• Dlaczego to nie wypaliło? Autor: ~Myślący [83.20.237.*]
    Czy ktoś orientujący się w temacie może poinformować dlaczego ten przetarg z 2002 roku nie wypalił i akcji nikt wtedy nie kupił. Cena była śmiesznie niska. czy grupa trzymająca papier nie była tym zainteresowana

"-Minister Skarbu Państwa ogłosił przetarg publiczny na 522 700 akcji Fabryki Sprzętu i Narzędzi Górniczych Grupa Kapitałowa Fasing, stanowiących 16,82% kapitału zakładowego. Minimalna cena za jeden walor wynosi 1,75 zł. Termin składania ofert upływa 10 grudnia o godzinie 12.00"-.
  • Re: Dlaczego to nie wypaliło? Autor: ~kk [79.185.168.*]
    Daleko wróciłeś i gdzie to znalazłeś? Przypominam sobie cenę ok 2 zł. Pierwszy raz kupiłem gdzieś ok 6, ale dokładnie pamiętam wystawiłem i na pierwszym fixe zabrali mi po 8,4 zl,ale to stare czasy i mozna tylko powspominać ::)))) Pozdr.
  • Re: Dlaczego to nie wypaliło? Autor: ~NEMO [193.150.36.*]
    Myslacy ,patrzac na ilosc utworzonych przez ciebie watkow (60%wszystkich),mozna by dojsc do wniosku ze masz obsesje na punkcie spolki,moja rada-wyluzuj chlopie i daj sobie na wstrzymanie.Nie wiem ile masz akcji i w jakiej cenie ale dla zdrowia psychicznego sprzedaj wszystko w cholere ,na pewno ci sie polepszy.Pzdr.
  • Re: Dlaczego to nie wypaliło? Autor: ~myślący [150.254.174.*]
    Myślałem, że prowadzimy tu dyskusje, ale ok.
  • Re: Dlaczego to nie wypaliło? Autor: ~icm [83.30.117.*]
    mordy wy moje
[x]
FASING -1,57% 12,50 2025-10-02 16:43:04
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.