jaki wedlug ciebie? Jakos jak narazie rynek nie reaguje na to niestety.ja mam nadzieje ze kampania reklamowa cos ruszy i jak juz to pod koniec roku wyniki
Robi sie mały ruch na forum czyzby zapowiadał sie mocny wzrost?Akcji mało i nadodatek nie ma kto sprzedawac w tych cenach to prubuja obrzydzac spolke .
i tak chyba najbezpieczniej trzymac papaier do wrzesnia a moze i do konca roku.
Zima dala ladne zyski ( w tym zamkniecie nie rentownych sklepow - b duze oszczednosci na czynszach) .
Na euro tylko ze wschodu ok 650 tys kibicow + ( z dolnych widelek 500tysi z zachodu ) + nasi ( ciezko stwierdzic ) poniewaz sam pojde i kupie sobie czapeczke i koszulke i szalik i przynajmniej na jeden mecz pod stadion pojade ( taka impreza w koncu raz w zyciu).
Zakladam ze kazdy zakupi sobie pamiatke ( kubeczek, koszulke, jakis emblemat , szalik)
Policzcie sami.
Olimpiada juz az tak wiele nie da jednak moze cos dozbierac .
no to czekamy:) zobaczymy jak to wszystko się jutro potoczy. Nie wiem jak wy ale ja tam będę trzymał ile wlezie. Musi przynajmniej te 5.60 PLN osiągnąć, a może nawet 6.90 do konca maja :)
musi podejsc ale jak lejce puszcza to niewiadomo gdzie bedzie przystanek rynek w 99% zaskakuje.
Pamietam jak bylo pompowanie pod W2 na OPT to tam przy 1,8 gdzie teoretycznie spolka byla bankrutem byle opluwany jak mowilem ze bedzie kolo 10 zeta .
jak skoczylo na 4,6 ucieklem bo sam myslalem ze juz dosc nie mozna byc pazernym jednak jak poszlo na 5,2 to wskoczylem dalek i wyskok przy 7,6 ( jak sie korekcilo na 5,6 ) heheheh jaka panika byla wtedy uuuuu ze padaka i w ciagu tygodnia 7,6 i pizniej 2 tydnie i liznelo 9,8
tutaj uwazam ze ruch chyba powoli zaczyna sie robic mam nadziej ze to co na wykresie sie uformowalo bedzie to ladna flaga i wybicie bedzie bardzo ladne wiec czekac .