No specjalnie napisali, żeby nie odleciał za szybko i żeby znajomki taniej powchodzili:) A co tam napisali? Opowiadajcie. Wy nie czytajcie głupot, tylko liczcie samodzielnie. Tu w samym marcu jest podpisanych kontraktów chyba za 15 baniek. Nie nadąża się nawet czytać raportów. Policzcie sobie potencjalny zysk przez tą liczbę akcji.
dziej. To dla spółki i dla nas, małych żuczków, dobre. Dzięki Parkietowi i SII nagłośniona została sprawa próby wyprowadzenia gotówki do właścicieli Protei i chociaż wybronią się przed prawem to g...no na białych spodniach zostanie i będzie śmierdziało. Tak więc inwestowanie w PBO nie jest pozbawione wielu niebiznesowych ryzyk ale ja jakoś uwierzyłem w tę spółkę gdy wdrożyła program skupu akcji.
na otwarciu PKC sprzedaż, odkupione po 4,6. plan wykonany, a ty kombinuj. TEchnika i fundamenty do 2 różne rzeczy, chociaż powinny mieć ze sobą związek. popatrz na Resbud i zastanów się nad PBO
no parkiet sie nie zaladowal to jak sznuri musial nagonic na sprzedaz:) zrobili ladna korekte na papierze...a teraz spokojnie w gore i na koniec sesji juz na plusie...ktos zbiera papier
ja to widze tak...korekta z rana.....pozniej spokojne skupowanie zrynku do dojscia do 5pln a pozniej znowu sie zacznie - wolumen na dzis 700K...papier na plusie ale jakim to nie mam pojecia...optymalnie bylo by pociagnac wczorajszy wzrost i konczyc kolo 6pln...to co istotne na teraz ze technicznie papier pieknie prowadzony luki podomykane.....takze moze spokojnie rosnac.
i wilk syty i owca cała. Mnie cieszy nagłośnienie wałka z Proteą. Teraz widzę, że chłopcy się starają, a to znaczy że powinniśmy zarobić. nie w takim tempie jak wczoraj bo to karykatura wzrostów, ale zarobimy. Ja skończyłem handel bo jak się wdam w bijatykę na korekcie to przewaznie tracę. Dzisiaj koncentruję się na BOMI, a tam się dzieją fajne i ważne rzeczy, mające związek z pewnym bufonem o nazwisku Leszczyński (w skrócie Leszcz). Weź na podgląd DSS (którego Leszcz musi zrobić, żeby nie stracić całości) i BOMI, z którego brał kasę na DSS. Zabawa przednia
chodzi o to, żeby zarabiać a nie bawić się fundamentami. Os fundamentów jest WIG20 i pajace z OFE i TFI, które kręcą nie swoją kasą i zawsze sprzedają najlepsze rzeczy w dołku