Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Marsz w górę

To że napisałem że na niektórych spółkach straciłem to kwestia uczciwości.Zakres 4 zł widzę w zakresie12-24 miesięcy/nie tak hop siup/
Argumenty:
1.Były straty,jest zysk,za rok powinno być dużo lepiej/brak obsługi zadłużenia itp./
2.Dywidenda./Nikt nie pozbędzie się akcji poniżej pewnej wartości/
3.Zdyscyplinowany akcjonariat /spróbuj kupić duży pakiet poniżej 2 zł/
4.Twoja obecność i wpisy /chcesz zarobić 100% i wyjść /jak pisałeś/gwarantuje że jeżeli się uda dokupisz i będziesz czekał na jeszcze 100%
5.Mała ilość nawiedzonych na forum.
6.Bo ja tak chcę.

Pozdrawiam .

Ps.A jeżeli komuś tego brakuje to:PKcem go, na widły,kto nie ma akcji PWR ten pżegrał rzycie,kierónek północne południe,typujmy kursy na jutro 70 zł,
Gdzie jest widłowy?Ropa jesteśmy bogaci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ile kosztuje nowe BMW.

Jeszcze raz pozdrawiam.Naganiacz ROXER

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IFIRMA 0,00% 30,00 2025-10-08 16:49:01
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.