• KCSP - PLAN STRATEGICZNY na rok 2012 r. !!! Autor: ~LOP [77.255.171.*]
    data dodania 2012-03-30 17:45:59
    spółka KCSP S.A.

Prezentacja planów strategicznych Zarządu na rok 2012
    Zarząd KCSP S.A. z siedzibą w Gliwicach przekazuje w załączeniu plany strategiczne Zarządu na rok 2012.

http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=29037&id_tr=1
  • Re: KCSP - PLAN STRATEGICZNY na rok 2012 r. !!! Autor: ~hmm [83.7.238.*]
    niezłe skurwy.... przez 3 miesiące nic i nagle plan strategiczny na rok którego 1/4 już upłynęła? to co tutaj się dzieje nadaje się do knfu.
  • Re: KCSP - PLAN STRATEGICZNY na rok 2012 r. !!! Autor: ~autor [89.73.185.*]
    ktoś nas niezle wydu.... i zebrał wczoraj ładny pakiet masakra
  • Re: KCSP - PLAN STRATEGICZNY na rok 2012 r. !!! Autor: ~hmm [83.7.238.*]
    mnie nie wydupczył, jeśli chodzi o posiadanie akcji.. ale patrząc długo okresowo na wycenę akcji to zostałem wyruchany jak każdy ( nie mówię o tych zdolnych, którzy ładnie łapią dołki i sprzedają na górkach w trendzie spadkowym vide Gecko). Nie zmienia to faktu, że kolesie lecą z nami ładnie w ...
  • Re: KCSP - PLAN STRATEGICZNY na rok 2012 r. !!! Autor: ~Gecko [217.153.90.*]
    Widzę, że prezes Bartek wyciąga wnioski z naszej rozmowy dotyczącej kompletnego braku informacji przekazywanych przez system ESPI i w ostatnich dniach mamy ich, jak na KCSP, prawdziwy zalew ;-)

W działaniach strategicznych na rok 2012, szczególnie podoba mi się punkt zatytułowany "wdrożenie nowej strategii marketingowej – Idea Błysku" ;-) Ja takiego błysku, a raczej przebłysku doświadczyłem w nocy - ze środy na czwartek tego tygodnia , kiedy dowiedziałem się, że akcje KCSP wyceniane przez rynek na prawie 60 groszy, są według zarządu warte 25 groszy. A nowe akcje oferowane będą z 75% dyskontem w stosunku do emisji sprzed roku.

Gratuluję. Teraz kiedy akcje mocno spadły i pod znakiem zapytania stoi upychanie nadjeżdżających wagonów z 4 milionami akcji po 25 groszy, dostrzeżono taką potrzebę.
    Co się tak boisz tej emisji tak naprawde nic nie wiadomo jak to będzie wyglądać napaliłeś się na dofinansowanie jak szczerbaty na suchary a jak usłyszałeś o emisji o strach a tak prawde mówiąc to nie wiesz do kogo ona pojdzie.
    ... bo myślałem, że wykorzystają sytuację, podpompują kurs i jeśli będzie trzeba, to przeprowadzą emisję na znacznie wyższym poziomie. Kto mógł przypuszczać, że wpieprzą w rynek 4 mln akcji po 25 groszy, kiedy rynek wyceniał je na 60?

Straciłem zaufanie do spółki, która w ten sposób traktuje swoich wiernych akcjonariuszy. Myślałem, że ta spółka będzie wyjątkiem ze stajni Krawczyka, ale niestety byłem w błędzie. Na początku upychali dwa razy akcje po 1,50 zł, potem upychali po złotówce, ostatnio po 60 groszy, a teraz robią sobie emisję po 25 groszy. Ciekawe, po ile będzie kolejna? Prawdziwa maszyna do zarabiania pieniędzy kosztem naiwnego akcjonariusza.
  • Re: KCSP - PLAN STRATEGICZNY na rok 2012 r. !!! Autor: ~parkietowiec [83.22.195.*]
    Przeciwnie. Wiadomo. Ani ty ich nie kupisz, anie Gekko, ani nikt będący poza spólką. Ale masz rację. Zagrożenie w postaci emisji dla notowanej serii jest ŻADNE. A czemu drukują papier? Ano temu że to ostatni gwizdek by zrobić to po 25 gr. Pewnie przed końcem kwietnia będzie jeszcze o tym dym na forach, ale na tym się skończy, szczególnie jak C będzie rosła i będą lock upy.
    dokładnie Parkietowiec zgadzam sie w 100 % a gekon niech juz da spokój bo w srode spamował na parkiecie o spółce a dziś zachowuje się jakby seria E i F do obiegu juz weszła i napieprza na spółke poczytaj dokładnie o tej emisji i nie gadaj o 4 mln akcji bo wprowadzasz ludzi w błąd
    A co za różnica kto? 1,5 miliona po 25 groszy będzie mógł kupić każdy, a 2,5 miliona znajomi - oni być może dostaną je na jeszcze korzystniejszych warunkach bo tylko seria E dla leszczy będzie pozbawiona pp.
    Wystarczy spojrzeć na wykresy HMSG, Depend, IPO, Nemex, Easycall, PSW, SPC i ich niekończące się spadki, by przekonać się do czego prowadzi polityka dodruków akcji w coraz niższych cenach.

Cała nadzieja w dofinansowaniu i spekulacyjnej podbitce (chociaż po ostatnim info może być z tym różnie) bo potem do obiegu wejdą akcje po 25 groszy, a za pół roku może np. okazać się, że zgodnie ze strategią na 2012, spółka przejmuje inną spółkę informatyczną i w związku z tym, że jest na minusie, niezbędna jest emisja kolejnych akcji np. po 15 groszy.

Skoro spółka poszła śladem innych z tej stajni, to warto przypomnieć link dotyczący praktyk p. Krawczyka:

https://www.bankier.pl/forum/temat_platinum-capital-management-spolka-akcyjna,8543555.html
  • Re: KCSP - PLAN STRATEGICZNY na rok 2012 r. !!! Autor: ~LOP [77.255.155.*]
    Akurat SPC zaczyna prosperować coraz lepiej :

Podpisanie umowy sprzedaży Lamborghini Aventador LP700-4
    Zarząd spółki Super Premium Cars S.A. z siedzibą w Warszawie ("Emitent") informuje, że otrzymał podpisaną umowę o wartości ok. 1 350 000zł netto sprzedaży oraz eksportu do EU samochodu Lamborghini Aventador LP700-4

Teraz czas na KCSP !!!

• Re: KCSP - PLAN STRATEGICZNY na rok 2012 r. !!! Autor: ~ron [95.49.209.*]
    Na SPC będzie wysoko. Zwykle jest tak że spółki z jednej stajni jadą razem. Ten Pan od naganiania na spadki zapewne jeszcze się nie obkupił i marudzi. Tylko kto Mu sprzeda? po tak dobrych prognozach.
  • Re: KCSP - PLAN STRATEGICZNY na rok 2012 r. !!! Autor: ~parkietowiec [83.29.71.*]
    Jemu nikt nie sprzeda, jego problem polega na tym, że to on sprzedał innym i obraził się na spółkę. Duet albo nawet tercet nagania teraz na spadki, bo nie ma co się dziwić, że woleliby jednak mieć w tym tygodniu akcje niż ich nie mieć. Może przyznają się do błędów? Jak to mówią A WISE MAN CHANGES HIS MIND, A FOOL NEVER WILL. A po naszemu, tylko krowa nie zmienia poglądów ;-)
  • Re: KCSP - PLAN STRATEGICZNY na rok 2012 r. !!! Autor: ~STARY [188.146.228.*]
    Ron, piszesz, że spółki z tej samej stajni chodzą parami? To zerknij na wszystkie spółki z tej stajni, na ich niekończące się spadki i i nie pisz takich bzdur. Twoje SPC w niecały rok zjechało z ponad półtora złotego na 20 groszy. Ciekawe czemu, jeśli są tacy ekstra?

Módlcie się żeby było dofinansowanie bo jak nie będzie infa o dofinansowaniu i spekulacyjnej podbitki to niedługo będą okolice 25-30 groszy. A o podbitkę też może być ciężko bo sentyment rynku do krawieckich spółek jest oględnie mówiąc beznadziejny i dodatkowo nadchodzi emisja po 25 groszy. Jeśli dostaną dotację, to pewnie zaraz zrobią kolejną emisję żeby zebrać resztę potrzebnej kasy. Więc tak czy siak długoterminowo typowy krawiecki zjazd.
  • Re: KCSP - PLAN STRATEGICZNY na rok 2012 r. !!! Autor: ~kapp [78.88.161.*]
    ale lipa a wierzyłam w Kcsa ,a tu tanie emisje nie wiadomo dla kogo?
    szkoda!!!
  • Re: KCSP - PLAN STRATEGICZNY na rok 2012 r. !!! Autor: ~hmm [83.26.5.*]
    ustaw się po lewej to okazyjnie poniżej 40 kupisz, za tydzień już poniżej 35, a za dwa może nawet prawie w cenie nowej emisji!

jak widać spadki trwają w najlepsze, a informacje które podajesz na parkiecie taki zadowolony tylko pokazują, że w jakiś dziwny sposób je przetwarzasz, skoro dla ciebie są pozytywne.
[x]
KCSP 16,67% 0,07 2014-02-21 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.