• asymilacja Autor: ~fv [193.27.6.*]
    Sąd dokonał rejestracji podwyższenia KZ z kwoty ok. 21,64 mln PLN do kwoty ok. 27,05 mln PLN. Podwyższenie kapitału,
    dokonane zostało w drodze oferty publicznej poprzez emisję 54.096.010 akcji zwykłych na okaziciela serii H, o wartości
    nominalnej 0,10 złotych każda. Ogólna liczba głosów wynikająca ze wszystkich dotychczas wyemitowanych akcji, po
    zarejestrowaniu podwyższenia kapitału o akcje serii H, wynosi 270.480.053 głosy.
  • Re: asymilacja Autor: ~Polak [89.231.250.*]
    Jak widać historia lubi się powtarzać .
    Już ci co skupywali za zlecenie oddają zamawiającemu to co udało im się udrzeć od altruistów. ( drobnego akcjonariatu ).
    Fajna spółka jak polska cała wzdłuż i wszerz.
    Niech nam żyje Bolek i ta cała świniarnia z Okrągłego Stołu + PO.
  • Re: asymilacja Autor: ~mogiła [178.42.213.*]
    Polak a wypowiada się jak nie Polak
  • Re: asymilacja Autor: ~aragorn_rs [87.204.238.*]
    o co Ci biega z tym PO? ciagle tylko PO i PO :/

kto by nie mial wladzy bedzie tak samo
  • Re: asymilacja Autor: ~Polak [89.231.253.*]
    Były i są w TV programy które krytykują i śmieją się z PRL-u.
    Są media które totalnie krytykowali Samoobronę LPR i po trosze SLD .
    Obecnie Kaczyńskich i PIS.
    A jak widzę i słyszę jaka to PO dobra inteligentna wspaniała niczym poselska ( czyt. usłużna ) narodowi polskiemu to nie dziwić się, że tej obłudy mam dość.
    Teraz pracodawcy chcąc nie płacić państwu większych podatków odprowadzają składki od najniższej krajowej (tj ~1500zł ). Nawet nadgodziny płacą po kryjomu.
    Nierzadko pracuje się u prywaciarza na papierze 40 godzin/tydz. a w praktyce 56 godz.
    Nie trzeba być z IQ 160 by widzieć gdzie państwo traci m.in na emerytury.
    Natomiast pan Tusk podnosi nam wiek by dostać jałmużnę (wypracowaną emeryturę ) do 67 lat. No cóż nie jestem chorągiewką i pasikonikiem i nie tańczę jak mi TVN GW RMF ZET zagrają. idt td
    W PRL niby nie było demokracji politycznej ale było w miarę normalnie i zdrowiej.
    To że dziś złodziejom dobrze to inna bajka.
  • Re: asymilacja Autor: ~aragorn_rs [77.253.42.*]
    :) spoko... jak Ci zle to zawsze możesz zmienić miejsce zamieszkania... :)
  • Re: asymilacja Autor: ~Polak [89.231.253.*]
    Moje "państwa" wymarzone to Skandynawia .
    A rodak! jak będziesz na swoim, bez pomocy innych to może coś zrozumiesz.
    Oczywiście nie na państwowej posadzie ( bo to są miejsca pracy iście socjalistyczne - tak samo wynagradzane i tak samo się w nich pracuje ).
    A ta cała hałastra z Wałęsą na czele to do państwowych posad pchali się jak pszczoły do miodu. Nie słyszałem by ktoś z pasikoników z Okrągłego Stołu otworzył interes i zatrudnił za (5 tys. zł) pracowników. Więc te bajki o pragnieniu zmiany ustroju przez Solidarność trzeba miedzy bajki włożyć. Do koryta do koryta ustawili się ....jak do kolejki za mięsem w PRL.
  • Re: asymilacja Autor: ~aragorn_rs [77.253.42.*]
    wiesz ja też pracuję u prywatnego pracodawcy... i w sumie jest ok...

ja podchodzę do życia z uśmiechem :) co nam innego pozostało?

takie czasy :)
[x]
ROVESE -2,15% 2,00 2016-08-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.