• Jak ładnie podbierają Artefe :) Autor: ~biker [109.243.143.*]
    Widac, ze ktos ladnie sobie malymi pakiecikami zbiera:)
  • Re: Jak ładnie podbierają Artefe :) Autor: ~czołgista [91.215.54.*]
    Dnia 2012-04-02 o godz. 09:56 ~biker napisał(a):
    > Widac, ze ktos ladnie sobie malymi pakiecikami zbiera:)

Równie dobrze możesz napisać że koś małymi pakiecikami wywala,nie daj się zwieść.

• Re: Jak ładnie podbierają Artefe :) Autor: ~biker [109.243.143.*]
    Ktos wywala a ktos ladnie zbiera malymi pakiecikami. Po taniosci.
  • Re: Jak ładnie podbierają Artefe :) Autor: ~Know how [91.208.93.*]
    ja wywalam bo mam dośc Ruchwy i tego całego artefe kłamca z niego jakich mało a jak się zdenerwuję to...
  • Re: Jak ładnie podbierają Artefe :) Autor: ~baniak [212.76.62.*]
    Jak się zdenerwujesz to starcisz jeszcze więcej....dyletant.
  • Re: Jak ładnie podbierają Artefe :) Autor: ~bolek [95.51.7.*]
    to??
  • Re: Jak ładnie podbierają Artefe :) Autor: ~obrońca [83.4.180.*]
    Dnia 2012-04-02 o godz. 11:52 ~bolek napisał(a):
    > to??

no własnie dokończ to co , może ruszy do góry?
    dlaczego tą spólke tak zdołowali ?
    Zawiedzione nadzieje..... Najgorszy rodzaj frustracji rynkowej. A spółka zdrowa i dochodowa. Ale jak ktoś kupił rok temu pod info po 10 gr i mimo podbitki nie wywalił a rynek poszedł w góre..... to jest efekt.
  • Re: Jak ładnie podbierają Artefe :) Autor: ~bolek [95.51.7.*]
    bo nikt nie patrzył fundamentowo i porównawczo do innych spółek, tylko wszyscy nastawili się na odpał 200% w jeden tydzień

nawet gdyby tak miało być, to należało to potraktować jako ewentualny (opcjonalny ale niepotwierdzony bonus) a nie jako jedyny powód wejścia w papier

nie było odpału i teraz ci co wzięli po 6,7,8 gr uciekają ze stratą

może to i dobrze, atmosfera i akcjonariat się oczyści
    Zawsze powtarzam , dzięki temu sie zarabia!!! Psychologia rynku , frustracje , pełne gacie i niewiara .......lub wiara za duża.
  • Re: Jak ładnie podbierają Artefe :) Autor: ~obrońca [83.4.180.*]
    Dnia 2012-04-02 o godz. 12:59 ~bolek napisał(a):
    > bo nikt nie patrzył fundamentowo i porównawczo do innych
    > spółek, tylko wszyscy nastawili się na odpał 200% w jeden
    > tydzień

kupią to i może będzie 200%

ale dotrwają nieliczni
  • Re: Jak ładnie podbierają Artefe :) Autor: ~czołgista [91.215.54.*]
    Dnia 2012-04-02 o godz. 13:17 ~obrońca napisał(a):
    > Dnia 2012-04-02 o godz. 12:59 ~bolek napisał(a):
    >
    > bo nikt nie patrzył fundamentowo i porównawczo do innych
    > > spółek, tylko wszyscy nastawili się na odpał 200%
    > w jeden
    > tydzień

kupią to i może będzie 200%
    > ale dotrwają nieliczni

Dokładnie napalili się na 200 czy 300%,masz rację dotrwają nieliczni bo kto wytrzyma jeszcze rok czy 2 lata.

A mnie się wydaje , ze teraz albo nigdy... Bo albo będzie info i jazda i wyrzut pod rzeczone info , albo nie będzie infa , ale jazda i wyrzut pod łóżko polowe...
  • bolek - ile czasu po podpisaniu jest przelew? Autor: ~obrońca [83.4.180.*]
    Dnia 2012-04-02 o godz. 13:30 ~baniak napisał(a):
    > A mnie się wydaje , ze teraz albo nigdy... Bo albo będzie
    > info i jazda i wyrzut pod rzeczone info , albo nie będzie
    > infa , ale jazda i wyrzut pod łóżko polowe...

hehe

jazda jazda jazda

ma ktoś jakies info od prezesa? . ja ostatnio nie mam nie odpisuje, obraził się może nie

Bolek jaki jest czas przykład podpisana umowa na kredyt to środki za ile przelewają

odrazu czy musi upłynąć jakiś czas

dzk
  • Re: bolek - ile czasu po podpisaniu jest przelew? Autor: ~baniak [212.76.62.*]
    To tak jak z flaszką , zależy jak daleko masz do domu. Jak blisko to od razu "przelewają" , jak dalej to po drodze flaszkę mogą Ci zap...lić.
  • Re: bolek - ile czasu po podpisaniu jest przelew? Autor: ~bolek [95.51.7.*]
    u nas to działa podobnie jak przy kredytach hipotecznych na mieszkanie, dom lub lokal firmowy, myślę że tam jest podobnie,

tzn. bank podpisuje umowę kredytową w której są określone warunki uruchomienia, są to z reguły tzw. dokumenty do uruchomienia kredytu, na pewno będzie to akt notarialny zakupu nieruchomości, w której będzie pisało że kupujący uiścił na rzecz sprzedającego "wkład własny", będzie wskazany nr rachunku sprzedającego gdzie bank kredytujący ma przelać różnicę czyli kwotę kredytu (mam informację że dotychczasowa hipoteka jest tam już spłacona, więc całość z banku kredytującego idzie na rachunek sprzedającego, a nie będzie dzielona częściowo dla niego i częściowo na spłatę hipoteki)

dodatkowe dokumenty opcjonalne to np świeże zaświadczenia o niezaleganiu ZUS i US oraz z banków i leasingów, w zależności z jakiej daty były te składane do banku, ewentualnie jakaś uchwała RN że akceptuje warunki umowy kredytowej jeśli wynikałoby to ze statutu Spółki

myślę że to tyle, całość powinna zająć 7-10 dni, trzeba brać pod uwagę terminy u notariuszy i kalendarze osób które mają się u nich osobiście stawić

• Re: bolek - dzięki Autor: ~obrońca [83.4.180.*]
    dobrze mieć takiego goscia w akcjonariacie, fachowca

dzieki
  • Re: bolek - dzięki Autor: ~czołgista [91.215.54.*]
    Dobrze zainteresować się samemu ,od lania wody jest wielu na forum.
  • Re: bolek - dzięki Autor: ~bolek [95.51.7.*]
    racja, ale jak już ktoś się interesuje daną spółką, to warto się podzielić tym na forum w rzeczowych wypowiedziach, ale takich jest na forum może z 10%, reszta to nagonka i pierdoły
  • Re: bolek - dzięki Autor: ~bolek [95.51.7.*]
    po prostu z racji swojej pracy znam trochę procedury bankowe, przez to może mam więcej cierpliwości niż inni w akcjonariacie bo wiem że takie tematy jak żwirownia są trudne do skredytowania bez dodatkowych zabezpieczeń, a Artefe takowych nie ma
    jak już kiedyś pisałem, w naszym banku ten temat w ogóle nie zostałby podjęty..

mimo to nie uchroniło mnie to przed wtopami na NC, Artefe zaliczam jako długoterminową dobrą pozycję, ale dałem ciała na Novianie i Tellianim
[x]
ARTEFE -50,00% 21,04 2016-11-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.