• PRONOX Autor: ~ja..nek [62.87.131.*]
    Ktoś jednym strzałem rzucił w rynek 2 mln akcji po 10 gr. Ciekawe kto ? Wg mnie Smagrowicz, który z PRONOXEM żegna się definitywnie. Najpier rezygnacja a teraz to co mu jeszcze zostało czyli akcyjki. Liczył chyba na wyższą cene ale z uwagi na brak popytu musiał sie zadowolić 10 groszami. Mam nadzieję, że rynek nie wpadnie w panikę bo jeśli tak to powrót na 9 gr stanie sie faktem. Wszystko w rękach "grubych". Ulica tego nie wyciągnie - prędzej sprzeda ze stratą. Tym co maja radzę trzymać (w końcu musi być odbicie w górę). A tym co nie mają proponuję brać - zarobek gwarantowany.
  • Re: PRONOX Autor: ~jan [213.17.193.*]
    zaraz pojda kolejne pakiety po ,10gr . Te 2mln uwazasz ze to wszystko co mial. ? Jestes w bledzie - policz 2mln x 0,10. Smiech !!!
  • Re: PRONOX Autor: ~K2 [188.33.85.*]
    to dopiero początek, te 2 bańki weszły jak w masło, jeszcze 2 wejda spokojnie, a potem chwila oddechu i dalej....................
  • Re: PRONOX Autor: ~ja..nek [62.87.131.*]
    Weszło bo była kolejka. Teraz za 10 gr będzie ciężko sprzedać większy pakiet. Jak jutro otworzy się na 10 gr to mozliwe, że wtedy wywali pare milionów po 9gr a dziś będzie zasypywane 10gr - oczywiście to wszystko pod warunkiem, że ktoś chce pozbyć się większego pakietu ewentualnie przerzucić z wora do wora.
    Czekam na kontrę - moze się znajdzie " gruby", który ma dość spadków.
[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.