Kiedyś na Kghm było forum 150 i doszło do tej ceny.Tu spółka jest niedowartościowana
a ludzie zauważą ją przy 2.50.Zyski ,dywidenda ,perspektywy.Po co ładować kasę w jakiegoś petrola wyrola gdy tu ma się pewne 6% z dywidendy.Pierwsza zasada nie tracić kapitału.Pozdrawiam.Przypomnę się przy 2,50.Roxer
Panowie to jest bicie piany!Spółka z tą dywidendą za miesiąc jest warta 2.5.Dyscyplina akcjonariatu jest duża.Nikt nie sprzedaje bo wie że nie odkupi taniej dużych pakietów.Moja cena to 4,27 i tam na was czekam ,jeżeli czyta ktoś rozsądny to niech da 4,26z pozdrowieniami Rozsądni.
Czy naganiam?Wiele pieniędzy straciłem na GPW.Petrol po 11zł.Zyłem nadzieją ,ropa ,bogactwo.Teraz wolę jak to mówią wróbla w garści niż skowronka na dachu.Nie wyobrażam sobie jakiś duży spadek PWR,napisałem, kotwica dywidendy.Kto chce niech korzysta ,kto chce grać ostro niech kupuje DSS,Intakusa.Można dużo zarobić lub stacić.Lubię merytoryczne wpisy i odpowiedzi,dyskusję.Pozdrawiam.ROXER
To że napisałem że na niektórych spółkach straciłem to kwestia uczciwości.Zakres 4 zł widzę w zakresie12-24 miesięcy/nie tak hop siup/
Argumenty:
1.Były straty,jest zysk,za rok powinno być dużo lepiej/brak obsługi zadłużenia itp./
2.Dywidenda./Nikt nie pozbędzie się akcji poniżej pewnej wartości/
3.Zdyscyplinowany akcjonariat /spróbuj kupić duży pakiet poniżej 2 zł/
4.Twoja obecność i wpisy /chcesz zarobić 100% i wyjść /jak pisałeś/gwarantuje że jeżeli się uda dokupisz i będziesz czekał na jeszcze 100%
5.Mała ilość nawiedzonych na forum.
6.Bo ja tak chcę.
Pozdrawiam .
Ps.A jeżeli komuś tego brakuje to:PKcem go, na widły,kto nie ma akcji PWR ten pżegrał rzycie,kierónek północne południe,typujmy kursy na jutro 70 zł,
Gdzie jest widłowy?Ropa jesteśmy bogaci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ile kosztuje nowe BMW.
Też mam takie spólki nabyte wtedy kiedy należało ich sprzedać i strata co dzień większa.Tu mam akurat + 50 % w krótkim czasie.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.