Sąd dokonał rejestracji podwyższenia KZ z kwoty ok. 21,64 mln PLN do kwoty ok. 27,05 mln PLN. Podwyższenie kapitału,
dokonane zostało w drodze oferty publicznej poprzez emisję 54.096.010 akcji zwykłych na okaziciela serii H, o wartości
nominalnej 0,10 złotych każda. Ogólna liczba głosów wynikająca ze wszystkich dotychczas wyemitowanych akcji, po
zarejestrowaniu podwyższenia kapitału o akcje serii H, wynosi 270.480.053 głosy.
Jak widać historia lubi się powtarzać .
Już ci co skupywali za zlecenie oddają zamawiającemu to co udało im się udrzeć od altruistów. ( drobnego akcjonariatu ).
Fajna spółka jak polska cała wzdłuż i wszerz.
Niech nam żyje Bolek i ta cała świniarnia z Okrągłego Stołu + PO.
Były i są w TV programy które krytykują i śmieją się z PRL-u.
Są media które totalnie krytykowali Samoobronę LPR i po trosze SLD .
Obecnie Kaczyńskich i PIS.
A jak widzę i słyszę jaka to PO dobra inteligentna wspaniała niczym poselska ( czyt. usłużna ) narodowi polskiemu to nie dziwić się, że tej obłudy mam dość.
Teraz pracodawcy chcąc nie płacić państwu większych podatków odprowadzają składki od najniższej krajowej (tj ~1500zł ). Nawet nadgodziny płacą po kryjomu.
Nierzadko pracuje się u prywaciarza na papierze 40 godzin/tydz. a w praktyce 56 godz.
Nie trzeba być z IQ 160 by widzieć gdzie państwo traci m.in na emerytury.
Natomiast pan Tusk podnosi nam wiek by dostać jałmużnę (wypracowaną emeryturę ) do 67 lat. No cóż nie jestem chorągiewką i pasikonikiem i nie tańczę jak mi TVN GW RMF ZET zagrają. idt td
W PRL niby nie było demokracji politycznej ale było w miarę normalnie i zdrowiej.
To że dziś złodziejom dobrze to inna bajka.
Moje "państwa" wymarzone to Skandynawia .
A rodak! jak będziesz na swoim, bez pomocy innych to może coś zrozumiesz.
Oczywiście nie na państwowej posadzie ( bo to są miejsca pracy iście socjalistyczne - tak samo wynagradzane i tak samo się w nich pracuje ).
A ta cała hałastra z Wałęsą na czele to do państwowych posad pchali się jak pszczoły do miodu. Nie słyszałem by ktoś z pasikoników z Okrągłego Stołu otworzył interes i zatrudnił za (5 tys. zł) pracowników. Więc te bajki o pragnieniu zmiany ustroju przez Solidarność trzeba miedzy bajki włożyć. Do koryta do koryta ustawili się ....jak do kolejki za mięsem w PRL.