Jutro, ten co kupił po 0,71, nie będzie miał jeszcze tych akcji na koncie. A jak już je przetransferuje, to sprzeda Wam czym prędzej po nominale, aby objąć nowe super emisje od Królików...
chłop ty musisz być jakiś dzieciak co ma za dużo czasu...po pierwsze piszesz cały czas głupoty po drugie po jakiego grzyba siedzisz na forum spółki której nie masz w portfelu???.... a i po trzecie mam cię już szczerze dosyć na tym forum... jesteś bardziej upierdliwy niż moja żona...
chłopie z mazur --jedno pytanie ...Kto ci płaci za to naganianie ? Albo co ci obiecał ? Bo ,że robisz to bezinteresownie to nikt tu nie wierzy . Odpowiedz albo zamilcz.
I nie martw się o nie swoją kasę . CYNIKU
Chłop ty to jesteś niezły harpagan, dajesz równo na roli i czas znajdujesz na forum-masz zdrowie -ale coś czuje ,że ci go niezadługo może trochę zabraknąć - poświęć się temu co chłop najlepiej umie, a zdrowia zaoszczędzisz.A tak na serio to przestań choć na miesiąc pisać głupoty w każdym poście , daj ludziom odpocząć.
Po pierwsze: ze zdrowiem u mnie krucho, ale najgorsze mam już chyba za sobą.
Po drugie: już parę tygodni mnie tu nie było, więc chyba czas najwyższy się przypomnieć.
Po trzecie: nie piszę głupot, ale prawdę objawioną, za prawdę powiadam Ci: uwierz, a będziesz zbawiony i nie popłyniesz do krainy wiecznych łowów. Ejmen.