centka ........w WIEDNIU? Też nie wiecie? A czym zajmuje się sławny już, posiadający największy wpływ na losy Centka, należący do m.in. Krętacza....CMS? Też nie wiecie? A czym,albo.......??? Mógłbym tak długo, ale co będę pisał i tak gówno z tego wyniesiecie, za trudne dla was. Ale się rozpisałem - mam jednak nadzieję, że niektórym może otworzą się oczy i spojrzą wreszcie, że z tej spółki prawdopodobnie już nic nie będzie. KRÓL ją po prostu........ WYDMUCHAŁ. I nie martw się "panie dejokat" o dalsze losy Krętacza, że straci ( stracił) autorytet w oczach przyszłych kontrahentów, albo ,że nikt go nie zatrudni ( ha,ha,ha!...to on zatrudnia),albo z czego będzie żył ? Na jego koncie zdeponowane są prawdopodobnie, ogromne oszczędności - chyba wiecie ile zarabia?!. ON, prezes wielu spółek i przewodniczący ( członek) wielu rad nadzorczych, jako WIELKI CWANIAK, choćby z racji UMIEJĘTNOŚCI rolowania takich "mądrych i umiejących inwestować ekonomistów" , jak wy ( fragment ostatniego zdania, jest jedynie wykazem jego jedną z licznych zalet,jaką posiadać powinien dobry, KOMBINUJĄCY i KRĘCĄCY ....... MANAGER) ,posiada już ogromny, wzbudzający podziw u wielu.......autorytet. Ludzie znający , powtórzę: znający się na rzeczy, a nie gamonie, dali temu wyraz : Manager roku 2011 i Malina 2012. Pozdrawiam
WITAM I POZDRAWIAM KOLEGE CHYBA SIE NIE GNIEWA ...............(BUhaha)
PS
A CO KOLEGA SADZI O PAPIERULOLOGI I SKRECIE ZDAZA DO JESIENI PRZED TIRAMI BU haha
NO DOBRA TAK POWAZNIE ................Z ANALFABETAMI INWESTYCYJNYMI TYPU dejokat hanys ROZMAWIA SIE IDIOTYCZNIE LECZ PRAWDZIE KOLEGA ZA BARDZO SZTYWNO I NIEBIORA NA POWAZNIE..............BU haha
Aaaaaaa PRZEWIDUJE PODBITKE DO 020 ALE KOLEJKE TRZEBA JUZ TRZYMAC OD MIECHA BY WYJSC CO KOLEGA SADZI ........TO NAZBYT OPTYMISTYCZNE PRY TEJ ILOSCI BIOMASY FF BU haha