tak ma być, ja się emisja nie powiedzie to bedzie info o utracie płynności finansowej:) ale predzej bedzie zapewne info o jakiejs nagrodzie albo wyróżnieniu za innowacyjność:)...w dymaniu leszcza
sena ty już sam się dymnąłeś z akcji więc po co siejesz tu popłoch moćku i sie kompromitujesz myślisz, że ktoś ci odda za bezcen - wyszedłeś z 75% jak to napisałeś wcześniej w poście - masz w plecy to idź teraz na veno sobie odrób tylko dobrze wylicz bo teraz musi 2 x tyle urosnąć abyś wyszedł na swoje
nikt mi nie zabroni tutaj pisać, tym bardziej że nic z tego dobrego nie bedzie i może ktoś sie zastanowi zanim utopi kase w trupa, ja straciłem tylko 45 procent:)
Ale rzeczywiście twoje pisanie jest bez sensu.
Nie wiem ile wysmażyłes postów, żeby zdyskredytować moją argumentację ? Setki. Ale ja ostrzegałem, gdy EUI był grubo ponad dwa razy droższy. Teraz wycena rynkowa jest już rozsądna - oczywiście o ile zarząd ma zamiar uczciwie pracować.
przynajmniej ma odwagę to powiedzieć, gdybyś wczytał sie w post poprzedzający wypowiedz seny, to byś zrozumiał, ze nikt z tego forum, łącznie z Toba i mną nie jest poważnym inwestorem, bo oni po prostu nie tracą czasu i emocji na pisanie na forach, a ty na dodatek zachowujesz się chamsko obrażając ludzi (proszę zauważ ze nie nazywam Ciebie chamem, co Cie nie znam i być może jesteś sympatycznym gościem, komentuje tylko twoje zachowanie)
KK nie ma co sie przejmować takimi tworami jak janek, tu jest giełda, czyli pieniądze, czyli emocje i nie każdy trzyma cisnienie, a ja lubie to forum za ten właśnie folklor:)...gość zapakował sie w cenny walor i krytycznych uwag nie przyjmuje, zreszta każdy miał takie etapy, ja też:)