• Nikt nie chce Kompapu Autor: ~MichałB [89.69.141.*]
    Wygląda na to że przejęcia to za mało...czego tej spółce brakuje??
  • Re: Nikt nie chce Kompapu Autor: ~radek79 [91.232.102.*]
    Pytanie ile prezesowi brakuje do 33% ;-)
  • Re: Nikt nie chce Kompapu Autor: ~wert [95.41.46.*]
    1...kupić ale również nikt nie che sprzedać.
    2. Prezesowi brakuje oficjalnie ok 6 % ok 280 000szt.
    Widać ,że kupuje po lewej bez względu na poziom-kupował po 8,70 a teraz ostatni komunikat ok. 7,50zł
    Widać jego interes dobierać powoli po najniższych cenach.
    Jestem pewien ,że jakby nie było podających to musiałby kupować wyżej.
    Apel do akcjonariuszy więc jest oczywisty.
  • Re: Nikt nie chce Kompotu;) Autor: ~doktor [79.191.58.*]
    Wert to nie jest tak, że ktoś tu panicznie sypie akcjami. Prezes nie musi się spieszyć, a niektórzy jak widzą same spółki `rakiety` dokoła (vide K...1980) to nie wytrzymują i się przesiadają. I to świetnie, papier staje się mocniejszy w ten sposób. Akcje i tak muszą trafić we właściwe ręce.
    Ja czekam na historyczne poziomy i do tego czasu nie interesuje mnie czy będzie kurs będzie pięć, czy 15zł. I tyle.
  • Re: Nikt nie chce Kompotu;) Autor: ~wert [95.41.46.*]
    Doktorze -zgadzam się.
    Też czasmi nachodzi mnie irytacja ale wiem co kupiłem mam swój docelowy próg i wierzę ,że to nastąpi.
    Ponieważ ,moim zdaniem ,sprawy idą w dobrym kierunku.
    Jesli ta spółka kiedyś była warta ponad 20 zł to teraz po tych dwóch dużych przejęciach i wręcz okazyjnych zakupach ,powinna być znacznie wyżej.
    2012 bedzie rokiem w którym Zarządy będą musiały się wykazać. Na to liczę!!
    Amen ;-)
  • Re: Nikt nie chce Kompotu;) Autor: ~kris b [83.21.214.*]
    zgadzam sie w calej rozciaglosci z wertem.na gpw jest duzo zdrowych i tanich spolek z b.dobrymi perspektywami.niestety nic one nie obchodza inwestorow grubych i drobnych.mlode pokolenie na gpw to ludzie grajacy na krotko z laptopow z nosami caly dzien w tvncnbc.ida za to bankruty./abm-solid,resbud 7 mln straty.nfi krezus czy skotan.gielda doprowadzila sie do smiesznosci a gl.guru jet teraz patrowicz vel parowa.ktory korzysta z b.malych kapitalizacjii malych spolek i je atakuje.ja jestem wert ze starej szkoly-wierze w fundamenty i to co rozumiem a cyrk sobolewskiego dziala odwrotnie/pozdro
  • Re: Nikt nie chce Kompotu;) Autor: ~karsyk1980 [88.156.204.*]
    co jast banda, tęsknicie? zredukowałem troche ilość tego śmiecia bo przez dwa lata zwrot na poziomie 3% jest co najmniej rozczarowujący, mam jeszcze sporo ale cóż podobnie jak wy wierze choc na szczęście poszedłem po rozum do głowy i zdywersyfikowałem trochę portfel bo na samym kompapie wyżyć się nie da, Lipka dalej ma w dupie akcjonariuszy mniejszościowych i obawiam sie ze sama wiara może wystarczyć do wzrostów bo co z tego że będzie miał swoje 33%? wtedy dopiero będzie mógł wysterować reszte na cacy....no ale miejmy nadzieje ze do tego nie dojdzie tymczasem próbuje swoich sił na bardziej nazwijmy to dynamicznych spółkach, owszem nie zawsze z sukcesem ale tych jest zdecydowanie więcej niż porażek do których póki co zaliczam kompap
  • Re: Nikt nie chce Kompapu Autor: ~jacus [91.220.225.*]
    chce chce Lipka zbiera ale kursu nie podnosi specjalnie bo widzi jak tu leszcz swiadomy daje dupy na kazdym na poziomie to i po co ma sie spieszyć i tak nazbiera
  • Re: Nikt nie chce Kompapu Autor: ~ja [77.65.102.*]
    dobra, sprzedam mu zaraz, ooooo
[x]
KOMPAP -4,17% 23,00 2025-10-23 14:52:59
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.