Odcięli od 2 groszy (środowe zakończenie sesji) wartość PP i pojawił się 1 grosz.
http://www.pierwotny.pl/informacje/blogi/miedzy-inwestowaniem-a-spekulacja/prawa-poboru-w-pigulce-najczestsze-pytania.html
helou beybi no własnie ja też trochu kupiłem a nóż widelec don kichocie z manczy daj zgarnij 2 nic niemam przeciwko temu i kup 3 ....ps wyrombałeś troche mnie na urlopach tego feralnego dnia za 5 czas dac odrobic panu nieudacznikowi no wiesz ty i ja to jak bracia tylko przerzucamy przez słupy ...ale tak ogólnie to mnie walnołeś na kase na urlopach wiec chciałbym zmienic zdanie o tobie ...ale tak ogólnie gościu paterson ty to jestes cwaniaczek nic nierobisz mozna powiedzieć ze okradasz ludzi w biały dzień zgodnie sprawem mam nadzieje ze kosa trafi na kamień ..druga sprawa napewno masz doradców pewnie sam bys tak niekrecił ile zarabiakją maja jakis procent od prowizj bo te spóły twoje to ogółnie smietnik..prawda jest taka że jestes zwykłym oszustem i cwaniakiem no ale żądzi PO wiec nic niedziwi mam nadzieje ze ktoś ci sie dobierze do skury i bedziesz tam gdzie twoje miejsce proponuje ci BRAZYLIE fajny kraj a znajesz ty Ptaka takiego biznesmenka z łodzi (ps .ŁKS) no ale ty i twoja rodzina to zwykli złodzieje wiec niema porównania .......pozdro żelowy ludziku.......he he